• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

merhaba hasretim mesajını aldın ama bi türlü cvp veremiyorum ben yeniyim ve çok panik halindeyim şuan ne yapacağımı bilemiyorum mesajınız beni sakinleştirdi biraz çok saolun
hiç panik yapma canım sakin olmaya çalış :16:
canlar çoookkk teşekkür ediyorum inşallah bi gün hayırlısıyla hepimiz hamiş kalıcaz ve bebişlerimizi alacağız kucagımıza:16::16:
inşşşşşşşş bitanem inşşşşş amiiiiiiiiiiiiiiin :52::52::52:
Cnm benımde buyuk ihtimal cumartesı toplama işlemi yapılacak,
bu akşam kontrolum var kesın belllı olucak artık,
yumurta sayın da çok iiymişş:nazar:
ne güzel canım aynı gün toplanack yumoşlarımız hayırlısıyla inşş :21::21::21:beraber gün sayacağız demek ki :52:
sağol bitanem yumurta sayısı çok önemli değil inş hepsi kaliteli olup döllenirler :52::52:
senin kaç tane yumurtam var canım :34:
iki kere yaptım ilkini adetim iki gün geçince yaptım negatifdi diğerini ise ilk testten bi hafta sonra oda negatifdi şimdi tam 45 gün geçti ama doktora gitmeye korkuyorum daha doğrusu sonuçtan korkuyorum beş yıldır öle şeyler yaşadım ki resmen ayaklarım gitmiyo yaaaa ben ne yapcam
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
bu kadar üzme kendini canım bence dr git 45 gündür gecikti diyosun bi muayene etsin allah korusun kist falan yada başak bişey olmasın :50:5 yıldır galiba sen de uğraşıyosun canım ne sorunuz var :31:
çok şükür benimde pazar günü 10.30 da transferim oldu.dinlenmeye devam evde.2 adette dondurduk bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah..bu arada test tarihim 26 eylül.birde kızlar progestan fitil kullanıyorum fitili koyarken vajina girişinde ele gelen bi şişlik var içeriye doğru uzanan.hafif yanma yapıyor sanki.ne olabilir acaba çok korktum:(şimdi hastaneyi aradım bana dönüş yapıcaklar bekliyorum.:(çok mutsuzum kötü bişeymi acaba?

:nazar:canım hayırlısı olsun inş rabbim bebişini sana bağışlar :52::52:bol bol yat dinlen bebişine iyi bak :34:

güle güle git cnmm inşallah güzel haberlerle dönersinn:16:

:16::16::16:

:))) kocacım da beni ağlarken görünce bi şok yaşamıştı :52: o yüzden anlıyorum seni de kocanı da. ohhh mis uzat ayaklarını dinlen bi güzel. mangal da yapsınlar sana, çimlerde dolan sür keyfini :D

veee benim de test günüm taaa eylülün 20 si :)

Aramızda en erken senin galiba:32:bu arada azcık kalmışşşşş anaaaaaaaam ne heyecanlııııııı:52::52:

Oooohhh miss vallahi... Keyfini çıkar. Ben de pazar yaptım açık hava muhabbetini çok iyi geldi.

Ben bugün daha iyiyim tatlım. Önceki gün akşam ve dün bütün gün çok sancım vardı ve artık bırakmıştım işin ucunu. Vazgeçmiştim iyice. Nasılsa olmayacak diye işe gittim. Giderken İnadına sürat yaptım, tangır tungur girdim çukurlara arabayla, sallana sallana gittim. Bir de üstüne kahve sigara yaptım sinirden. Hafif bir kahve akıntım da olmuştu. Amaaaaa akşam ağrım geçti, gece de olmadı ve şimdi yaptıklarım için çok pişmanım :((( bugün evdeyim ve daha iyiyim.

Bu arada test günümüz aynı... Hadi keyifli mangallar sana :))

Hiçibişiycik olmaz tutunacaksa tutunacak nasılsa dertlenme sakın artık kahverengi akıntını takip et haber ver burdanda merak ettimmmmmm . Bende bugun koyverdim inan arabyla gdioz bizde şimdi bir sürü eğildim kalktımm yerden poşet aldım arabada şekilden şekile giriyorum vssss tutunacaksa nasılsa tutunacak napayım artık bundan sonraa boşveeeerrrrrrrrrr:34:nasip kısmetttt

çok şükür benimde pazar günü 10.30 da transferim oldu.dinlenmeye devam evde.2 adette dondurduk bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah..bu arada test tarihim 26 eylül.birde kızlar progestan fitil kullanıyorum fitili koyarken vajina girişinde ele gelen bi şişlik var içeriye doğru uzanan.hafif yanma yapıyor sanki.ne olabilir acaba çok korktum:(şimdi hastaneyi aradım bana dönüş yapıcaklar bekliyorum.:(çok mutsuzum kötü bişeymi acaba?

