- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.641
amiiiiiiiiiinnnn canım inşallah agzına saglık ama bnm ilki tuttu 21 haftalıkken bebişermi kaybettm ya başıma geçmiş konuşuyorlar ay neler var neler biz bilmedigmizden demekki şu dogursaydı (şu bn oluyorm) rahatlardık bizde hiç böyle bişe olmadı bu kime çekmişse bnde o acımla dedimki allah bnm yaşadıklarımın aynısını bnmle dalga geçenlerde yaşatsın ne bir eksigi nede bir fazlasını dedim ve içim yana yana dedm korksunlar artık
Tüm yaşadıklarımızı ne güzel anlatmışsın, gözlerim doldu. Çevremde hemen her gün bir arkadaşımın ya da kuzenimin hamilelik haberini alıyorum. Onlar adına seviniyorum ama sevincim o kadar buruk oluyor ki kendimden utanıyorum. Allah tez vakitte bizim de yüzümüzü güldürür inşallah.
kızlar selam benimde ilk denemem 23 eylülde muhtemelen adet olunca iğneler başlıycak bıstoron içiyorum şu an yumurta rezervim az tüpün biri alındı diğeri tıkalı hayırlısı inşallah
Ayyyyy canımmmm çok sağol allah razı olsun sen bana güzel haber verdin tez zamanda sende güzel haber al inşallah
Senin bir tabeltin benden daha fazlaaaaa aranızda en az ilaç kullanan benim zannımca
Doktorumuda çok gıcığımmm kandırıldım resmen kendi başarısını benim önüme koyduğunu düşünüyorum ki bu yüzden hala kızgınlığım geçmedi
kızlaaaaar, dışarı çıktım ilk defama
Keşke burdan foto göndermeyi bilsem... Kuleli askeri lisesinin önünde eşim sandalyemi filan da getirdi, ayaklarımı da uzattım köprüye boğaza karşı, ıpedimi, kuru dutumu ve suyumu da verdi yanıma, kendi de balık tutmaya çalışıyo profösyönel bir edayla
Ay tam ben bunu yazarken oltası koptu kendine sandalye açıp oturuyo şimdi, pes ettik yani
Ve ben kıs kıs gülersen kime yazıyorsun sen dedi ve baktı işte , yakalandııımm
Ooohhh miss vallahi ... Aklıma nazımın şiiri geldi "bu gün pazar, bu gün beni ilk defa güneşe çıkardılar"
düşündüm de şurada hepimiz oturup keyif yapsaydık dimi, sorunlar aynı, endişeler aynı, ne güzel geçerdi zaman
amiiiiiiiiiinnnn canım inşallah agzına saglık ama bnm ilki tuttu 21 haftalıkken bebişermi kaybettm ya başıma geçmiş konuşuyorlar ay neler var neler biz bilmedigmizden demekki şu dogursaydı (şu bn oluyorm) rahatlardık bizde hiç böyle bişe olmadı bu kime çekmişse bnde o acımla dedimki allah bnm yaşadıklarımın aynısını bnmle dalga geçenlerde yaşatsın ne bir eksigi nede bir fazlasını dedim ve içim yana yana dedm korksunlar artık
Tüm yaşadıklarımızı ne güzel anlatmışsın, gözlerim doldu. Çevremde hemen her gün bir arkadaşımın ya da kuzenimin hamilelik haberini alıyorum. Onlar adına seviniyorum ama sevincim o kadar buruk oluyor ki kendimden utanıyorum. Allah tez vakitte bizim de yüzümüzü güldürür inşallah.
ikinizede sarılasım geldi okuduklarımdan sonra
çevre çevre çevre bunların sesi hiç bitmez bitmeyecekte densiz dolu etraf ben 8 yıl oldu anne olmaya çalışalı bu söylenenler hiç bitmedi sonra baktım ki aynı sözleri duysamda umursamıyorum artık benim derdim bana yetiyor kim ne derse desin artık umrumda değil kimse için canımı sıkmıyorum sizde öyle yapın.anne olamamaktan fazla canımızı yakabilecek bir durum olamaz söylensin dursunlar...
Kızlaaaaar, dışarı çıktım ilk defama
keşke burdan foto göndermeyi bilsem... Kuleli askeri lisesinin önünde eşim sandalyemi filan da getirdi, ayaklarımı da uzattım köprüye boğaza karşı, ıpedimi, kuru dutumu ve suyumu da verdi yanıma, kendi de balık tutmaya çalışıyo profösyönel bir edayla
Ay tam ben bunu yazarken oltası koptu kendine sandalye açıp oturuyo şimdi, pes ettik yani
Ve ben kıs kıs gülersen kime yazıyorsun sen dedi ve baktı işte , yakalandııımm
ooohhh miss vallahi ... Aklıma nazımın şiiri geldi "bu gün pazar, bu gün beni ilk defa güneşe çıkardılar"
Düşündüm de şurada hepimiz oturup keyif yapsaydık dimi, sorunlar aynı, endişeler aynı, ne güzel geçerdi zaman
Durumumuz çok benziyor seninle. Bu blastı Ve 7. yumurta toplamada anca bulduk biz bunu:) ama çok şükür Allahıma bulduk ya. Sen 9 unda transferin olduysan 22 si test gününse 13 gün oluyo işte. Benimde 10 u transfer 23 ü test günüm. Bahçeci normalde 14 -15 gün sonra diyor teste ama bana da siz gelin bakalım dediler. Ben öncesinde ne idrar ne de başka bir yerde test istemiyorum. Kendi doktorumun yanında öğrenmek istiyorum sonucu. Senin sonucunu da merak ederim şimdi, bana mutlaka haber ver olur mu? İnşallah güzel haberlerle döneriz. Gerçi buradaki herkesin sonucunu merakla bekliyorum :))
bunu başarmak yolu yarılamak demek
ay ne diyosun daha yarısına anca gelebildim öylemi bu bitmek bilmeyen yolun
slm arkadaşlar transferin 3.günü olanlar kızlar bişey hissediyomusunuz ya yoksa bu hissizlik bana özgü bişeymi
Kızlar test gününü bekleyen çok arkadaşımız var bu topikte size yardımcı olması açısından vereceğim linke girmenizi tavsiye ederim bir göz atın...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...3-erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.html
DELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ OLURMU CANIM BİTMEK ÜZRE KAVUŞMAK ÜZRESİN
çok tebrik ediyorum canım seni, vede çok teşekkür ediyorum. bence çok iyi olmuş, herkes incelesin :)))
İyi de güzelcim, doktorunun başarısı değil mi sana bebiş sağlayacak olan? Sonuçta emin ol onlar da isterler bebek sahibi olmamızı, çünkü istatiksel olarak başarıları artacak. Ben hala doktorun dondurmakla iyi yapmış düşüncesindeyim. Benim de bir dondurulmuşum olsun isterdim. Sakın sıkma bunun için kendini.
ohh içim rahatladı birden yolun yarısı deyince şok falan oldum yaneeee
rica ederim canım eski liste aslında güncellemem lazım çok gebe arkadaşımız oldu onların yaşadıklarını ekleyemedim...
umarım az da olsa arkadaşların sorularına bir cevap olur...
ohh içim rahatladı birden yolun yarısı deyince şok falan oldum yaneeee
rica ederim canım eski liste aslında güncellemem lazım çok gebe arkadaşımız oldu onların yaşadıklarını ekleyemedim...
umarım az da olsa arkadaşların sorularına bir cevap olur...
inşallah seninde adını e belitilerini görürüz canım listede. Sahi sen hangi aşamadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?