2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım bende memurum,şöyle bir durum var. okuduklarım da şöyle diyor, burada da duydum bir kaç kişiden.... emriyolar 5. ve 6. günlerinde tutunma işlemlerinin %60-70 lik kısmını tamamlıyorlarmış. yani mesela 3. gün emriyosu transfer edilmişse transferden sonra 2. ve 3. günler tutunma işlemleri tamamlanıyor diyebiliyorum. o yüzden doktorlar da 3-4 gün dikkat edin sonra günlük hayatınıza dönün diyorlar.

teşekkür ederim iyi dilekler için.üzülüp ağlama arkadaşım, Allah bana güzel bir evlat ,dünya iyisi bir eş verdi.sadece bu ikisi için bile minnet doluyum.aa valla olmadı,hadi biri neşeli bir şey anlatsında azıcık keyiflenelim.kıyamam burada ki kuzucuklar ile annelerine..tabii kendi kuzucuklarıma da..

Canım ya bu benim 4. Denemem haliyle yıpranıyosun mustafa bey embryo çok iyi dedi 5. Gün embryosu evet necati bey perşembe yaptır dedi eşimin dogum günü bende sabah inşallah yaptırmayı düşünüyorum dualarım sizlerle

Hayir sanirim haftaya sali baslamis olurum ignelere hazirandan beri her ay gidiyoruz ama vitamin destegi bitmek bilmedi bu ayda kist var dedi dr yine eve yolladi bu ay dogum kontrol hapi kullaniyorum kist gitsin diye cuma gunu bitiyo :)

Vallahi ben transfer gününe kadar her şeyi yaptım, koli taşımak da dahil :)) inşallah bu sefer istediğin gibi olur ...

Kanamam olmadı şükür ama crine jel kahvemsi olarak geri geliyor Havayla temas edince rengi degişiyo diye duydum ama yine de bilmiyorum yürüyüşlerimide. Yapıyorum

İnşallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda. Daha uzun süre uğraşanlar daha sabırsız oluyor :) kendimden biliyorum. Sabır öğrenilen birşey değilmiş yani:))

Eyvaaahh benim göğüsler hala vıcık vıcık, millet benimki ağrıyo dedikçe tutup çekiyorum, sürdürüyorum gene de ağrıtamıyorum:) benim bünyeye iğneler de etki etmiyo o zaman :)))

kızlar bende son gaz iş yapıyorum konserveler, patlıcanlar ,fasulyeler ,yarında kurabiye yapacam biraz birgüne temizlik ve yemek yapıp koyacam dolaba eşime kolaylık olsun cumadan itibaren yataragayım inşallah

canım ,sakın korkma ,üzülme.bak insanın şanssızlığı 3 kere olur.3 kere olan negatif talihsizliğin 4. de kırılacak ve pozitif olacak ve bebeğini kollarına aldığında bu günler sana çoook uzak ,adete rüya gibi gelecek..

nasılsız kızlarrrrr okuldan geldim yeğenimle yoruldum

Sagolasın içimi rahatlattın Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Tatlım benim ya, seni çok iyi anlıyorum, benim de transfer aşamasına gidebildiğim 3. Denemem.... Aadaki 7 denemde transfer edecek yumurta bile bıulamadık. Bu transfer için, yani bu embriyo için tam 7 ay aynı şeyleri denedim ve yumurta toplama yaşadım. Ya 1 yumurta oldu ya olmadı, olan da döllenmedi.

O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama şunu da biliyorum ki Mustafa bey çok ümit vermeyi sevmez, genelde tedbirli konuşur ve kolay kolay " embriyon çok iyi" demez. Dediyse vardır bir bildiği ve olabilecek en doğru yerdesin İnan. O kadar tedbirli bir doktor ki kaç kere şu muhabbeti yaşadım kendisiyle; neden transferi şu gün yapmıyoruz ya da şöyle yapmıyoruz dediğimde hep bunları yapmak sorun değil yaparım ama tutmazsa hayal kırıklığı yaşarsın ve bir daha denemk istemezsin dedi bana. YAni dışarıdaki durumdan emin olmaz yaparım ama riski azaltır yapmak istiyorum dedi hep....

yani kendi elinde olan kısmından emin olmadan, tıbbın elinde olan kısmından emin olmadan transferi bile yapmaz. Bana yapmadı işte aylarca bekledim. O yüzden iyi dediyse embriyon iyidir ve transfer ettiyse raim için uygundur. Gerisi Allah'a kalmış. Dua edicez ve olumlu düşüneceğiz lütfen.

Bana telini mesaj atasana sakıncası yoksa özelden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…