- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.001
yani işim masa başı 8 saat oturuyorum ama benim de çekincem işe geliş gidişlerde servis sıkıntısı.. servis biraz hantal ve sarsılıyor acaba transferden sonra o sarsıntıdan etkilenirmi diyorum...
siz normal izin hakkınızı mı kullandınız yoksa rapor felan mı yazdırdınız
Neden moralin bozuk ki arkadaşım, kanaman falan olmadı değil mi? Senin 1 tane 5. Gün embriyosuydu benim gibi ve 9 unda transfer olmuşdu 22 si test günün sü doğru mu hatırlıyorum? Bugün 8. Günün eğer doğruysa. Kaldı 4 gün. Şikayetlerin ne, neden moralin bozuk?
Hayir sanirim haftaya sali baslamis olurum ignelere hazirandan beri her ay gidiyoruz ama vitamin destegi bitmek bilmedi bu ayda kist var dedi dr yine eve yolladi bu ay dogum kontrol hapi kullaniyorum kist gitsin diye cuma gunu bitiyo :)
biz kromozomlara baktırdım yani kromozom analizi yaptırdık eşimle ben temiz çıktı bide diger bebişlerde 2 li 3 lü temizdi doktor neden yapalım dedi anlamadım biz istemiyoruz zaten inşallah 5 gün sonra yazarsın buraya bak gör o zaman sen o çocugu niye üzdün diye nasıl kızacam sana
Ne güvelerinde işte, sizin ihtiyacınız olmamamış, süper. Vallahi transfer sonrası beklemek gibi test sonucu bekledik, aynı sendromu yaşıyorsun yine. İnşallah bundan sonraki sürecin de öyle kolay olur, doğuruverirsin hemen :)
Vallahi ben transfer gününe kadar her şeyi yaptım, koli taşımak da dahil :)) inşallah bu sefer istediğin gibi olur ...
geçer canım merak etme dedigim gibi işte 6.denemem malesef( rabbim bu kez yüzümü güldürsün 3negatiften sonra 2pozitifim var fakat 2sinide kaybettim belirtilere takılmayın kızlar herkezde başka oluyor hatta her tedavimde ayrı oldu gögüsler ele veriyor çogunlukla ama progestan etkisiylede şişebiliyor zaman geçmiyor napcaz böyle inş tutunmuşlardır
Canım ya bu benim 4. Denemem haliyle yıpranıyosun mustafa bey embryo çok iyi dedi 5. Gün embryosu evet necati bey perşembe yaptır dedi eşimin dogum günü bende sabah inşallah yaptırmayı düşünüyorum dualarım sizlerle
bana neden cevap yazmıyorsun cgh yöntemini merak ediyorum. benim de iki kimyasal gebeliğim bir de negatif tüp denemem oldu. bana da mustafa bey cgh ı önerdi. süreç nasıl oluyor. sonuçlar kaç günde geliyor. anlatabilir misin.
Ay çok özür dilerim görmedim tatlım ya
Doktorun Mustafa bahçeci mi?
Süreçte herhangi bir değişiklik yok. Yumurta toplama ve dölleme kısmı yapılıyor. Sadece cgh için 5. Gün embriyosu olması gerekiyor. Çünkü 3. Güm embriyo 8 hücreli olur, 4. Gün morula ve 5. Gün blast olur. Blast çok hücreli demektir. Yanılmıyorsam 140 hücre filan.
5. günde Embriyonun zarından minik bir delik açılıyor ve o delikten dışarı çıkan 4-5 hücre alınıp embriyo hemen donduruluyor. O alınan 4-5 hücre de Amerika'ya gönderiliyor. Yani senin tedavi sürecinde hiç bir fark yok. Sadece 5. Günden sonra test sonucunu bekliyorsun transfer için. Bir sonraki Redlinde çağırıyor seni ve rahim içi duvarı için bazı ilaçlar veriyor. Duvar kalınlığı uygunsa transfer yapıyor.
Bizim durumumuz o kadar vahim ki doktor bir de gebelik aşısı yaptı transfer öncesi.
İnşallah istediğin gibi olur bu sefer, ama bu test tutunma ihtimalini artırıyor diye yazıyor her yerde. Bana pek işlemiyor böyle şeyler, bir şekilde vücudum reddediyor ama tıbbın elinde olan her şeyi imkanlarımız dahilinde yapmamız gerek. Allah hepimiz için hayırlı bebekler versin inşallah.
nasılsız kızlarrrrr okuldan geldim yeğenimle yoruldum
iyiyiz canım sen nasılsın
canım ,sakın korkma ,üzülme.bak insanın şanssızlığı 3 kere olur.3 kere olan negatif talihsizliğin 4. de kırılacak ve pozitif olacak ve bebeğini kollarına aldığında bu günler sana çoook uzak ,adete rüya gibi gelecek..
yorgunum biraz YARIN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ
​test tarihlerinizi yazar mısınızz hepininzzz????
Canım ya bu benim 4. Denemem haliyle yıpranıyosun mustafa bey embryo çok iyi dedi 5. Gün embryosu evet necati bey perşembe yaptır dedi eşimin dogum günü bende sabah inşallah yaptırmayı düşünüyorum dualarım sizlerle
Sagolasın içimi rahatlattın Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?