2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kizlar 2 kez siddetli hapşırdim ; ( transeferim cumartesi olmustu simdiye kadar kendimi engelledm ama bu sefer yapamadim hapsirirken rahmin acidi cok korktum (((*

inşallah canım inşallah tek istegim o zaten rabbim yüzümüzü güldürsün

canım naptın sen tangır tungur derken çok güldüm bazen böyle hatalar yapabiliyouz neyse geçmiş olsun ama kahverengi leke sakın tutunma kanaması olmasın çok dikkatli ol bundan sonra

Ay öyle sancım vardı ki tatlım ya... kesin bitti bu iş, kanamam başlar birazdan dedim çıktım evden. Bir de benim iş yayıncılık ve depo sayımı yapıyorduk, o kitap kolilerini kaldırdım, eğilip kalkıp kitap saydım falan . Bir yandan ağladım bir yandan kitap saydım, elemanlar da ne yapacaklarını şaşırdı :) ama onlar benim çocuklarım gibi, üzüldüler onlar da.... bugün 7. Gün , çok şükür kanamam olmadı, ağrım da düne göre daha az. Kahverengi akıntı olmadı birdaha Ama sıcak basmaya başladı, dün gece sıcaktan döndüm durdum. Ateşimi ölçüyorum 36, bişe yok arama göğüslerim filan yanıyo. Hayırlısı artık, sürekli dua ediyorum, Kızım bana tutulmuştur inşallah:))))) hepimiz kucaklarımıza alırız inşallah. Doğum sonrası aynı ekip yeni topik açarız artık bebiş bakımıylailgili falan :))))

merhabalar...

Bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım. Yaşım 33 11 yıllık evli 9 yaşında bir oğlum va fakat eşimin sperm sayısı düşük olduğu için ikinci gebeliğim 5 yıldır olmamakta idi... Son çare tüp bebek dedik ve başladık bakalım...

Bildiğiniz at gözlüğü takmış gibiyim bu konuda tam bir cahilim resmen ne dir nasıldır hiç bir bilgim yok bana şunu yap bunu yap diyorlar bende yapıyorum işte ... Buraya geldim benimle aynı yolda yürüyenlerim tecrübelerinden faydalanırım diye...

Bugün iğne tedavisine başladı doktor bir tane göbekten(aslında kalçadan ama benim yakınımda sağlık kuruluşu olmadığından kendim yapacağım) bir tane de koldan olmak üzere 4 gün boyunca iki iğne olucam her gün akşam yap dediler...

4 gün sonra gideceğim ve yumurtalamayı kontrol edecekler ve sanırım yeniden ilaç verecekler bilmiyorum açıkcası bu süreci gittikçe öğreniyorum...

Kendim mersinde oturuyorum ama tüp bebek için ankada tüp bebek merkezine gidiyorum adana da ...

Benim gibi kendi iğnesini yapan varmıydı aranızda ben bu konuda tedirginim ilk defa kendime iğne yapacağım çünkü

canım büyük ihtimal tutmuş ama çok dikkat et ne kolisi kaldırıyosun sen hamilelikte kanama sancı düşük riskidir çok çok dikkat et ve doktora git mutlaka sürekli uzanmaya çalış çok ayakta durma sakın dikkat et :26:lütfeeenn

Kizlar 2 kez siddetli hapşırdim ; ( transeferim cumartesi olmustu simdiye kadar kendimi engelledm ama bu sefer yapamadim hapsirirken rahmin acidi cok korktum (((*