Ohhhh en rahatımız sensin desene iki dondurulmuş candırrr:34:hayırlı olsun bu arada:32:

kızlar kendii korumama rağmen sinüzit oldum.:43: iğnenin yan etkilerinde yazıyor ondan mı oldum acaba ve işin ters tarafı yarın yumurta top.işlemi var bir zararı olur mu?:52:

hayırlı olsun arkadaşım benimde cumartesi gündü transfer neden 27 itest günüm acaba:31:

canım fitil birikim yapıyor ara sıra birde rahim onca aletlere dayandı yanma ve şişlik birkaç güne geçer girişinde bebegin yada kist vs olması şuan için imkansız :34:

kızlar kendii korumama rağmen sinüzit oldum.:43: iğnenin yan etkilerinde yazıyor ondan mı oldum acaba ve işin ters tarafı yarın yumurta top.işlemi var bir zararı olur mu?:52:

Güzel zamanda olmuşsun sıkntı yok ben transfer sonrası ıldum inan daha korkunç şimdi rahat rahat ilaç içebilirsin en azından ama önce ıhlamur limon bal üçlüsü takıl bence ben baya fayda gördüm birde kuru incir kaynatıp içirirdi ananem küçükken antibiyotik mi vardı eskiden diye geçmiş olsunnnnn:42:

canım naptın sen tangır tungur derken çok güldüm bazen böyle hatalar yapabiliyouz :52::52:neyse geçmiş olsun ama kahverengi leke sakın tutunma kanaması olmasın:49::49: çok dikkatli ol bundan sonra:16::16:

Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce Umut tüp bebek'te Süleyman Beyle tedaviye başladık ilaçları yazdırıp aldık ama kullanmama gerek kalmadan o ay kendiliğinden hamile kaldım.Şimdi elimde bütün ilaçlar duruyor biz rapor çıkartıp aldığımız için fiyatları gayet uygun eğer ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilirse bu fiyat üzerinden vericem.İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum.

1-GONAL-F 450 IU(33 MCG) 0,75 ML.FLK ----- 5 ADET
2-MENAGON 75 IU 5 AMPUL ----- 2 ADET
3-OVITRELLE 250 MCG 0.5 1KUL.HAZ. ----- 1 ADET
4-CETRROTIDE 0.25 MG LIYOFILIZE 1 FLK---- 7 ADET

hiç panik yapma canım sakin olmaya çalış :16:

inşşşşşşşş bitanem inşşşşş amiiiiiiiiiiiiiiin :52::52::52:

ne güzel canım aynı gün toplanack yumoşlarımız hayırlısıyla inşş :21::21::21:beraber gün sayacağız demek ki :52:
sağol bitanem yumurta sayısı çok önemli değil inş hepsi kaliteli olup döllenirler :52::52:
senin kaç tane yumurtam var canım :34:

bu kadar üzme kendini canım bence dr git 45 gündür gecikti diyosun bi muayene etsin allah korusun kist falan yada başak bişey olmasın :50:5 yıldır galiba sen de uğraşıyosun canım ne sorunuz var :31:

:nazar:canım hayırlısı olsun inş rabbim bebişini sana bağışlar :52::52:bol bol yat dinlen bebişine iyi bak :34:

cnm ben iğnenin 5. gunu gittiğimde 9 saydı ama daha çok erken dedı 10lu sayılarda toplarız senden dedi doktorum,
bu akşam randevum var cnm artık net bellı olur tahmınımce,
aynen kalıtelı olsunlar da önemli diil,
dondurulmuş çıksa da fena olmaz tabi:13:

Güzel zamanda olmuşsun sıkntı yok ben transfer sonrası ıldum inan daha korkunç şimdi rahat rahat ilaç içebilirsin en azından ama önce ıhlamur limon bal üçlüsü takıl bence ben baya fayda gördüm birde kuru incir kaynatıp içirirdi ananem küçükken antibiyotik mi vardı eskiden diye geçmiş olsunnnnn:42:

çok teşekkür ederim içim ferahladı ıhlamur yok ama kuru inciri deneyeceğim :) normal mi yani böyle olmak?

:16::16::16:

Aramızda en erken senin galiba:32:bu arada azcık kalmışşşşş anaaaaaaaam ne heyecanlııııııı:52::52:

Hiçibişiycik olmaz tutunacaksa tutunacak nasılsa dertlenme sakın artık kahverengi akıntını takip et haber ver burdanda merak ettimmmmmm . Bende bugun koyverdim inan arabyla gdioz bizde şimdi bir sürü eğildim kalktımm yerden poşet aldım arabada şekilden şekile giriyorum vssss tutunacaksa nasılsa tutunacak napayım artık bundan sonraa boşveeeerrrrrrrrrr:34:nasip kısmetttt

Ohhhh en rahatımız sensin desene iki dondurulmuş candırrr:34:hayırlı olsun bu arada:32:

en erken benim miiiii????? ayın 6 sında yapıldı benim transferim. ve protokolum de uzundu, yaklaşık 2 ay sürdü. o yüzden ayın 20 si benim için hala taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayın 20 si :)))))) zaman dediğin nedir ki geçiyor elbet :D

cnm ben bir haftadır çekiyorum doktor asla hiç bi ilaç alamazsın dedı bana tedavi süresince,
bende bitki çaylaeı ile idare ettim,
gunde 1 ılık sıya 1 limon sıktım içtim bide, sadece burun spreyı alıp kullanabilirsin dediler bana,
şimdi daha iiyim cnm geçmiş olsun,
ilaç kullanmadıkça yumurtaya bi zararı olmaz merak etme,

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bende dün başladım tedaviye. puregon verdi dr. perşembe günü tekrar gidicem. benide listeye eklemek isterseniz 26 yaşındayım ilk denemem eşimde sperm sayısında düşüklük var ankara tp fakültesi korhan hocaya gidiyorum. hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inş. tez zamanda kucaklarımız mis kokularla dolar inş.

