2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Uyudum ama sabahın 5 inde zınk diye kalktım ayağa işte endişe uyutmuyor beni, bir de adet olacakmışım gibi sancılar. Daha 5 gün bitti, nasıl geçecekse artık

Ve bu ruh hâli değişikliği de çekilir gibi değil arkadaş yaa; ya anlamsız mutlu ya böyle dert kuşu... al birini vur ötekine işte :44:

Uyudum ama sabahın 5 inde zınk diye kalktım ayağa işte endişe uyutmuyor beni, bir de adet olacakmışım gibi sancılar. Daha 5 gün bitti, nasıl geçecekse artık

Ve bu ruh hâli değişikliği de çekilir gibi değil arkadaş yaa; ya anlamsız mutlu ya böyle dert kuşu... al birini vur ötekine işte :44:

Canım kurban olurum aslında ne kadar çok ortak noktamız ne kadar çok aynı şeyleri yaşıyoruz Rabbim sabır versin hepimize çok güzel ifade etmişsinnn....

canım ekimin 20 adet diye hesapladım ama güvenemiyorum malesef merkezi aradım eylülün sonu gibi arayın bilgi verelim hangi dr olcak dediler adet olayım arayacağım gerekirse gidip muayene olup dk hapı alacağım ... ekimi kaçırsam kasıma kalacak kasımdada eşimin kontrolleri var ünvrt yorucu olacak hepsini bir arada yapmam

Canım kurban olurum aslında ne kadar çok ortak noktamız ne kadar çok aynı şeyleri yaşıyoruz Rabbim sabır versin hepimize çok güzel ifade etmişsinnn....

aynı şeyleri yaşıyoruz canımmmm inş bundan sonra bebişlerimiz konuşmak nasip olur

inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz senınn,
benimde haftasonu kontrolum vardı şu anda 9 yumurtam var ama doktor daha erken 10lu sayılarda olucak dedi, inş dediği gibi de olur..
benım cuma yada ctesi opu olucak cnm kısmetse

teşekkür ederim:)) 3 gun toplamda 6 ıgne vuruldum. acı falan yok,yanma yok. bennim gibi korkanlara buradan duyurulur. bıraz morarttım kendımı:)) bugun kontrolum var bakalım neler olacak

Kızlar test günüme 2 gün kaldı Çarşamba sabahtan gidip kan vereceğim inşallah

yerimde duramıyorum hiç. Regl olacakmışım gibi yüzümü sivilceler bast ve çok ağrım var. İnşallah olmam

Hayırlı uğurlu olsunnnnn..

Ya bak diyorum sana ne güzel belirtilerin var vallahi diyorum bak herşeyimi sölüyorum burda malum benim hiçbirşeyim yok sanki normal ben opu falanda olmadım bitek fazla tuvalete gidiyorum normalinden değişik o da çok su içtiğim için bide akıntım su gibi her zamankinden değil ilaçların yan etkisi başkada bişiy yok.bak unuttum işşte senin test günü ne zaman demişlerdi ??

Doktorunun dediği doğru arakadan daha süpriz yumuyumlar gelio kaliteli olsunda en önemlisi o
Hayırlısı olsun şimdiden geçmiş olsunnnnnn..

Şiddetligeçimsizden haber alan var mı testi ne oldu merak ediyorum çok

Kızlar test günüme 2 gün kaldı Çarşamba sabahtan gidip kan vereceğim inşallah

yerimde duramıyorum hiç. Regl olacakmışım gibi yüzümü sivilceler bast ve çok ağrım var. İnşallah olmam

Beni de aynı adet olmadan gibi sivilceler bastı ama progesteronun yan etkisi diye var prospektusunda ben de kendimi öle rahatlatıorummm
Ay birii gebelik haberi verse artık şu topic bi şenlense nasıl sevinicem anlatamam hadi canım hayırlısı olsunnn az kalmış sabırrr beklirouz hemen haberini

canım alırsın inşallah bebişini göbüşünede 9 ay bırakmazsın
bu arada liste için tüp bebek sebebin eksik canım yazarsan sevinirim

ınsallah transferınde sorunsuz gerceklesır cnım sımsıkı tutunur bebısın sana sonu mutlu saglıklı huzurlu bıter

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler

bugünde evdeyimm yarın iş başı evde oturmak bana göre değil daha çok strese giriyorum

cnm osman hoca süper bi doktordurrr inşallah seninde yüzün güler önce allah sonra onu n sayesinde

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler

bugünde evdeyimm yarın iş başı evde oturmak bana göre değil daha çok strese giriyorum

yaşasın işte olmak DDD aynen öyle ev kadınlığı çok zor zanaatmış. ben kadın programları izlemeyi de pek sevmem, belgesellerden de bi yerden sonra sıkılıyo insan :)

Umarım yanılıyorumdur tatlım ya bugün 6. Günüm ne akıntım var ne göğüslerim şişti ne de hassaslaştı, hiç bişe yok sadece sancı ara sıra bazen de kramp gibi batmalar. Şişkinlik gaz falan da yok (

Kızlar yumurta çatlamasını önleyici iğneyi ne zaman vuruldunuz ,
benım bugun gonal f in 7. gunu ve yumurta çatlamadan önce şefaf uzayan akıntı gelir ya dunden beri onu görüyorum ben yumurtalarım çatlamış olmasın ,
gonal f ve her akşam lucrin 5 ml kullanmaktayım şuan ve panık oldum:18:

c

anım edebiyatın güzel heralde senin cok güzel belirtmişsin bence senin tutacakinanıorum içini ferah tut seni tanımıorum ama ben pozitif bi insanınm pozitif insanlarıda severimmm senden pozitif bi eneji aldım

cnm tedavin hayırlı olsunn,
ii haberlerini bekliyoruz hiç canını sıkma sen bak görürsün olumlu sonçlar alıcaksın allahın izniyle..

Bn gonal f in 5. Günü başladım cetrotide benimde hep o dediğin akıntıdan gelmişti ben de yumyumlar çatladı diye çok sıkıntı yapmıştım ama bişiy olmamıştı senin kaç mm di en son kontrolunde ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…