• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

amiiiiiiiiiinnnn canım inşallah agzına saglık ama bnm ilki tuttu 21 haftalıkken bebişermi kaybettm ya başıma geçmiş konuşuyorlar ay neler var neler biz bilmedigmizden demekki şu dogursaydı (şu bn oluyorm) rahatlardık bizde hiç böyle bişe olmadı bu kime çekmişse bnde o acımla dedimki allah bnm yaşadıklarımın aynısını bnmle dalga geçenlerde yaşatsın ne bir eksigi nede bir fazlasını dedim ve içim yana yana dedm korksunlar artık:52::52:

Tüm yaşadıklarımızı ne güzel anlatmışsın, gözlerim doldu. Çevremde hemen her gün bir arkadaşımın ya da kuzenimin hamilelik haberini alıyorum. Onlar adına seviniyorum ama sevincim o kadar buruk oluyor ki kendimden utanıyorum. Allah tez vakitte bizim de yüzümüzü güldürür inşallah.

kızlar hiç kimsenin bizi yargılamaya sorgulamaya hakkı yok allahın her kuluna layık gördüğü kaderi sınavı vardır bizmki de rabbim bunu layık görmüş bu sınavdan başarıyla çıkmayıda nasip eder inşş bazan insan yaşadıklarımı yaşa deme noktasına geliyor (9 yıl bitmek üzere bu yıl arada bende diyorum güle versin rabbim diye )getiriyolar malesef İNŞ BİR GÜN BİZDE EVLATALRIMIZ ALIRIZ KUCAĞIMIZA AMA BU GÜNLERİ UNUTMADAN BAŞKALRINI İNCİTMEDEN YAŞARIZ EVLAT SVEĞİMİZİ

Ayyyyy canımmmm çok sağol allah razı olsun sen bana güzel haber verdin tez zamanda sende güzel haber al inşallah:34:

Senin bir tabeltin benden daha fazlaaaaa aranızda en az ilaç kullanan benim zannımca :20:
Doktorumuda çok gıcığımmm kandırıldım resmen kendi başarısını benim önüme koyduğunu düşünüyorum ki bu yüzden hala kızgınlığım geçmedi:19:

İyi de güzelcim, doktorunun başarısı değil mi sana bebiş sağlayacak olan? Sonuçta emin ol onlar da isterler bebek sahibi olmamızı, çünkü istatiksel olarak başarıları artacak. Ben hala doktorun dondurmakla iyi yapmış düşüncesindeyim. Benim de bir dondurulmuşum olsun isterdim. Sakın sıkma bunun için kendini.

Kızlaaaaar, dışarı çıktım ilk defama :3:
keşke burdan foto göndermeyi bilsem... Kuleli askeri lisesinin önünde eşim sandalyemi filan da getirdi, ayaklarımı da uzattım köprüye boğaza karşı, ıpedimi, kuru dutumu ve suyumu da verdi yanıma, kendi de balık tutmaya çalışıyo profösyönel bir edayla :1:

Ay tam ben bunu yazarken oltası koptu kendine sandalye açıp oturuyo şimdi, pes ettik yani:1:

Ve ben kıs kıs gülersen kime yazıyorsun sen dedi ve baktı işte , yakalandııımm :40:

ooohhh miss vallahi ... Aklıma nazımın şiiri geldi "bu gün pazar, bu gün beni ilk defa güneşe çıkardılar"

Düşündüm de şurada hepimiz oturup keyif yapsaydık dimi, sorunlar aynı, endişeler aynı, ne güzel geçerdi zaman :54:

kızlaaaaar, dışarı çıktım ilk defama :3:
Keşke burdan foto göndermeyi bilsem... Kuleli askeri lisesinin önünde eşim sandalyemi filan da getirdi, ayaklarımı da uzattım köprüye boğaza karşı, ıpedimi, kuru dutumu ve suyumu da verdi yanıma, kendi de balık tutmaya çalışıyo profösyönel bir edayla :1:

Ay tam ben bunu yazarken oltası koptu kendine sandalye açıp oturuyo şimdi, pes ettik yani:1:

Ve ben kıs kıs gülersen kime yazıyorsun sen dedi ve baktı işte , yakalandııımm :40:

Ooohhh miss vallahi ... Aklıma nazımın şiiri geldi "bu gün pazar, bu gün beni ilk defa güneşe çıkardılar"

düşündüm de şurada hepimiz oturup keyif yapsaydık dimi, sorunlar aynı, endişeler aynı, ne güzel geçerdi zaman :54:

özendim valla:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

amiiiiiiiiiinnnn canım inşallah agzına saglık ama bnm ilki tuttu 21 haftalıkken bebişermi kaybettm ya başıma geçmiş konuşuyorlar ay neler var neler biz bilmedigmizden demekki şu dogursaydı (şu bn oluyorm) rahatlardık bizde hiç böyle bişe olmadı bu kime çekmişse bnde o acımla dedimki allah bnm yaşadıklarımın aynısını bnmle dalga geçenlerde yaşatsın ne bir eksigi nede bir fazlasını dedim ve içim yana yana dedm korksunlar artık:52::52:

Tüm yaşadıklarımızı ne güzel anlatmışsın, gözlerim doldu. Çevremde hemen her gün bir arkadaşımın ya da kuzenimin hamilelik haberini alıyorum. Onlar adına seviniyorum ama sevincim o kadar buruk oluyor ki kendimden utanıyorum. Allah tez vakitte bizim de yüzümüzü güldürür inşallah.

ikinizede sarılasım geldi okuduklarımdan sonra:48::48::48:
çevre çevre çevre bunların sesi hiç bitmez bitmeyecekte densiz dolu etraf ben 8 yıl oldu anne olmaya çalışalı bu söylenenler hiç bitmedi sonra baktım ki aynı sözleri duysamda umursamıyorum artık benim derdim bana yetiyor kim ne derse desin artık umrumda değil kimse için canımı sıkmıyorum sizde öyle yapın.anne olamamaktan fazla canımızı yakabilecek bir durum olamaz söylensin dursunlar...

ikinizede sarılasım geldi okuduklarımdan sonra:48::48::48:
çevre çevre çevre bunların sesi hiç bitmez bitmeyecekte densiz dolu etraf ben 8 yıl oldu anne olmaya çalışalı bu söylenenler hiç bitmedi sonra baktım ki aynı sözleri duysamda umursamıyorum artık benim derdim bana yetiyor kim ne derse desin artık umrumda değil kimse için canımı sıkmıyorum sizde öyle yapın.anne olamamaktan fazla canımızı yakabilecek bir durum olamaz söylensin dursunlar...

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:bunu başarmak yolu yarılamak demek

Kızlaaaaar, dışarı çıktım ilk defama :3:
keşke burdan foto göndermeyi bilsem... Kuleli askeri lisesinin önünde eşim sandalyemi filan da getirdi, ayaklarımı da uzattım köprüye boğaza karşı, ıpedimi, kuru dutumu ve suyumu da verdi yanıma, kendi de balık tutmaya çalışıyo profösyönel bir edayla :1:

ooohhh miss vallahi ... Aklıma nazımın şiiri geldi "bu gün pazar, bu gün beni ilk defa güneşe çıkardılar"

Düşündüm de şurada hepimiz oturup keyif yapsaydık dimi, sorunlar aynı, endişeler aynı, ne güzel geçerdi zaman :54:

ohhhh keyfiniz bol olsun... olaydı iyiydi valla ne diyim

Durumumuz çok benziyor seninle. Bu blastı Ve 7. yumurta toplamada anca bulduk biz bunu:) ama çok şükür Allahıma bulduk ya. Sen 9 unda transferin olduysan 22 si test gününse 13 gün oluyo işte. Benimde 10 u transfer 23 ü test günüm. Bahçeci normalde 14 -15 gün sonra diyor teste ama bana da siz gelin bakalım dediler. Ben öncesinde ne idrar ne de başka bir yerde test istemiyorum. Kendi doktorumun yanında öğrenmek istiyorum sonucu. Senin sonucunu da merak ederim şimdi, bana mutlaka haber ver olur mu? İnşallah güzel haberlerle döneriz. Gerçi buradaki herkesin sonucunu merakla bekliyorum :))

