2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlarr bugün itibari ile bende başlıyorum tedaviye donmuş embriyo transferim olacak nasipse 25 eylülde kontrol 30 eylülde transferim var canlar

Cnm tedavin hayirli olsunnn inslh donmus bebislerin seninle icinde can bulup 9ay seninle olurrrrrrr darisi bizlereee

hop hoopppp noluyooo burda yaaaa.... birinci ağlanıp sızlanmak yasak, ikinci tüm pozitiflerin bunu aynı anda yapması hepten yasak :)))

ya tamam belki benim ilk denemem ve bunu defalarca deneyen özellikle naznaznazı yada diğer arkadaşları anlayamıyo olabilirim. henüz çok yeniyim, transferimin 10. günü ve 4 gün sonra test yapıcam... bu yüzden içinizden "hiç negatifi görmediğinden martaval okumak kolay" diyenler varsa anlayışla karşılayabilirim. ama çok kez dendiği gibi teknik olarak aksi ıspatlana kadar hamileyiz, tüm şımarma aksilik çıkarma haklarına sahibiz.... ve hamile olduğunuza göre göbeğinizdeki bebişinizi üzmek gibi bi hakkınızda yok. ağlayın zırlayın ama hemencek toparlanın.

ben hala bi şey hissediyorum diyemiyorum. şu adet halleri dışında tabiii.... bugün normalde regl günüm, henüz olmadım yuppiiii aceyip gazlı bi halim vardı ama progestonun etkisi zaten o, çok çişim geliyodu, artık gelmiyo. ve ben gün itibariyle hala göbeğime; "anneye tutunmak hayata tutunmaktır..." ; " kendine benden iyi bi anne bulamazsın emin ol!", "bak bi gel acayip eğlenicez, inanmazsan gelde gör!" diye diye dolaşıyorum.

seviyorum sizzi yürekten, öpüyorum göbekten

bende cumartesi başladım tedaviye 3. iğnemi yaptım yarın doktor muayenem var bakalım hayırlısı bu 2. denemem aslında 3. bile denilebilir benim açımdan çünkü donmuşlarla deneyecektim malesef çözündüklerinde canlılıklarını sürdürmediler 2 tane vardı ikiside öyle oldu malesef şimdi tekrar başladım hem heycanlıyım hem sevinsemmi bi tuhaf ruh hali ya Rabbim yardımcımız olsun bu defa olur inşallah hepimizin Allahım yardım et...:44:

sen elinden geeleni yapmışsın canım gerisi allahın elinde dua et dualarum seninleeee cinsiyeti nee

Hakikaten ne belirtisi olmasi lazim bende bilemiyorum. Sanki gogusler transfer oncesi daha mi siskindi diye dusunuyorum simdi. Acaba bu asamada cokmu erken bir isaret beklemek. Ama kucuk bir degisiklik olsa cok iyi olurdu. Yoksa gunlerce bekle dur.

sana inanmıorum harikasın ya taktiğinede bayıldımbu arada bende memurumm meb dedim sağlık bakanlığına gectimmm senn yasın kaç cnm

öncelikle bir düzeltme yapayım, yazarken belirtmemişim, 2 tane embriyo transfer edildi, yazımda 3 gibi durmuş. ikincisi de lütfen gününden önce test yapmayın bazen belli olur bazen olmaz. ben 18 sene oldu doğum yapalı ama hatırlıyorum tek belirtim göğüslerim büyümüştü. ve 45 gün sonra hamile olduğumu anlamıştım. yani üzülmeyin noolur, benim de şu anda hiçbir belirtim yok. zaten 3. gün, vücudum daha içerde bebek olduğunu anlamamıştır bile. ayrıca vücuda boşuna stres yüklemeyin zaten bir dünya hormon alıyoruz, birde stres başka hormonları da salgılatır. durduk yere o kadar hormonu bebeğimize geçirmeyelim. her şey güzel olacak.

