• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ne gibi birşey hissetmem gerekiyor bilmiyorum. Göğüslerimde hassasiyet var mesela, o sayılır mı? Kendimizi dinlemeyelim bence. Yoksa bebeklerimize kavuşalım derken akıl fikir uçup gidecek :))

bende bilmiyorum bazen bel ağrısı kasık ağrısı yaşayanlar varmış,bendede sadece göğüslerimde ağrı var ama o transfer öncesindede vardı,evde olunca insan başka bişey yapamıyo kendini dinlemekten başka:18:zaten akıl kalmadıki:52:

bide havluyu ütüyle ısıtıp üzerine koyun bezeler yumuşuyo ben iki kez yaptırdım bişe kalmadı ama ozamanlar mozmordu kalçam

Bak bunu duymamıştım. Aksine buzluktan donmuş jel alıp onu koyduruyorlar bana. Bilemedim şimdi, soğuk mu sıcak mı şifa olacak:)) Bunu da deneyeceğim ama.

Benim yaptığım hatayı sakın yapmayın. Ben de ilk tedavide beze sanıp sıcak uyguluyordum. Dr soğuk uygulama yap demesine rağmen mantıklı gelmiyordu. Acı da gittikce şiddetleniyordu. Sonradan anladım ki prooestanın yaptığı şişkinlik ve soğuk uygulama yapılmasını başka bir hastane daha öneriyordu. İlk tedavide tatmadığım acıyı tatmıştım. En büyük hatamsa iyneyi yapıp uyumak olmuştu. İğneyi akşama salmıştım ağrısına uykudan uyanıyordum. Hiç bir pozisyonda rahat olamıyordum, hatta bir defasında 1 saat gibi karnım üzerinde uyumalı olmuştum, o kadar durum vahimdi. Oturup kalkması işgenceydi. Sonrakı tedavilerde uzmanlaştım ve en etkili yöntemin yürümek olduğunu keşf ettim. Bir de arada bacağıma vuruyordum, o da işime çok yaradı. Ağrısı çok daha fazla oluyordu, ancak popo da dinleniyordu. En son tedavimde 8.hafa bitince iyneni kesmiştik. İlk tedavim olsaydı bir hafta daha devam edemezdim. O kadar zorlanmıştım yani.

Bir tane hiç açılmamış gonal f450 m vardı elimde götürdüm devlet hastanesi tüp bebek merkezinedeki doktora bıraktım ihtiyacı olan mutlak vardır verin diye çok sağolun dediler .yardımın dokunması böyle yapılır benim bildiğim yada burada dersin kargolaycağım ihtiyac sahibine yada gider kendi merkezine bırakırsın vs vs...gebelik takvimine göre 6 aylık hamilesin( maşşalh allah sağlıkla almayı kucağına nasip etsin inaşllah darısıda bize olsun )6 aydır elinde ilacınla durup şimdi satmak istiyorsun bunun adı yardım olmaz hiç yoktan eline ne geçse iyidir olur.ha normal bi durum sen böylesini tercih etmişsin saygı duyarım kınamak yada başka bir şey içinde yazmadım yanlış anlaşılmasın "birilerine yardımım dokunsun "kısmını düzeltiyorum sadece.

Arkadaşım vakti zamanında buralarda çok ilaç aradım. belki 3-5 kuruş ucuza bulurum diye. herkes aldığı fiyata satıyordu. 1 tl aşağı vermiyorlardı. zengin biri olsam para hesabı zaten yapmam. aşılamadan sonra çok hastalandım. aylardır işe dahi gidemiyorum. bebek için tabi ki paraya da ihtiyacım var. ama elimden geldiğince insanlara da faydam dokunsun istiyorum. bir kişiye bedava vermeyi teklif ettim istemedi. alıcı bulamazsam çöpe atacak değilim. bi hastaneye falan bırakırım. hastanelerde aşılama için azıcık indirim yaptırabilmek için uğraştığım günleri unutmadım. senin düşüncene de saygı duyarım. ama tanımadığın biri için yargılama yapmamanı tavsiye ederim. çocuk isteyenlerin allah yardımcısı olsun. hamile olanların da sağ salim kucaklarına almalarını dilerim.

Bugün sitede bir tuhaflık mı var? Sabah bir arkadaşa, az önce ise başka bir arkadaşa cevap yazmıştım sistem atmış dışarı, yazdıklarım boşa gittiiiiii.

Bugün bir tuhafım. Az önce televizyonda müzik açıktı, kalkıp göbek atmak istedim :)) Şu an ne yapmamam gerekiyorsa onu yapasım var. Ah bu hormonlar bakalım bizden geriye ne bırakacaklar. :emir_bebek:

Bugün farklı bir hemşire hanım geldi popuşumu delmek için. Fastjel diye bir ilaçtan bahsetti, mucize gibi geldi anlattığı:) Yarın doktora soruyor ve bu jeli alıp popuşumu huzura kavuşturuyorum. İlgililere duyurulur, hahahaha :46::49::9:

inşallah seninde adını e belitilerini görürüz canım listede. sahi sen hangi aşamadasın?

inşallah canım inşallah...
ben aşağıda yeterinde dediği gibi beklemekten sıkılmış ağlak depresif bir halde takılıyorum bunalım aşamasındayım:9:
şaka bir yana 4.tüpe başlayacam tembellikten kurtulursam..
3 tüp 2 aşılama yaptım 1 dış gebelik bir kimyasal gebeliğim var canım..

o şimdi :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:sulu göz aşamasında :60::60::60::60:değilmi kız egunallllllllllllllllllllllllllllllllllllll

artık kuantumla oynak egunal olcam ben:9::9::9::32::32::32::32:

Bugün sitede bir tuhaflık mı var? Sabah bir arkadaşa, az önce ise başka bir arkadaşa cevap yazmıştım sistem atmış dışarı, yazdıklarım boşa gittiiiiii.

siteye giriş yaparken nickini ve şifreni yazdıktan sonra hemen aşağısında BENİ HATIRLA kutucuğu var onu işaretlemen lazım bu işlemi yapmazsan sitede belli dakika sonra dışarı atılıyorsun offline oluyorsun yani...

bende bilmiyorum bazen bel ağrısı kasık ağrısı yaşayanlar varmış,bendede sadece göğüslerimde ağrı var ama o transfer öncesindede vardı,evde olunca insan başka bişey yapamıyo kendini dinlemekten başka:18:zaten akıl kalmadıki:52:

Ne gibi birşey hissetmem gerekiyor bilmiyorum. