- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.661
slm arkadaşlar transferin 3.günü olanlar kızlar bişey hissediyomusunuz ya yoksa bu hissizlik bana özgü bişeymi
Ne gibi birşey hissetmem gerekiyor bilmiyorum. Göğüslerimde hassasiyet var mesela, o sayılır mı? Kendimizi dinlemeyelim bence. Yoksa bebeklerimize kavuşalım derken akıl fikir uçup gidecek :))
Klubüme hoş geldinnnnnnnnn
bide havluyu ütüyle ısıtıp üzerine koyun bezeler yumuşuyo ben iki kez yaptırdım bişe kalmadı ama ozamanlar mozmordu kalçam
Bak bunu duymamıştım. Aksine buzluktan donmuş jel alıp onu koyduruyorlar bana. Bilemedim şimdi, soğuk mu sıcak mı şifa olacak:)) Bunu da deneyeceğim ama.
Bir tane hiç açılmamış gonal f450 m vardı elimde götürdüm devlet hastanesi tüp bebek merkezinedeki doktora bıraktım ihtiyacı olan mutlak vardır verin diye çok sağolun dediler .yardımın dokunması böyle yapılır benim bildiğim yada burada dersin kargolaycağım ihtiyac sahibine yada gider kendi merkezine bırakırsın vs vs...gebelik takvimine göre 6 aylık hamilesin( maşşalh allah sağlıkla almayı kucağına nasip etsin inaşllah darısıda bize olsun )6 aydır elinde ilacınla durup şimdi satmak istiyorsun bunun adı yardım olmaz hiç yoktan eline ne geçse iyidir olur.ha normal bi durum sen böylesini tercih etmişsin saygı duyarım kınamak yada başka bir şey içinde yazmadım yanlış anlaşılmasın "birilerine yardımım dokunsun "kısmını düzeltiyorum sadece.
slmlarr ark..benm test salı günü herkese hayırlı haberlr inş
inşallah seninde adını e belitilerini görürüz canım listede. sahi sen hangi aşamadasın?
o şimdisulu göz aşamasında değilmi kız egunallllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Bugün sitede bir tuhaflık mı var? Sabah bir arkadaşa, az önce ise başka bir arkadaşa cevap yazmıştım sistem atmış dışarı, yazdıklarım boşa gittiiiiii.
bende bilmiyorum bazen bel ağrısı kasık ağrısı yaşayanlar varmış,bendede sadece göğüslerimde ağrı var ama o transfer öncesindede vardı,evde olunca insan başka bişey yapamıyo kendini dinlemekten başka:18:zaten akıl kalmadıki
Ne gibi birşey hissetmem gerekiyor bilmiyorum. Göğüslerimde hassasiyet var mesela, o sayılır mı? Kendimizi dinlemeyelim bence. Yoksa bebeklerimize kavuşalım derken akıl fikir uçup gidecek :))
Bugün bir tuhafım. Az önce televizyonda müzik açıktı, kalkıp göbek atmak istedim :)) Şu an ne yapmamam gerekiyorsa onu yapasım var. Ah bu hormonlar bakalım bizden geriye ne bırakacaklar.
slmlarr ark..benm test salı günü herkese hayırlı haberlr inş
Bugün farklı bir hemşire hanım geldi popuşumu delmek için. Fastjel diye bir ilaçtan bahsetti, mucize gibi geldi anlattığı:) Yarın doktora soruyor ve bu jeli alıp popuşumu huzura kavuşturuyorum. İlgililere duyurulur, hahahaha
Bugün sitede bir tuhaflık mı var? Sabah bir arkadaşa, az önce ise başka bir arkadaşa cevap yazmıştım sistem atmış dışarı, yazdıklarım boşa gittiiiiii.
