- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #1.921
hiç panik yapma canım sakin olmaya çalışmerhaba hasretim mesajını aldın ama bi türlü cvp veremiyorum ben yeniyim ve çok panik halindeyim şuan ne yapacağımı bilemiyorum mesajınız beni sakinleştirdi biraz çok saolun

inşşşşşşşş bitanem inşşşşş amiiiiiiiiiiiiiiincanlar çoookkk teşekkür ediyorum inşallah bi gün hayırlısıyla hepimiz hamiş kalıcaz ve bebişlerimizi alacağız kucagımıza![]()

ne güzel canım aynı gün toplanack yumoşlarımız hayırlısıyla inşşCnm benımde buyuk ihtimal cumartesı toplama işlemi yapılacak,
bu akşam kontrolum var kesın belllı olucak artık,
yumurta sayın da çok iiymişş![]()

sağol bitanem yumurta sayısı çok önemli değil inş hepsi kaliteli olup döllenirler

senin kaç tane yumurtam var canım

bu kadar üzme kendini canım bence dr git 45 gündür gecikti diyosun bi muayene etsin allah korusun kist falan yada başak bişey olmasıniki kere yaptım ilkini adetim iki gün geçince yaptım negatifdi diğerini ise ilk testten bi hafta sonra oda negatifdi şimdi tam 45 gün geçti ama doktora gitmeye korkuyorum daha doğrusu sonuçtan korkuyorum beş yıldır öle şeyler yaşadım ki resmen ayaklarım gitmiyo yaaaa ben ne yapcam
![]()

çok şükür benimde pazar günü 10.30 da transferim oldu.dinlenmeye devam evde.2 adette dondurduk bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah..bu arada test tarihim 26 eylül.birde kızlar progestan fitil kullanıyorum fitili koyarken vajina girişinde ele gelen bi şişlik var içeriye doğru uzanan.hafif yanma yapıyor sanki.ne olabilir acaba çok korktumşimdi hastaneyi aradım bana dönüş yapıcaklar bekliyorum.
çok mutsuzum kötü bişeymi acaba?