Hiç takılma bunlara arkadaşım, şöyle düşün, bizlerin durumu doğal gebe kalanlardan farklı değil. Özellikle transfer sonrası birebir aynı. Birçok kadın gebeliğinin farkında olmaz ve topuklu ayakkabı giyer, sporuna devam eder, ağır iş yapar, sigara alkol kullanır falan. Regli geçip testyaptıktan sonra gebeyse dikkat etmeye başlar ve o zaman bebeğin kalp atışı bile duyulabilir artık. yani bizim transferden neredeyse 3 haftansonradır. Bizim tek farkımız her gün içimizde olacakların farkında olmamız. O yüzden rahat ol. Ben de yaptıklarımdan çok korkmuştum dün ama panikle insan korkabiliyormuş da... Seni alıyorum ama kısa sürede atmaya çalış o psikolojiyi... stres hapşırmaktan daha zararlı... İyi şanslar :))

Buket merhaba, sana bakıyordum ben de, dün gelmedin buralara merak ettim. İyi misin, her şey yolunda mı?

Dün baya moralim bozuktu bugün biraz daha iyiyim hamdolsun içimden bir his senin bebegin tuttu diyor sanada dua ediyorum perşembeyi iple çekiyorum psikolojım pekte iyi degil Ögretmenim raporluyum sürekli yatma modundayım ilk kez bu kadar dikkat ediyorum ama koliyi kaldırdıgını okuyunca üzüldüm hadi tuttuysa bu senin bebegin ne olacak bence Rabbim bize bunları lutfetti kıymetini bilip sahip çıkalım . Rabbim emaneti sana diyorum bismillah kün fe yekun ol derse oluverir de karnına elini koy EL MÜBDİU de çokca Allahu zülcelalin isimlerinden . İyi düşünelim iyi olsun

Kanamam olmadı henüz merak etme arkadaşım:) ama regl sancısı çektim bütün gün, bügün de ara ara oluyor sancı ama her an kan gelecek gibi bir ağrı. Tuvalete İdil bakmaktan bir hal oldum fakat doktorluk bir durum yok sanırım. İnşallah son 5 günü de aldatırım, test gününe kadar birşey olmaz inşallah... İlgin için teşekkürler, endilenecek bir şey yok sanırım...:))

Sahi, büyük ihtimal tutmuş tahminini neye dayanarak yaptın ki?

canım hayırlı olsun bebişin inşallah bebişin seninledir. ben de cgh yöntemini deniycem. süreç nasıl işliyor. ilk ay donduruluyor sanırım sonuçlar kaç günde çıkıyor.

Son düzenleme:
darısı bana inşallah dondurulmuşmuydu seniki canm

hayır ,benimkiler dondurulmuş değildi.ben 38 yaşındayım,oldukça kiloluyum diyelim :) ilk tüp bebek denemem.daha önce başka bişide denemedim zaten. :) ben adetin 3. günü merional başladım,sonra organutran eklendi,sonra çatlatma iğnesi geçen pazartesi oldum ve çarşamba toplandı ,cumartesi transfer edildiler,3 günlükler teyzesi şimdi.1. kalite dendi.artık orasını bilmiyorum.dr. harika biri çok ilgili ve güler yüzlü o ne derse yapıyorum.bu arada günde 2 litre su,zarıyla beraber taze ceviz ,incir,kivi ananas yiyiyorum,şekerli bişi asla yemiyorum,protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.

.Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ ya’lemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).

bu ıkız ısteyenler ıcın dogru surelerden bırıdır

2.ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa
sevgi ve muhabbeti çok olur

3.belirtilen surelrin ilgili ayetleri çoçuk sahibi olmak niyetiyle okunur.

BAKARA 128 ayet
Ali Đmran 38-41 arası ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamamı
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arası ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arası ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri

4.çocuğu olmayan kadın 7 gün oruç tutup iftar anında 21 kere ''YA MUSAVVIR'' diye okusa evlat sahibi olur.

evladı olmayan kadındört cuma''YA EVVEL''diye okusa,allahın izniyle evlat sahibi olur.