Bende perşembe eşimin doğum günü o gün yaptırmayı düşünüyorum . Durumlarımız benziyo bu embryo beklenmedik gelişme gösterdi dedi Mustafa bey Korkuyorum ama yine de Rabbimden umut ediyorum hepimiz için aynı şeyleri yaşıyoruz Bende seninkini merak ederim görüşmek isterim tabikii. Mail adresim : buketozakbiyik@hotmail.com istersen burdan da görüşebiliriz

slm arkadaşlar transferin 3.günü olanlar kızlar bişey hissediyomusunuz ya yoksa bu hissizlik bana özgü bişeymi:ssz:

Ne gibi birşey hissetmem gerekiyor bilmiyorum. Göğüslerimde hassasiyet var mesela, o sayılır mı? Kendimizi dinlemeyelim bence. Yoksa bebeklerimize kavuşalım derken akıl fikir uçup gidecek :))

DELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ OLURMU CANIM BİTMEK ÜZRE KAVUŞMAK ÜZRESİN :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ohh içim rahatladı birden yolun yarısı deyince şok falan oldum yaneeee:9::9:

çok tebrik ediyorum canım seni, vede çok teşekkür ediyorum. bence çok iyi olmuş, herkes incelesin :)))

rica ederim canım eski liste aslında güncellemem lazım çok gebe arkadaşımız oldu onların yaşadıklarını ekleyemedim...
umarım az da olsa arkadaşların sorularına bir cevap olur...

Son düzenleme:
İyi de güzelcim, doktorunun başarısı değil mi sana bebiş sağlayacak olan? Sonuçta emin ol onlar da isterler bebek sahibi olmamızı, çünkü istatiksel olarak başarıları artacak. Ben hala doktorun dondurmakla iyi yapmış düşüncesindeyim. Benim de bir dondurulmuşum olsun isterdim. Sakın sıkma bunun için kendini.

Ya kuzum benim sıkıntım bana benim tercihlerimi hiç sormadan benim embiryolarımla benim vücuduma zora iş yapmış olması.benim daha tedavimin ilk ayıydı ve ben yumurta takibine gittim bana yumrtaların 6 tane oldu ıvf e geçiyoruz dedi eşimde bende gık çıkarmadan kabul ettik halbuki bizim amacımız önce ilişkiyle denemk olmadı aşıslam en son ıvf ti.5.günü gidince yok tek embiryo koyucam dedi halbuki en başında bak iki tane koyucaz bölesi daha iyiy oldu diyip ikna eden yine kendiydi.transfere gittiğim gün baktım beni hemen transfer odasına alıolar dedim noluyo ben doktorumla konuşucam 3 embiryon kaldı biri diğerlerinden daha geride kaldı bir tane trabsfer edicem diyince beynimden aşşağı kaynar sular döküldü geriden geleni izleyin düzelirse dondurun iki sağlıklıyıda transfer edin dedim çıktım odadan.tranferden sonra kız geldi yanıma bir sağlıklı birde geriden geleni koyduk diğerini donduruoruz diyince beynimden aşşağı kaynar sular döküldü haliyle.diyorum ya benim fikirlerimi hiç önemsedi onu başarıya götürecek en garanti şeyi yaptı halbuki benim vücudum benim embriyolarımla ben risk almayı seçerdim kesinlikle.

rica ederim canım eski liste aslında güncellemem lazım çok gebe arkadaşımız oldu onların yaşadıklarını ekleyemedim...

hiç olurmu bebğim az kaldı kolarında olcak KÜÇÜK SIPA :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah seninde adını e belitilerini görürüz canım listede. sahi sen hangi aşamadasın?

inşallah seninde adını e belitilerini görürüz canım listede. Sahi sen hangi aşamadasın?

o şimdi :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:sulu göz aşamasında :60::60::60::60:değilmi kız egunallllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Son düzenleme:
Back
X