2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Evet canim progestan kullaniyorum dun pamukla kolonyayi yaptim ama bi faydasi olmadi gibi dun vuruldugunda yuruyemedim transfer yeni olmustu ama önerini dikkate alicam yürücem

Bugün hemşire hanıma mesajla su gibi olan akıntıyı sordum. Pazar pazar aramaya cesaret edemedim, mesajla şirinlik ettim :)) Jel kullandığımız için oluyormuş, yani normalmiş. Çok sevindim.

benm 3 dogal gebeligim oldu hepsindede kan geldi üstüne görme diyorlar ona adetm basladı dıyorm kilot kirleniyor sadece bi bakıyorm kesilmiş bitek tüp bebek te olmadı

Doğal gebelik nası birşey çok isterdim tecrübe etmeyi. Ben de hep 2.-3. ayda anlayayım ilk başta anlamayayım bile diye dua ederdim. Allah'ım doğalını göstermedi, inşallah bu yolla hamile kalıp bebek sahibi olmamı nasip eder.

Hadi ya bende simit işe yariyacak sanmistim eşime söyleyip duruyordum tatlım ateş vs olmadi ama sende terliyorum ateş basiyor diye çorap filan giymemezlik yapma.ayni bende yataktan kalkarken ayagimi cekemiyorum

bide havluyu ütüyle ısıtıp üzerine koyun bezeler yumuşuyo ben iki kez yaptırdım bişe kalmadı ama ozamanlar mozmordu kalçam

Bak bunu duymamıştım. Aksine buzluktan donmuş jel alıp onu koyduruyorlar bana. Bilemedim şimdi, soğuk mu sıcak mı şifa olacak:)) Bunu da deneyeceğim ama.

Arkadaşım sakın panik olma hemen, bak bebişe zarar verir ani stres. idrarda çıkmayıp kanda çıkan çooookkk kişi var. Regli geçince bile idrarda çıkmayabiliyor bazılarında. Ayrıca 8. Gün çok erken. İdrarda tutunmadan 7-8 gün sonra başlıyor beta hcg hormonu. Transferden sonraki 3 gün zaten tutunma günü. Kalan 5 günde idrardan belli olmaz ki... Sen 1-2 gün daha bekle nolar. Çok zor biliyorum ama başka şansımız yokki. Bir de beklerken idrar testini unut lütfen, lütfeeennn üzülme ve zarar verme bebişe...

bende pıhtılaşma var testler yapıldı düşk derece o yüzden clxsan kulnıyorum ama merkezler 2. denmeden sonra test yaptırmamış dahi olsalar hastalrda kulanıyorlar tedbir amaçlı

Hadi ya bende simit işe yariyacak sanmistim eşime söyleyip duruyordum tatlım ateş vs olmadi ama sende terliyorum ateş basiyor diye çorap filan giymemezlik yapma.ayni bende yataktan kalkarken ayagimi cekemiyorum

Simit işe yarıyor oturur ve yatarken ama pozisyonu bulana kadar da canım acıyor. Ya da yürürken doğru düzgün yürüyemiyorun.

ben üçkez dogal kaldım ama pıhtılaşmadan düştü tabi bunu 3.den sonra testler yapıldı öyle anlaşıldı bnde tüp bebege döndüm çünkü hamileligim belli oluyor mesale pazartesi duyorm cumaya düşük yapıyorm hep öyle oldu şimdi kontrollü olsun istiyorm valla bende imreniyorm kolayca hamile kalıp doguranlara bide karşıma geçipte bnmkiler çok iyi çalışıyormuş yeterki bir mermi gelsin hazırmış doktor öyle diyor diyenlerşeytanın sopasından düretesim var kafalarına sanki biz böyle olmayaı istedik onada veren bizede sonuçta herkez parayla almıyor ya bende öyle diyorm

evet bunların hepsini bile bile sanki sırf kendime eziyet etmek için yaptım o testi..keşke çalışıyor olsaydım aklım sürekli orda olmazdı.böyle bütün gün evde tek başıma günler geçmiyor..sende mi beklemedesin arkadaşım.kaçıncı gündesin

Ay hemsire bana yanlis anlatti demek içeriklerini ; ( kan pıhtılaşmasi var mi yokmu bilmiyorum test vs bisey yaptirmadi sadece 5 gun kullan dedi

bende pıhtılaşma var testler yapıldı düşk derece o yüzden clxsan kulnıyorum ama merkezler 2. denmeden sonra test yaptırmamış dahi olsalar hastalrda kulanıyorlar tedbir amaçlı

bende de var pıhtılaşma kan uyuşmazlıgı var rahim agzı yetmezligi var dur bakalım bu sefer ne olacak cumaya transferm olacak

kanıma giriyorsuunnbugünkü idrar testi beni frenledi.yarın sabah uyandığımda cesaretim gene gelirse gidecem:44:

Ya yapmayın arkadaşlar ya... Boşuna riske atmayın bebeğinizi... 8-9. Günler test yapmak doğru olsaydı doktor söylerdi zaten. Evet bazılarında çıkabiliyor o günlerde ama çoğunda çıkmıyor ve çıkmadığındaki üzüntüyü niye yaşayıp riske atasınız bebeğinizi. Kaldı ki çoğu kadın için geçerli bir durum var; bebek tutunmuş olabilir ama olması gereken değerin artması ve regl gününü geçirmek, çünkü tutulduktan sonra regl tarihinde birçok bebek düşüyor ve biz bunu farketmiyoruz bile. Önemli olan neticesiyse ruh halimize aşağı yukarı oynamanın anlamı var mı??? Önce ay çıkmadı negatif sendromu, sonra daha günüm var, çok örneği var, kanda çısbilir diye ümitlenmece, bir umutlu bir umutsuz olma durumu ve kafa larışıklığı... ne gerek var. Gaza gelmeyelim lütfen. Günün beklesin herkes Allah aşkına ya, üzmeyin kendinizi boşuna...

Haklısın seni anlıyorum ama sabır gerek işte. Benim transfer sonrası 5. Günüm... 1 adet 5. Gün embriyosu kondu. Ben de işe gitmiyorum salından beri, evde kafayı yedim resmen bir başıma ama dün bu siteyi buldum neyseki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…