5.Evladı Olmayan veya Çocuk Düşüren Kadın;özel gününden temizlendikten 3 gün sonra bir kağıt üzerine 110 defa Besmele-i şerife yazılır ve nüsha haline getirilir ve o nüsha üzerinde olduğu halde zevci ile birlikte olursa kadın hamile kalır,bu nüshayı hamile kalıncaya ve çocuğu dünyaya gelinceye kadar üzerinde taşıması gerekmektedir.
jarnana_21
20-01-2010, 20:46
6.Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor

7.düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber "El Mübdi" okur.

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

8.Çocuk Düşmemesi ıçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

9.Çocuğu olmayan bir kimse, mümkünse 40 günde bir kuran hatmi, yada 21 günde 123 yasini şerif hatmi, yada 7 günde 41 yasini şerif hatmi, yada hergün 1 fatiha 11 ihlası şerif, eğer kadir olursa hepsini okur, okumanın sonunu gece yatmadan önceye denk getirir. Yatsı namazından sonra (yahut yatağa girerken) okuduklarının sevabını peygamber efendimizin ve hz. Hatice ile hz. Aişe nin ruhu mübarekelerine hediye eder. Devamındada, “ ya rabbi bana bir erkek evlat verirsen adını Muhammet, kız evlat verirsen Hatice (yahut Aişe) koyacağım” diye dua edilirse Allah duasını kabul eder

10.Çocuğu Olmayanlar için; ‘Yâ Samed’ ve Âl-i ımrân 38. âyet-i kerimesi 41 gün sabah namazından sonra 41 defa okunur.Sonra gecenin üçte birinde ‘Ya Samed’ 313 defa çekilerek 41 gün 1 kg bala üflenir.Erkek ve kadın Cuma günü işraktan sonra iki rekat hayırlı çocuk için namaz kılıp balı 41 gün yer ve aynı tertip 3 defa yapılırsa Allahın izniyle çocuk sahibi olurlar

11.Yusuf suresi 7gün okunur evlat sahibi olmak niyetiyle.

ÜMMÜ SUBYAN DUASI

21 besmele
1 ayetel kürsi
1 fatiha
1 ihlas
1 felak
1 nas
kalem suresinin son 51 ve 52 ayeti

2 rekat Allah rızası için namaz kıl 1 fatiha 11 ihlas süresi oku 100 estagfirullah Çek 3 tane selavati şerife getir ( allahümme salli ala seyyidina Muhammed ) tekrar 11 ihlas 1 fatiha oku önce peygamber efendimizin ruhuna hediye eyle sonra bütün peygamberlerin bütün büyük İslam alimlerinin ve evliyaların tek tek isim. İlede dua edilebilir ve Allahu zülcelalin dostlarınına hediye et ve ( ya rabbi bu evliyanın hürmetine hakkımızda hayırlı evlat nasip eyle eğer evladım olursa bu mübarek zaataa 41 Yasin hediye edeceğim ) diyerek Yada gönlünden o an nasıl dua etmek geçiyorsa öyle dua edebilirsin

vayyyy tüm bunarı doktor mu tavsiye etti ... Benim yumurtlama iğnelerime bugün başlışlıyorum sonrasında ne olacak bilmiyorum elbette ama..

Bana mailini vermiştin bir ara ama göremedim sonra verir misin tekrar?

merhabalar bende 3. tüp bebekuygulaması için dün doktora gittim iğneyle yumurtlama işlemine başladık allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzünü güldürsün

sürekli yatmasın naznaznaz6, sultancım.... sürekli yatmak bana pek mantıklı gelmiyor. doktorlara da pek mantıklı gelmiyor, öyle olsa hemen işe dönebilirsiniz demezlerdi. sonuçta merkezlerde bizi doğurtmak isterler, onların başarısı artıyor böylece. değil mi ???

merhabalar bende 3. Tüp bebekuygulaması için dün doktora gittim iğneyle yumurtlama işlemine başladık allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzünü güldürsün
iğneleri kendin mi yapıyorsun sağlık merkezine mi yaptırıyorsun???

Ben kendim yapacağım ve bugün ilk kez olacak tedirginim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…