- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.681
iyi akşamalr kızlar ben glukofem,elevit,folbiol,esterofem3,crionel jel kullanıyorm ama 2 gündür hiç doymuyorm az önce yemek yedm yarm saat olmadan acıktım yaaah bu hormanlar esterofemin reçetesini okudum ne kadar çok yan etkisi var kanseri tetikliyomuş allah biran önce yüzümüze baksında kurtulalım şu ilaçlardan
canım malesef ama bu tedavilerdeki ilaçların yan etkilerinde kanserle ilgili yan etkiler hep var allahım büyük inşşş gerek kalmsın şu ilaçlara
inşallah yaaa sizlerde de oluyormu yan etkiler böyle midemde çok bulanıyor ishal oluyorm of yaaaaaaaaaa
iyi akşamalr kızlar ben glukofem,elevit,folbiol,esterofem3,crionel jel kullanıyorm ama 2 gündür hiç doymuyorm az önce yemek yedm yarm saat olmadan acıktım yaaah bu hormanlar esterofemin reçetesini okudum ne kadar çok yan etkisi var kanseri tetikliyomuş allah biran önce yüzümüze baksında kurtulalım şu ilaçlardan
canım olmaz mı ben tedavilerimde 3 5 kilo bile veririm yiyemem halsiz olurum bulantım olur
oynak egunal ha:
ne ki bu kuantum??? oynasın canımmmm ne gzel işte
Teşekkür ederim canım. Ayrıca erken gebelik belirtileri listesine baktım, ne güzel düşünmüşsünüz onu öyle. Allah tez vakitte senin de güzel haberini listede görmeyi nasip etsin.
hee canım sayende düşünce şeklimi değiştirip ağlak değil eski oynak egunal olcam:118:
düşünce şekli gibi birşey canım bende bir kaç saat oldu merak salalı tam bilmiyorum yeter hatun detay verir aklıma yattı düşünce şekli anne olamama durumu beni nerelere sürüklüyo hiç bilmiyorum valla
rica ederim tatlım..
liste çok lazım oluyor test günü bekleyen kızlar hep aynı soruları soruyorlar birbirlerine bende toplamaya çalıştım inşallah işe yarıyordur..
yan etkileri cidden çok fazla Allah hepimizi gelecekte korusun bugünlerin sonrasıda var..
kullandığım iğnelerden birinin yan etkileri arasında intihar eğilimi yapar diyorduhem psikolojik hem fiziken çok etkileniyoruz Allah yardımcımız olsun..
Estrofem'i bana ilk aşılamada vermişlerdi. O zamanlar bütün ilaçların prospektüsünü okurdum. Estrofem'inki okuyunca doktorun asistanını arayıp "Siz bana doğru ilaç verdiğinizden emin misiniz?" diye sormuştum.Artık prospektüs okumayı da bıraktım. "Sırdakiii" diyor ve hapları da iğneleri de uslu uslu alıyorum.
bende şuan çok kötüyüm cuma olmasını öyle bekliyorm ki bebişimi versinler bana bir an önce of yaaaaa çok duygusal sinirli ruh halim ayrı bedenim ayrı maafolmuş durumdaym valla
hee canım sayende düşünce şeklimi değiştirip ağlak değil eski oynak egunal olcam:118:
düşünce şekli gibi birşey canım bende bir kaç saat oldu merak salalı tam bilmiyorum yeter hatun detay verir aklıma yattı düşünce şekli anne olamama durumu beni nerelere sürüklüyo hiç bilmiyorum valla
rica ederim tatlım..
liste çok lazım oluyor test günü bekleyen kızlar hep aynı soruları soruyorlar birbirlerine bende toplamaya çalıştım inşallah işe yarıyordur..
yan etkileri cidden çok fazla Allah hepimizi gelecekte korusun bugünlerin sonrasıda var..
kullandığım iğnelerden birinin yan etkileri arasında intihar eğilimi yapar diyorduhem psikolojik hem fiziken çok etkileniyoruz Allah yardımcımız olsun..
canım benim kız kardeşim dondurlmuşları denedi yarın test günü bir ilaç verdi kanser hastarının kulandı bir ilaç(adını unuttum kardeşimin 5 tane düşüğü var)hücre yenileyici özeliği olduğu için kulandıklarını söyledi dr inş işe yarar
inşallah diyorum ya allah bu yola koymuş insanların yüzünü güldürsün çünkü çoookkkk zor günler geçiriyoruz allah yaardımcımız olsun
hangi igne o ona benim ihtiyacım olacak herhalde negatif olursa tam bunalımım çünkü bu gün
inşş bütün bu sıkıntılara değecek
Kızlar listeyi kim hazırlıyor bide nerden bakıyoruz listeye
inşallah canım inşallah sen başladınmı tedavviye
canım uzun protokolle tedavi olanlara veriliyor sadece lucrin denen bir iğne yıllar önce ilk tedavimde okumuş şok olmuştum :)
sen neden bu kadar kötüsün yapma böyle lütfen
liste burda canım linkten giriş yapabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/574513-erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.html
lucrin bana da aynı etkiyi yapmıştı canım :) ağladım, kızdım, zıpladım falan... 5. iğneden sonra düzeldim, normale döndümşuan onu kullanıyorum zaten bende :26:ben bugün içim içimi yiyor daralıyorum resmen eşimin her hareketini yanlş anlıyorm ben herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?