kızlar, ben 38 yaşımdayım. ilk evliliğimden üniversiteye giden çok tatlı bir kızım var. şimdiki eşimle 15 yıldır tanışıyorduk. sonra evlendik ve 7 yıldır evliyiz. başta çocuğumuz olamaz diye düşünmedik. eşimin tiroid nedeniyle sperm kalitesi düşüktü. Bu benim ilk tüp bebek denemem. Daha önce hiç bu işlere kalkışmadık. Jinemed Dr. Münip berberoğlu na gittik. süper birisi. haziran da polip ameliyatı oldum. çok iyi geçti. sonra ağustos sonunda tüp bebek için başladık. adetim 3. gününden itibaren merional 375 ünite ve organutran vuruldum. sonra çatlama iğnesi vurdum ve Çarşamba günü yumurtalarım toplandı. Perşembe günü embriyologa telefon açıp durumu sordum 8 yumurtadan 3 tanesi tutmuş. cumartesi transfer için gelin dendi. bende cumartesi transfer oldum.bebişlerim 3. gün transferiydi. Dr. 1. kalite dedi. cumartesi günü 3 saat kadar yattım hastanede. 4 kere ördek kondu altıma. habire çiş yaptım. biraz yemek yedim. sonra eşimle eve döndük arabayla. yol parke taşı olduğu için salladı bayağı ama eşim çok yavaş gitti. eve gelince sadece tuvalet için kalktım.habire ananas, kivi, ceviz yedim. zaten transfer olmadan 1 hafta önce başlamıştım. yattım ama sonra sıkıldım ve azıcık evin içinde gezdim. yatarken de ayaklarımı yükseğe kaldırdım. bu arada hayatımda hiç kabız olmayan ben aniden kabız oldum. 5-6 saat ıkınmadan tuvalete gittim ama ne mümkün. En sonunda okunsun ve tuvaletimi yaptım. korktum tabii ama her hangi bir akıntı yada kanamam olmadı Allaha şükür. ondan sonra gaz başladı. Pazar günü gene kabız oldum ve daha az ıkındım .nihayet tekrar çıktım. sonra sabah eşimle araba ile Real markete gittik. güvenlik noktasında ki cihazdan geçmedim. öğleden sonra kayınvalidem geldi.Karaköye hamsi almaya gittik eve gelince kayınvalidem pişirdi. evde dinlendim biraz daha akşama feshane de Konya etkinliğine gittik. kayınvalidem oradan Eyüp sultan da dua etmek istedi
neyse fazla oyalanmadan eve geldik ama çok yorgundum hemen yattım. bugün pazartesi ve bebişlerimin ben de 3. günü. Dr. a mesaj attım banyo yapabilir miyim diye, yap dedi. bu arada Progesteron iğnesi hala vuruluyorum ve kalçalarına beze oldu. bugün tuvalete rahat çıktım gaz var sadece ki onuda hemen salıyorum. kayınvalidem dışarı çıkalım dedi ama ben yorgunum deyip yattım. Ayın 26 sında bhcg yani kan testim var. hiç ağrı, sızı, akıntı, kanamam yok. göğüsler normal. hamile olduğuma dair belirtin yok. sadece burayı okuyorum ve hepimize bol şans diliyorum Allah kucaklarımızı akıllı, hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, iyi huylu, güzel evlatlarla doldursun.