- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.601
Protestan canim kan pihtilasmasini onlemek icinmis
MaşaAllah, BarakAllah. Dilerim bu neşen testden sonra katlanarak devam eder.
Mühümm olan senin ne hiss ettiğin. Vücut sıcağın etkisinden gevşiyor, rahim de öğle. Soğukta ise aksine. Senin için hangisi daha rahatsa o da doğru seçimdir. Tabii ayarı fazla kaçırmamak gerekir.
3 kez başarılı geçen tedavilerin ardından kocaman neqatifler aldım. Sonrasında 4. tüp denememiz pgt eşliğinde oldu. Bu sefer de 3 embrio birden tutdu. Biri önceden durdu, biri 7. haftada kalb atışı görüldükten sonra durdu, 3. bebek 17. haftaya kadar qayet güzel gelişti. Her şey çok güzel derken, bir akşam suyum geldi. 5 gün sonra da 2 temmuzda suni doğumla 18 haftalık bebeğimi kayb ettim. Böğle işte. Rabbim kimseye yaşatmasın, yaşatığına da dayanma gücü versin.
Senin vurdurduğun iğne tam olarak ne? Bu ağrı tarifi progestan iğnenin etkisine benziyor da.
Eğer progesteron iğne ise yardımcı fikirler vere bilirim. Mesela iğne vurulduktan hemen sonra bir süre yürümek çok iyi geliyor. Yaptırırken her gün farklı tarafa vurmak daha iyi. Hatta ben arada bacaklarıma da vuruyordum, popo dinlensin diye, çok işe yarıyordu. Bir de vurulduktan 1 saat sonra kolonyalı mendille pansuman yapmak iyi geliyormuş, ben pek denemedim. En etkili olanı ise haraket etmek.
Sana gerekli olmasa bile belki başka biri için faydalı olur.
yok canım olmadı eki ayında 7. denmem olcak kısmetse eğer
Evet canim progestan kullaniyorum dun pamukla kolonyayi yaptim ama bi faydasi olmadi gibidun vuruldugunda yuruyemedim transfer yeni olmustu ama önerini dikkate alicam yürücem
benm 3 dogal gebeligim oldu hepsindede kan geldi üstüne görme diyorlar ona adetm basladı dıyorm kilot kirleniyor sadece bi bakıyorm kesilmiş bitek tüp bebek te olmadı
Ben bugün o iğnelerin üçüncüsünü olacağım ve gerçekten kötü durumdayım. Dün bahsettiğim simite rağmen acım çok fazla. Yürürken, merdiven çıkarken çok zorlanıyorum. Bir de bende ateş yaptı o iğne. Dün geceden bu yana ateşim 37,1.
bide havluyu ütüyle ısıtıp üzerine koyun bezeler yumuşuyo ben iki kez yaptırdım bişe kalmadı ama ozamanlar mozmordu kalçam
arkadaşlar merhaba.transfer gününü saymassak benim bugün 8. günüm transferimin.5 günlük iki blastokist yerleştirdiler.bu sabah dayanamadım idrar testi yaptım.negatif çıktı.çok çok moralim bozuldu.test de aşılama zamanından kalmıştı.ta mayıs ayından.bayat olabilir ondan olabilir mi.aranızda var mı benim gibi 8. gün idrarda negatif daha sonra kanda pozitif gören...rahatlamaya ihtiyacım var arkadaşlar tutmadı mı acaba...
progestan düşük önleyeici canm ben onu 4.5ayıma kadar kullandım kıçımda yer kalmamıştı artık hergün hergün clexan da tabi bu arada sizde pıhtılaşma sorunu varmı çıktımı testlerde herkeze veriyorlar bu igneyi
Hadi ya bende simit işe yariyacak sanmistim eşime söyleyip duruyordum tatlım ateş vs olmadi ama sende terliyorum ateş basiyor diye çorap filan giymemezlik yapma.ayni bende yataktan kalkarken ayagimi cekemiyorum
Doğal gebelik nası birşey çok isterdim tecrübe etmeyi. Ben de hep 2.-3. ayda anlayayım ilk başta anlamayayım bile diye dua ederdim. Allah'ım doğalını göstermedi, inşallah bu yolla hamile kalıp bebek sahibi olmamı nasip eder.
nerde yaptırıyorsun.problem ne sizde
Arkadaşım sakın panik olma hemen, bak bebişe zarar verir ani stres. idrarda çıkmayıp kanda çıkan çooookkk kişi var. Regli geçince bile idrarda çıkmayabiliyor bazılarında. Ayrıca 8. Gün çok erken. İdrarda tutunmadan 7-8 gün sonra başlıyor beta hcg hormonu. Transferden sonraki 3 gün zaten tutunma günü. Kalan 5 günde idrardan belli olmaz ki... Sen 1-2 gün daha bekle nolar. Çok zor biliyorum ama başka şansımız yokki. Bir de beklerken idrar testini unut lütfen, lütfeeennn üzülme ve zarar verme bebişe...
progestan düşük önleyeici canm ben onu 4.5ayıma kadar kullandım kıçımda yer kalmamıştı artık hergün hergün clexan da tabi bu arada sizde pıhtılaşma sorunu varmı çıktımı testlerde herkeze veriyorlar bu igneyi
bende pıhtılaşma var testler yapıldı düşk derece o yüzden clxsan kulnıyorum ama merkezler 2. denmeden sonra test yaptırmamış dahi olsalar hastalrda kulanıyorlar tedbir amaçlı
bizde ne arasan var vallacanım hem kadın hem erkek faktörüyüz biz :18::18::18::18::18:
bizde ne arasan var vallacanım hem kadın hem erkek faktörüyüz biz :18::18::18::18::18:
kanıma giriyorsuunnbugünkü idrar testi beni frenledi.yarın sabah uyandığımda cesaretim gene gelirse gidecem:44:
evet bunların hepsini bile bile sanki sırf kendime eziyet etmek için yaptım o testi..keşke çalışıyor olsaydım aklım sürekli orda olmazdı.böyle bütün gün evde tek başıma günler geçmiyor..sende mi beklemedesin arkadaşım.kaçıncı gündesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?