- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #1.941
Kizlar 2 kez siddetli hapşırdim ; ( transeferim cumartesi olmustu simdiye kadar kendimi engelledm ama bu sefer yapamadim hapsirirken rahmin acidi cok korktum
(((*

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm çok geçmiş olsun öksürüğün de geçer inşallah,
havlucan die bir bitki kökü var cnm onu tarçın ve zencefille birlkte kaynatıp içtim ben öksürüğe bire bir tavsiye ederim.,
ben de ucuz atlattım ,
transferın hayırlı olsun şimdiden,
kurban bayramında hepimiz çifte bayram yaşarız inşallah![]()
canım naptın sen tangır tungur derken çok güldüm bazen böyle hatalar yapabiliyouzneyse geçmiş olsun ama kahverengi leke sakın tutunma kanaması olmasın
çok dikkatli ol bundan sonra
![]()
Canım benim ben fulya bahçeci de yaptırdım ilaçları bizde raporlu aldık kalanları klinikteki. eczaneye sattık geliş fiyatından aldılar
benim cumartesi günü 3.gün embriyolarımı koydular. cumartesi 1 desem ,bugün3.5 gün olmuş bebeklerim içimde olalı.:13:
Ay öyle sancım vardı ki tatlım ya... kesin bitti bu iş, kanamam başlar birazdan dedim çıktım evden. Bir de benim iş yayıncılık ve depo sayımı yapıyorduk, o kitap kolilerini kaldırdım, eğilip kalkıp kitap saydım falan . Bir yandan ağladım bir yandan kitap saydım, elemanlar da ne yapacaklarını şaşırdı :) ama onlar benim çocuklarım gibi, üzüldüler onlar da.... bugün 7. Gün , çok şükür kanamam olmadı, ağrım da düne göre daha az. Kahverengi akıntı olmadı birdaha Ama sıcak basmaya başladı, dün gece sıcaktan döndüm durdum. Ateşimi ölçüyorum 36, bişe yok arama göğüslerim filan yanıyo. Hayırlısı artık, sürekli dua ediyorum, Kızım bana tutulmuştur inşallah:))))) hepimiz kucaklarımıza alırız inşallah. Doğum sonrası aynı ekip yeni topik açarız artık bebiş bakımıylailgili falan :))))
Kizlar 2 kez siddetli hapşırdim ; ( transeferim cumartesi olmustu simdiye kadar kendimi engelledm ama bu sefer yapamadim hapsirirken rahmin acidi cok korktum(((*
Buket merhaba, sana bakıyordum ben de, dün gelmedin buralara merak ettim. İyi misin, her şey yolunda mı?
canım büyük ihtimal tutmuş ama çok dikkat et ne kolisi kaldırıyosun sen hamilelikte kanama sancı düşük riskidir çok çok dikkat et ve doktora git mutlaka sürekli uzanmaya çalış çok ayakta durma sakın dikkat et :26:lütfeeenn
Ay öyle sancım vardı ki tatlım ya... kesin bitti bu iş, kanamam başlar birazdan dedim çıktım evden. Bir de benim iş yayıncılık ve depo sayımı yapıyorduk, o kitap kolilerini kaldırdım, eğilip kalkıp kitap saydım falan . Bir yandan ağladım bir yandan kitap saydım, elemanlar da ne yapacaklarını şaşırdı :) ama onlar benim çocuklarım gibi, üzüldüler onlar da.... bugün 7. Gün , çok şükür kanamam olmadı, ağrım da düne göre daha az. Kahverengi akıntı olmadı birdaha Ama sıcak basmaya başladı, dün gece sıcaktan döndüm durdum. Ateşimi ölçüyorum 36, bişe yok arama göğüslerim filan yanıyo. Hayırlısı artık, sürekli dua ediyorum, Kızım bana tutulmuştur inşallah:))))) hepimiz kucaklarımıza alırız inşallah. Doğum sonrası aynı ekip yeni topik açarız artık bebiş bakımıylailgili falan :))))
darısı bana inşallahdondurulmuşmuydu seniki canm
Hayırlı olsun :) bebeğine iyi bak o zaman :)
vayyyy tüm bunarı doktor mu tavsiye etti ... Benim yumurtlama iğnelerime bugün başlışlıyorum sonrasında ne olacak bilmiyorum elbette ama..hayır ,benimkiler dondurulmuş değildi.ben 38 yaşındayım,oldukça kiloluyum diyelim :) ilk tüp bebek denemem.daha önce başka bişide denemedim zaten. :) ben adetin 3. Günü merional başladım,sonra organutran eklendi,sonra çatlatma iğnesi geçen pazartesi oldum ve çarşamba toplandı ,cumartesi transfer edildiler,3 günlükler teyzesi şimdi.1. Kalite dendi.artık orasını bilmiyorum.dr. Harika biri çok ilgili ve güler yüzlü o ne derse yapıyorum.bu arada günde 2 litre su,zarıyla beraber taze ceviz ,incir,kivi ananas yiyiyorum,şekerli bişi asla yemiyorum,protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Dün baya moralim bozuktu bugün biraz daha iyiyim hamdolsun içimden bir his senin bebegin tuttu diyor sanada dua ediyorum perşembeyi iple çekiyorum psikolojım pekte iyi degil Ögretmenim raporluyum sürekli yatma modundayım ilk kez bu kadar dikkat ediyorum ama koliyi kaldırdıgını okuyunca üzüldüm hadi tuttuysa bu senin bebegin ne olacak bence Rabbim bize bunları lutfetti kıymetini bilip sahip çıkalım . Rabbim emaneti sana diyorum bismillah kün fe yekun ol derse oluverir de karnına elini koy EL MÜBDİU de çokca Allahu zülcelalin isimlerinden . İyi düşünelim iyi olsun
iğneleri kendin mi yapıyorsun sağlık merkezine mi yaptırıyorsun???merhabalar bende 3. Tüp bebekuygulaması için dün doktora gittim iğneyle yumurtlama işlemine başladık allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzünü güldürsün