- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #1.701
Doğru söyledin valla. "Hastasıyız"![]()
şuraya beğen dışında bile "Hastası Ol" butonu koysalar ya, bak eminim çok hastan olur senin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söyledin valla. "Hastasıyız"![]()
şuraya beğen dışında bile "Hastası Ol" butonu koysalar ya, bak eminim çok hastan olur senin![]()
lucrin bana da aynı etkiyi yapmıştı canım :) ağladım, kızdım, zıpladım falan... 5. Iğneden sonra düzeldim, normale döndüm
Sol bacağım çok ağrıyorBugün soldan vuruldum. İlk saatlerde birşey yoktu. Yine mi sabahlayacağım? Yarın güne 5.45'te başlayacağım üstelik!
Geçmiş olsunnnnnnnnn
İnşallah sonu bebek olcak öle düşün teselli olsunnnn
Bide hakkaten az kaldı sabret geçicek bugunlerdeee unutcan hepsini inşallah![]()
bende 20 tane oldum da ilk 5 ten sonra kontrolüm vardı doktora dedim ben ağlıyom, normalde ağlamam da; bi şey oldu bana dedim... geçer bi kaç güne dedi, başka bi iğne daha verdi ikisi bi arada olunca normalleştim. haaaa bunu diyen ben dün gece hüngür foşurt ağladım yine o ayrı... o transfer sonrası kendini gebeliğe hazır hisseden kadının hormon manyaklığı başka bi şey değilne 5 canım ya 14 tane vuruldum herhalde bu gün kestiler jele başladım
bende 20 tane oldum da ilk 5 ten sonra kontrolüm vardı doktora dedim ben ağlıyom, normalde ağlamam da; bi şey oldu bana dedim... geçer bi kaç güne dedi, başka bi iğne daha verdi ikisi bi arada olunca normalleştim. haaaa bunu diyen ben dün gece hüngür foşurt ağladım yine o ayrı... o transfer sonrası kendini gebeliğe hazır hisseden kadının hormon manyaklığı başka bi şey değilgeçecek geçecek..... gülcez bu durumlarımız için
hadi hayırlısı tatlım. git al gel bebişlerini, güzel şeyler anlat onlara , benim temmuz ağustos topiğinde betoka rumuzlu bi arkadaşın avatar resmi çok hoşuma gidiyo "Anneye Tutunmak Hayata Tutunmaktır" yazıyo... az önce kendisine de dedim; gördüm göreli hep söylüyorum göbeğime.... kendini iyi hissettiriyokızlar merhaba benimde kısmetse salı sabahı transferim var.önce pazartesi sabah dedi doktorum bugün salıya aldı. 5. gün embriyosu olucak rabbim nasip ederse.çok heycanlıyım.
kızlar merhaba benimde kısmetse salı sabahı transferim var.önce pazartesi sabah dedi doktorum bugün salıya aldı. 5. gün embriyosu olucak rabbim nasip ederse.çok heycanlıyım.
hadi hayırlısı tatlım. git al gel bebişlerini, güzel şeyler anlat onlara , benim temmuz ağustos topiğinde betoka rumuzlu bi arkadaşın avatar resmi çok hoşuma gidiyo "Anneye Tutunmak Hayata Tutunmaktır" yazıyo... az önce kendisine de dedim; gördüm göreli hep söylüyorum göbeğime.... kendini iyi hissettiriyo
İnşallah canım, inşallah hep birlikte güleriz. Kasım boydan boya ağrıyor, az buz değil.
kızlar merhaba benimde kısmetse salı sabahı transferim var.önce pazartesi sabah dedi doktorum bugün salıya aldı. 5. gün embriyosu olucak rabbim nasip ederse.çok heycanlıyım.
Maşallah süper burası, sohbet hem hızlı hem keyifli akmış ben yokken, 1 saatte okudum vallahi :)
Benim 5. Günüm de bitti çok şükür. Bu gün ilk kez dışarı çıktım, sonra duş aldım eve gelince... kendimi iyi hissediyorum bugün... Ve bu gece artık yatağımda yatmaya başlıyorum. Transfeen beri salonda koltukta yatıyorum ki rahat edemeyeyim de sağa şola dönmeyeyim diye. Bu gece yatağımda mışıl mışıl uyurum artık...
Yarın 1 gün için işe gidip, çalışanları organize edeceğim ve salıdan itibaren tekrar birkaçgün çıkmayacağım. Umarım yanlış bişey yapmıyormuş
şu ara ara giren sancılar da olmasa keyfim süper olacak, beklemek zor gelmeyecek ve hatta popumdaki iğne ağrılarımda bile iyi geçinmeye başlayacağım.. Ama şu ağrı ve kanama korkusu kabus gibi![]()
Hepinize iyi geceler dileyip bu gece erken ayrılıyorum.
herkez aksam boyunca muhabbet etmis superbenim bi sorum olacakti gobegimde ve cevresinde sizlama agri gibi bisey oldu normal mi ? transferimin 2.gunu
ya ekimdeki adette diyoruz ama bayrama denk gelirse sarkacak sonraki aya:44::44::44::44::44::44::44:
Uyudum ama sabahın 5 inde zınk diye kalktım ayağaendişe uyutmuyor beni, bir de adet olacakmışım gibi sancılar. Daha 5 gün bitti, nasıl geçecekse artık
Ve bu ruh hâli değişikliği de çekilir gibi değil arkadaş yaaya anlamsız mutlu ya böyle dert kuşu... al birini vur ötekine işte
![]()