• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Sol bacağım çok ağrıyor:43: Bugün soldan vuruldum. İlk saatlerde birşey yoktu. Yine mi sabahlayacağım? Yarın güne 5.45'te başlayacağım üstelik!

Sol bacağım çok ağrıyor:43: Bugün soldan vuruldum. İlk saatlerde birşey yoktu. Yine mi sabahlayacağım? Yarın güne 5.45'te başlayacağım üstelik!

Geçmiş olsunnnnnnnnn:43::43::43:
İnşallah sonu bebek olcak öle düşün teselli olsunnnn
Bide hakkaten az kaldı sabret geçicek bugunlerdeee unutcan hepsini inşallah:49::49::49:

kızlar merhaba benimde kısmetse salı sabahı transferim var.önce pazartesi sabah dedi doktorum bugün salıya aldı. 5. gün embriyosu olucak rabbim nasip ederse.çok heycanlıyım.

ne 5 canım ya 14 tane vuruldum herhalde bu gün kestiler jele başladım
bende 20 tane oldum da ilk 5 ten sonra kontrolüm vardı doktora dedim ben ağlıyom, normalde ağlamam da; bi şey oldu bana dedim... geçer bi kaç güne dedi, başka bi iğne daha verdi ikisi bi arada olunca normalleştim. haaaa bunu diyen ben dün gece hüngür foşurt ağladım yine o ayrı... o transfer sonrası kendini gebeliğe hazır hisseden kadının hormon manyaklığı başka bi şey değil :D geçecek geçecek..... gülcez bu durumlarımız için

bende 20 tane oldum da ilk 5 ten sonra kontrolüm vardı doktora dedim ben ağlıyom, normalde ağlamam da; bi şey oldu bana dedim... geçer bi kaç güne dedi, başka bi iğne daha verdi ikisi bi arada olunca normalleştim. haaaa bunu diyen ben dün gece hüngür foşurt ağladım yine o ayrı... o transfer sonrası kendini gebeliğe hazır hisseden kadının hormon manyaklığı başka bi şey değil :D geçecek geçecek..... gülcez bu durumlarımız için

Bu defa ben de lucrin kullandım, ama uzun protokol değil benimki. Demek ki o yüzden ağlıyormuşum ben de. Kontrole giderim ağlarım, yumurta toplamaya gider ağlarım. Sonunda gülelim bali :)))

kızlar merhaba benimde kısmetse salı sabahı transferim var.önce pazartesi sabah dedi doktorum bugün salıya aldı. 5. gün embriyosu olucak rabbim nasip ederse.çok heycanlıyım.
hadi hayırlısı tatlım. git al gel bebişlerini, güzel şeyler anlat onlara , benim temmuz ağustos topiğinde betoka rumuzlu bi arkadaşın avatar resmi çok hoşuma gidiyo "Anneye Tutunmak Hayata Tutunmaktır" yazıyo... az önce kendisine de dedim; gördüm göreli hep söylüyorum göbeğime.... kendini iyi hissettiriyo

Maşallah süper burası, sohbet hem hızlı hem keyifli akmış ben yokken, 1 saatte okudum vallahi :)

Benim 5. Günüm de bitti çok şükür. Bu gün ilk kez dışarı çıktım, sonra duş aldım eve gelince... kendimi iyi hissediyorum bugün... Ve bu gece artık yatağımda yatmaya başlıyorum. Transfeen beri salonda koltukta yatıyorum ki rahat edemeyeyim de sağa şola dönmeyeyim diye. Bu gece yatağımda mışıl mışıl uyurum artık...

Yarın 1 gün için işe gidip, çalışanları organize edeceğim ve salıdan itibaren tekrar birkaçgün çıkmayacağım. Umarım yanlış bişey yapmıyormuş :(

şu ara ara giren sancılar da olmasa keyfim süper olacak, beklemek zor gelmeyecek ve hatta popumdaki iğne ağrılarımda bile iyi geçinmeye başlayacağım.. Ama şu ağrı ve kanama korkusu kabus gibi :(

Hepinize iyi geceler dileyip bu gece erken ayrılıyorum.

