- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.901
hele ki daha önce asla sorun yaşamadığım birinden böyle reaksiyon almak beni zorladı ama bebişlerim için bu olayın üzerinden atlamaya gayret edeceğim.
Selam canlar bi günlik aranın ardından yine ben geldimmmmmmmmm artık hoş mu feldim offff yine bu mu geldi dersiniz bilemememmmmmmm lakin yokluğumda çok neşeli olmadığınız bu sebeple kamberiniz olmadan düğün yapamadığınız su götürmez bir gerçek olarak kendini gçstermiş herkes bi depresif olmuşşşşşşşşşşneyse sıkıntı yok bugün herşey bitti allahın izniyleeeeeee arada olur böleeeeeee hep beraber gülmeye hazırız bugunnnn AREEEEEEE YOUUUUUUUUUU READDDYYYYYYYY DIMTIS DIMTISSSSSSS
Tamam tamam bu kadar geyik yeter sustummmm öncelikle yeni gelen arkadaşlara kucak dolusu hoşgeldinizzzzz...opusu olnalara geçmiş olsunnnn transferi olanlara hayırlı olsunnnnnn diyerek topluca bir selam çakalımmmmmmmm
Naznazzz iyisindir inş dün dündü bugun bugunnnnnnnn bitti gittti arkadaşım tamammıııı
Ekd bacağın ağrımadan rahatca uyumussundur
Amayaa anneye tutunmak hayata tutunmak hem bebiş senden iisini mi bulacak ama demi
Elenar seviom seni unutmadım tabiki
Sultan sumeyye hepinize selammmlar
Bana gelirsek dün beni ağlayarak görme şerefine erişmiş nadir insanlardan biri olan eşim hayatının şokunu yaşadı haliyle çünkü normalde ben ağlamam patalojik bi şekilde. Hele insan yannda hiç ağlamam.bu sebeple beni bugun annemin yazlığına götürmeye karar verdi bahçe içinde havuzlu falan şahane bi yer.havuza giremicek olsamda mangal falan çinlerde ayak uzatıp keyif yaparım.birazdan yola çıkıcaz inşallahhhhhhhh
Bide benim test tarihim 22 eulül
Şimdilik hoşçakalınnnnnnn
​test tarihlerinizi yazar mısınızz hepininzzz????
evet cnm oluyo bazen sen kac gun gecınce yapmıstın ıdrar testını?
Selam canlar bi günlik aranın ardından yine ben geldimmmmmmmmm artık hoş mu feldim offff yine bu mu geldi dersiniz bilemememmmmmmm lakin yokluğumda çok neşeli olmadığınız bu sebeple kamberiniz olmadan düğün yapamadığınız su götürmez bir gerçek olarak kendini gçstermiş herkes bi depresif olmuşşşşşşşşşşneyse sıkıntı yok bugün herşey bitti allahın izniyleeeeeee arada olur böleeeeeee hep beraber gülmeye hazırız bugunnnn AREEEEEEE YOUUUUUUUUUU READDDYYYYYYYY DIMTIS DIMTISSSSSSS
Tamam tamam bu kadar geyik yeter sustummmm öncelikle yeni gelen arkadaşlara kucak dolusu hoşgeldinizzzzz...opusu olnalara geçmiş olsunnnn transferi olanlara hayırlı olsunnnnnn diyerek topluca bir selam çakalımmmmmmmm
Naznazzz iyisindir inş dün dündü bugun bugunnnnnnnn bitti gittti arkadaşım tamammıııı
Amayaa anneye tutunmak hayata tutunmak hem bebiş senden iisini mi bulacak ama demi
Bana gelirsek dün beni ağlayarak görme şerefine erişmiş nadir insanlardan biri olan eşim hayatının şokunu yaşadı haliyle çünkü normalde ben ağlamam patalojik bi şekilde. Hele insan yannda hiç ağlamam.bu sebeple beni bugun annemin yazlığına götürmeye karar verdi bahçe içinde havuzlu falan şahane bi yer.havuza giremicek olsamda mangal falan çinlerde ayak uzatıp keyif yaparım.birazdan yola çıkıcaz inşallahhhhhhhh
canım, var öyle arkadaşlar. bir göz at. kaç günlük baktın teste,?