:30:
Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce Umut tüp bebek'te Süleyman Beyle tedaviye başladık ilaçları yazdırıp aldık ama kullanmama gerek kalmadan o ay kendiliğinden hamile kaldım.Şimdi elimde bütün ilaçlar duruyor biz rapor çıkartıp aldığımız için fiyatları gayet uygun eğer ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilirse bu fiyat üzerinden vericem.İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum.

1-GONAL-F 450 IU(33 MCG) 0,75 ML.FLK ----- 5 ADET
2-MENAGON 75 IU 5 AMPUL ----- 2 ADET
3-OVITRELLE 250 MCG 0.5 1KUL.HAZ. ----- 1 ADET
4-CETRROTIDE 0.25 MG LIYOFILIZE 1 FLK---- 7 ADET

Canım benim ben fulya bahçeci de yaptırdım ilaçları bizde raporlu aldık kalanları klinikteki. eczaneye sattık geliş fiyatından aldılar

günüm iki gün geçmişti ilk testi yaptım sonuç negatif ilk testten bi hafta sonra bi daha yaptım sonuç aynı negatif sonra bi daha yapmadım şimdi 45 gün geçiktim ama doktora gitmek gelmiyo galiba sonuçtan çok korkuyorum :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım,mutlaka dr.'a git yada bir yerde kan testi yaptır.hazır idrar testleri doğru çıkmayabilir,testin kullanım süresi dolmuş ve içindeki madde bozulmuş olabilir.dış gebelik olabilir,mutlaka kan testi yaptır.sanırım dış gebelik de kan testinde çıkıyor.inşallah sağlıklı bir hamileliğin olur.benim teyzemin kızı hamileydi ve 9 ay boyunca her ay adet kanaması oldu.çok acaipti.insan vücudu işte.mutlaka kontrol ettir.

cnm ben bir haftadır çekiyorum doktor asla hiç bi ilaç alamazsın dedı bana tedavi süresince,
bende bitki çaylaeı ile idare ettim,
gunde 1 ılık sıya 1 limon sıktım içtim bide, sadece burun spreyı alıp kullanabilirsin dediler bana,
şimdi daha iiyim cnm geçmiş olsun,
ilaç kullanmadıkça yumurtaya bi zararı olmaz merak etme,

bende sizden daha kötüyüm gribim 10 gündür ilaç yasak daha yeni kendime geliyorm bugazım agrıyoo hala öksürük var ve benim cumaya transferm vaarr:2::2:

bende sizden daha kötüyüm gribim 10 gündür ilaç yasak daha yeni kendime geliyorm bugazım agrıyoo hala öksürük var ve benim cumaya transferm vaarr:2::2:

cnm çok geçmiş olsun öksürüğün de geçer inşallah,
havlucan die bir bitki kökü var cnm onu tarçın ve zencefille birlkte kaynatıp içtim ben öksürüğe bire bir tavsiye ederim.,
ben de ucuz atlattım ,
transferın hayırlı olsun şimdiden,

kurban bayramında hepimiz çifte bayram yaşarız inşallah :16::16:

öncelikle transferi gerçekleşenlerin hayırlı sonuçlar almasını diliyorum rabbimden kızlar benim tedavi kasıma sarktı sizden bir ricam var bana birazcık bilgi verir misiniz ben çok korkuyorum tüp bebekten özellikle iğnelerden uykularım kaçıyor artık düşünmekten

yaptıklarına fazla takılma bence, evet biz diğer kadınlardan biraz daha özeliz, daha nariniz:31: biraz daha dikkatli davranmamız gerekiyor ama hep söyleniyor ya, transferden sonra aslında herkes gibiyiz. sorunu olmayanlar gibi, tutması sadece yaptıklarımızla alakalı değil, evet bi parça daha dikkatli davranabiliyoruz çünkü biz rahme düşen döllenmiş yumurtadan haberdarız, ama tutup tutması diğer kadınlarla bir, burada neler neler okuduk arkadaşım, transferin ertesi günü tarlaya gidip doğuran var. bebişlerin seninle olsun her daim :))))

seviyorum sizi yürekten, öpüyorum göbekten... işle ilgilensem iyi olcak birazcık. görüşürüz sonra

Ay evet vallahi, hiç takmamalı karar verdim. Bugün evde yan gelip yatıyorum. Bebişim benimledir inşallah. Çok teşekkürler:)))

Back
X