hadi hayırlısı tatlım. git al gel bebişlerini, güzel şeyler anlat onlara , benim temmuz ağustos topiğinde betoka rumuzlu bi arkadaşın avatar resmi çok hoşuma gidiyo "Anneye Tutunmak Hayata Tutunmaktır" yazıyo... az önce kendisine de dedim; gördüm göreli hep söylüyorum göbeğime.... kendini iyi hissettiriyo

gerçekten güzel sözmüş canım.aklımdan geçircem bende hep.rabbim bebeişlerimizin haberleriyle sevindirsin inşallah.:16::16::16:

ne güzel sohbet yürümüş burda bugün aile toplantımız vardı anca okuma fırsatım oldu. ve o kadar çok bebek ve hamile vardı ki herkes beni gözlüyordu. bende tedaviye başladığımı söyledim ve herkes çok sevındi.. :21: 2 gundur farklı bir iğneye başladım ve bugünkü yaktı mahfetti beni.Rabbim evlatlarımızı verir inşallah hayırlısıyla. birşey soracağım iğne yaptığım yer kızardı bırazda kabardı hemşireyide arayamıyorum geç vakit oldu. bu normal mi kızlar.. ve artık ne pantolon ne gömlek oluro göbek şişliğinden :53::53:

İnşallah canım, inşallah hep birlikte güleriz. Kasım boydan boya ağrıyor, az buz değil.

Diyorum sana iğnelerin bikısmını ben olayım sen rahatla beninde iğne oldum diye gönlümolsun diblemion beniiii:27::27::27:

Hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inş

Maşallah süper burası, sohbet hem hızlı hem keyifli akmış ben yokken, 1 saatte okudum vallahi :)

Benim 5. Günüm de bitti çok şükür. Bu gün ilk kez dışarı çıktım, sonra duş aldım eve gelince... kendimi iyi hissediyorum bugün... Ve bu gece artık yatağımda yatmaya başlıyorum. Transfeen beri salonda koltukta yatıyorum ki rahat edemeyeyim de sağa şola dönmeyeyim diye. Bu gece yatağımda mışıl mışıl uyurum artık...

Yarın 1 gün için işe gidip, çalışanları organize edeceğim ve salıdan itibaren tekrar birkaçgün çıkmayacağım. Umarım yanlış bişey yapmıyormuş :(

şu ara ara giren sancılar da olmasa keyfim süper olacak, beklemek zor gelmeyecek ve hatta popumdaki iğne ağrılarımda bile iyi geçinmeye başlayacağım.. Ama şu ağrı ve kanama korkusu kabus gibi :(

Hepinize iyi geceler dileyip bu gece erken ayrılıyorum.

Evet işre budur sonunda gerçek zombiye kaldı topicccbiliyordum bu gece pes edip yatacağını sonunda :47:ahahahaaaa
Şaka tabi keşke yatmasanızda konuşsak bi sürü sıkılıom gece:5:
Son yaptığım muhteşem sakıncalı hareketi sölüyorum gülme krizine girdim ama karnım ağrıdı sonra bi baktım öle kasmışımki böle bi hareket yapabildiğim için kendimi takdir ettim:17::18:
Bu arada kasık ağrılarını sev benim onlardan bike yok hiçbişiy yok arıom arıom bulamıom bulduğunuz herşeyi sevin bence :34:

herkez aksam boyunca muhabbet etmis super ;) benim bi sorum olacakti gobegimde ve cevresinde sizlama agri gibi bisey oldu normal mi ? transferimin 2.gunu

Gövek çevresinde değil canım embiryon sıkıntı yapma muhtemn alakasız bi ağrı gelmiş geçmiştir :34:

Selam arkadaslar,

Ben cumartesi gunu OPU oldum, 3 yumurta toplandi. Bugun arayip hepsinin dollendigini ama iki tanesinin daha guzel gelistigini soylediler, ucuncu biraz silikmis. Pazartesi sabah tekrar arayip bilgilendirecegiz dediler, Sali gunu transfer olabilirmis. Heyecandan uyuyamiyorum!!!

Insallah mutlu sona hepimiz ulasiriz, kendinize iyi bakin.

Sevgiyle kalin x

ya ekimdeki adette diyoruz ama bayrama denk gelirse sarkacak sonraki aya:44::44::44::44::44::44::44:

Benim tedavi de bayrama denk geliyor. Öğrendim bir sorun olmayacak dediler. Dr gerekli işlemler için gelecek dediler. Bence siz de sorun, boşuna bir ay geçmesin. Adet bu bayram dinlemez, zaman dinlemez, hem tedavisi devam eden bir sürü hasta olucak, bayrama göre yarı yolda bırakılmaz ki.

Back
X