evet bende aynısını demiştim ama işe geldiğim gün problem çıkarmak için can atan bi arkadaşımla muhattap oldum, 36 yıllık memur, saydı döktü bana, bölümlerimiz ocak ayında değişti, benim bölümüm ona verilmişti en başta söylemiştim ne yazılarını aldı, ne bendeki dosyaları şimdi müfettiş gelmiş istatistik istiyor, kalkmış bana dosyaları bile vermedin daha önce bu bilgiler bende değildi yazayım o zaman rapora diyor, valla ne yazarsan yaz sen bilirsin dedim. ben kaç kere söyledim hiç oralı olmadın tam 9 ay oldu bölüm değiştirileli aklın nerdeydi dedim. ama gayet güler yüzle söyledim, şube müdürü de oda da, bölümleri ben değiştirmedim şube müdürü burda müdür yan tarafta git onlara anlat derdini valla canımı sıkamıcam, benim canım çok kıymetli bu aralar dedim :) terbiyesiz dedi ve gitti. tabloyu isteyeli olmuş bir hafta, pazartesi verirsiniz demişler hanımefendi gelen gidenle sohbet etmekten iş yapamadığından son günü gelmiş ben şimdi bu sayıları nerden bulcam derdinde. ve yan masamda oturan arkadaş geçen hafta burda olsaydın yerdin sen kafayı, iyi ki yoktun dedi. o yüzdennn boşverrr, işler bi şekilde halledilir. belgesel kanalların varsa, çok güzel şeyler çıkıyo :) uzat ayaklarını izlegünaydın arkdaşlar nasılsınız ,benim transferin 5.günü zaman geçmek bilmiyorr normal şartlarda nasıl geçtiğini anlamam keşke bu kadar rapor almasaydım diyorum
benim için şehir efsanesiydi. Ama artık bende de var. embriyolarımı kıskanan kayınvalide...korkunç bir şaka gibi.
haklısın, Allah'a şükür eşim çok destek veriyor. bir süre görüşmeyip, kendimi çekeceğim. burada aslında transfer sonrası günleri konuşmam lazım. Şu andan itibaren yeni bir sayfa açıyorum ve bebişlerimin test gününü bekliyorum. neyse ki ağrı, sızı, kanamam yok. bir de ona saplanmadım. hep hayalimde minicik ahtapot gibi kollarını rahmime sarıp, sıkı sıkıya tutunmuş olarak hayal ediyorum. bir de canım habire tuz sevmememe rağmen tuzlu çekiyor, bu kadar erken can çekmesi imkansız .psikolojik herhalde..
Oooohhh miss vallahi... Keyfini çıkar. Ben de pazar yaptım açık hava muhabbetini çok iyi geldi.
Ben bugün daha iyiyim tatlım. Önceki gün akşam ve dün bütün gün çok sancım vardı ve artık bırakmıştım işin ucunu. Vazgeçmiştim iyice. Nasılsa olmayacak diye işe gittim. Giderken İnadına sürat yaptım, tangır tungur girdim çukurlara arabayla, sallana sallana gittim. Bir de üstüne kahve sigara yaptım sinirden. Hafif bir kahve akıntım da olmuştu. Amaaaaa akşam ağrım geçti, gece de olmadı ve şimdi yaptıklarım için çok pişmanım(( bugün evdeyim ve daha iyiyim.
Bu arada test günümüz aynı... Hadi keyifli mangallar sana :))
evet bende aynısını demiştim ama işe geldiğim gün problem çıkarmak için can atan bi arkadaşımla muhattap oldum, 36 yıllık memur, saydı döktü bana, bölümlerimiz ocak ayında değişti, benim bölümüm ona verilmişti en başta söylemiştim ne yazılarını aldı, ne bendeki dosyaları şimdi müfettiş gelmiş istatistik istiyor, kalkmış bana dosyaları bile vermedin daha önce bu bilgiler bende değildi yazayım o zaman rapora diyor, valla ne yazarsan yaz sen bilirsin dedim. ben kaç kere söyledim hiç oralı olmadın tam 9 ay oldu bölüm değiştirileli aklın nerdeydi dedim. ama gayet güler yüzle söyledim, şube müdürü de oda da, bölümleri ben değiştirmedim şube müdürü burda müdür yan tarafta git onlara anlat derdini valla canımı sıkamıcam, benim canım çok kıymetli bu aralar dedim :) terbiyesiz dedi ve gitti. tabloyu isteyeli olmuş bir hafta, pazartesi verirsiniz demişler hanımefendi gelen gidenle sohbet etmekten iş yapamadığından son günü gelmiş ben şimdi bu sayıları nerden bulcam derdinde. ve yan masamda oturan arkadaş geçen hafta burda olsaydın yerdin sen kafayı, iyi ki yoktun dedi. o yüzdennn boşverrr, işler bi şekilde halledilir. belgesel kanalların varsa, çok güzel şeyler çıkıyo :) uzat ayaklarını izle
çok şükür benimde pazar günü 10.30 da transferim oldu.dinlenmeye devam evde.2 adette dondurduk bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah..bu arada test tarihim 26 eylül.birde kızlar progestan fitil kullanıyorum fitili koyarken vajina girişinde ele gelen bi şişlik var içeriye doğru uzanan.hafif yanma yapıyor sanki.ne olabilir acaba çok korktumşimdi hastaneyi aradım bana dönüş yapıcaklar bekliyorum. çok mutsuzum kötü bişeymi acaba?
Selam arkadaslar,
Benim bugun saat 11'de transferim var. Dun aradiklarinda iki yumosumun guzel guzel buyuduklerini soylemislerdi. Allah nasip ederse iki embriyo transferi olacak. Cok heyecanliyim. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Bebislerim tutunsunlar hic birakmasinlar beni....
Sevigiyle kalin xx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?