Son düzenleme:

sana katılıyorum arkadaşım. Stresle başa çıkabilirsek işimiz daha da kolaylaşır. Ben bu ay psikologdan da destek almaya başladım. Iki seans gittim ama çok iyi geldi. Hem psikoloğumun hem de doktorumun söylediği tek şey eğer kafana takarsan rahmine kan gitmez yumurtaların büyümez oldu. Tabii takmamak elimizde değil ama bunu en aza indirgememiz gerek. Psikoloğumun anlattığını sizinle de paylaşmak istiyorum. örneğin yüksek bir yere çıktın aşağı bakıyorsun elinde telefonun var ya elimden düşerse diye düşünmeye başladığın an beyin onu emir olarak algılayacak ve elin titreyecek telefon düşecek. Sonra da yakınırız ya tüh aklıma gelen başıma geldi diye bu söz ordan geliyor. Se - sa - me - ma ile biten cümleler örneğin embriyo olmazsa, tutmazsa, yumurtam olmazsa büyümezse, gibi cümlelerle beynimize emir veriyoruz ve bilmeden aslında kendimize kötülük yapıyoruz. O yüzden kızlar endişe ve stresi ortadan kaldırıp 2014 de anne olup bebişlerimizi kucağımıza almayı hedefliyoruz....

sana inanmıorum harikasın ya taktiğinede bayıldımbu arada bende memurumm meb dedim sağlık bakanlığına gectimmm senn yasın kaç cnm

25+7 :) soranlara 25 diyorum... 7 yıldır 25teyim, daha bikaç sene daha burda takılmayı planlıyorum şaka bi yana 32 yaşındayım canım. bu arkadaşlarla aramızdaki bi şakadır. geçen 22 martta 7. kez 25. yaşın kutlu olsun diye mesaj attılar bana yaşlanasım yok anlayacağın. biraz da bodurum biliyomusun :) adam çıtır aldım diye seviniyodu, hatun erken menopoz riskiyle karşı karşıya.... şaka gibi doktor çok ümitli konuşmadı aslında benim için, o yüzden de kendimi (belki de sadece şimdilik) hazırlıklı hissediyorum negatife. pozitif olursa daha mutlu olurum elbet

demekki beyine doğru emirler göndermek gerekiyor, gerçi baştan beri bunu yaptığımı düşünüyorum. her ne kadar doktorlar başka şeyler söylese de; bebbbbeeeeemmmm canımmmm benim ordasın biliyorum, orda kal, tutun anneye diye diye bi hal oldum. inşallah da aklıma gelen başıma gelmiş bak gördün mü hakkatten gebiş mişim derim

inşallah öylesindir canım :)) değilsen bile vazgeçmek - yılmaz yok menopaza kadar devam :))

Bensiz bütün gün kaynatmışsınız, ne diiiim size? İnsan utanır, şu zavallı arkadaşınız ikizlere hamile haliyle (Değil miyim? İspatlayın!) bütün gün çalışsın, üstüne bir de 11 yaşlarında bir veletin dirseği karnına gelsin, eve kendini daha yeni atsın, siz bütün gün bi elinizde çooook açık çayınız, bi elinizde ipad, arada ceviz, badem atıştırıp laflayın. İnsaf diyorum yaf!

onu da nerden çıkardın canım sende.... bugün 9 gün sonra işteydim ve problem çıkarmak için can atan iş arkadaşımı müdüre havale ettim..... valla müfettişler de tam zamanını bulmuş 20 sayfalık istatistik istemişler.... pehhhh ama kimin umrunda zaten bebem sağ olsun "ne işi anne yaaa, yatıyoduk ne güzel evde" diye isyan çıkardı içerdegörünüşte hiç bi şey olmasa da zor nefes alıyorum ve kendimi şişmiş hissediyorum.... ama nedir burdakilere hiç birini çaktırmadım, iş yerindekilere de kk da olduğumu çaktırmadım... çaktırmadan bi günü daha bitirdik.... ve evet birazcık kaynattık, ama utanarak kaynattım; en azından ben

şafak 4 kızlar bebeğimin bende olduğunu doktor raporuyla ispatlamaya ramak kaldı.....

Son düzenleme:

Evet işte, bana bunlarla gelin. Bakın hatun hamile, ispat için 4 gün sayıyor. Ne o ağlamak sızlamak? Dur bi okumaya devam ediiim yokluğumda yazılanları.

Bi şii sorucam ya, çok merak ettim, 32 yaşındasın, 10 aylık evlisin, tüp bebek olayındasın. E deneyeydin ya az, neden daldın hemen bu işlere? Ben 33 yaşında evlenip bi de salak gibi "Evliliğim oturmadan çocuk sahibi olmak istemiyorum." diyerek 2 yıl korunduktan sonra bi cacık elde edemeyince başladım ya, seninki bana erken geliyor şimdi:))) Küstahlık mı, cahillik mi benim o dönem ettiğim bilmiyorum ama kesin daha erken başlamalıydım. Yine de 32 yaş erken geliyo işte:))) İnşallah bu tutunur, üstüne bir de doğal yolla bebeeeen olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…