- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #1.641
amiiiiiiiiiinnnn canım inşallah agzına saglık ama bnm ilki tuttu 21 haftalıkken bebişermi kaybettm ya başıma geçmiş konuşuyorlar ay neler var neler biz bilmedigmizden demekki şu dogursaydı (şu bn oluyorm) rahatlardık bizde hiç böyle bişe olmadı bu kime çekmişse bnde o acımla dedimki allah bnm yaşadıklarımın aynısını bnmle dalga geçenlerde yaşatsın ne bir eksigi nede bir fazlasını dedim ve içim yana yana dedm korksunlar artık![]()
Tüm yaşadıklarımızı ne güzel anlatmışsın, gözlerim doldu. Çevremde hemen her gün bir arkadaşımın ya da kuzenimin hamilelik haberini alıyorum. Onlar adına seviniyorum ama sevincim o kadar buruk oluyor ki kendimden utanıyorum. Allah tez vakitte bizim de yüzümüzü güldürür inşallah.
kızlar hiç kimsenin bizi yargılamaya sorgulamaya hakkı yok allahın her kuluna layık gördüğü kaderi sınavı vardır bizmki de rabbim bunu layık görmüş bu sınavdan başarıyla çıkmayıda nasip eder inşş bazan insan yaşadıklarımı yaşa deme noktasına geliyor (9 yıl bitmek üzere bu yıl arada bende diyorum güle versin rabbim diye )getiriyolar malesef İNŞ BİR GÜN BİZDE EVLATALRIMIZ ALIRIZ KUCAĞIMIZA AMA BU GÜNLERİ UNUTMADAN BAŞKALRINI İNCİTMEDEN YAŞARIZ EVLAT SVEĞİMİZİ