Ben aklımın bi kısmını transfer öncesi doktora kızarken bi kısmını telefon başında embiryoların durumunu öğrenirken bi kısmınıda beklerken aha şimdi kaybettiimmm vallahi çok doğru dedin onuuuuuu
Ben normalde rock metal vs severim özcan deniz-geçmiyor günler dinleyippp aahhhhhhhh aaahhhhhhhhhh şeklindeyim sen düşün ruh halimiayrıca göbek atmak şu an inan çok cazip geldiiiii
Hayırlı uğurlu pozitif olsun inşallah...ay topikte biri siftah edeydi ne mutlu olacaktımmmmmmm
Sizin şu iğne muahbbettinize girip yorum yapamıyorum ya kıskançlıktan patlicanyok atkadaş gitcem alcam bi tane nasılsa zararı olmaz fikrim olsun iki kealm yazayım
Bana yazdın demiiiiiiii
Bu arada bugun kendimi aşıp yapılmıcak bütün kusurlu hareketlerı yaptım tam bi klasik oldu benim için hoş galiba bu durum
inşallah canım inşallah...
Ben aşağıda yeterinde dediği gibi beklemekten sıkılmış ağlak depresif bir halde takılıyorum bunalım aşamasındayım
şaka bir yana 4.tüpe başlayacam tembellikten kurtulursam..
3 tüp 2 aşılama yaptım 1 dış gebelik bir kimyasal gebeliğim var canım..
Artık kuantumla oynak egunal olcam ben
Siteye giriş yaparken nickini ve şifreni yazdıktan sonra hemen aşağısında beni hatırla kutucuğu var onu işaretlemen lazım bu işlemi yapmazsan sitede belli dakika sonra dışarı atılıyorsun offline oluyorsun yani...
oynak egunal ha:
Ben aklımın bi kısmını transfer öncesi doktora kızarken bi kısmını telefon başında embiryoların durumunu öğrenirken bi kısmınıda beklerken aha şimdi kaybettiimmm vallahi çok doğru dedin onuuuuuu
Ben normalde rock metal vs severim özcan deniz-geçmiyor günler dinleyippp aahhhhhhhh aaahhhhhhhhhh şeklindeyim sen düşün ruh halimiayrıca göbek atmak şu an inan çok cazip geldiiiii
Hayırlı uğurlu pozitif olsun inşallah...ay topikte biri siftah edeydi ne mutlu olacaktımmmmmmm
Sizin şu iğne muahbbettinize girip yorum yapamıyorum ya kıskançlıktan patlicanyok atkadaş gitcem alcam bi tane nasılsa zararı olmaz fikrim olsun iki kealm yazayım
Bana yazdın demiiiiiiii
Bu arada bugun kendimi aşıp yapılmıcak bütün kusurlu hareketlerı yaptım tam bi klasik oldu benim için hoş galiba bu durum
inşallah canım inşallah...
ben aşağıda yeterinde dediği gibi beklemekten sıkılmış ağlak depresif bir halde takılıyorum bunalım aşamasındayım
şaka bir yana 4.tüpe başlayacam tembellikten kurtulursam..
3 tüp 2 aşılama yaptım 1 dış gebelik bir kimyasal gebeliğim var canım..
artık kuantumla oynak egunal olcam ben
siteye giriş yaparken nickini ve şifreni yazdıktan sonra hemen aşağısında BENİ HATIRLA kutucuğu var onu işaretlemen lazım bu işlemi yapmazsan sitede belli dakika sonra dışarı atılıyorsun offline oluyorsun yani...
şuraya beğen dışında bile "Hastası Ol" butonu koysalar ya, bak eminim çok hastan olur senin
CANIM FACEDE BİR GRUP YAŞAM TARZI ENERJI NE DERSEN DE HAYATI KOLAY ALĞILAMAYA YARDIMCI OLUYOR (yada biz öle sanıyoruz)....................................Eğer kendinizi çıkılmaz problemlerin içinde görüyorsanız, şunu yapın: "Her şey yolunda. Her şey benim en yüksek hayrıma çalışıyor."ne ki bu kuantum??? oynasın canımmmm ne gzel işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?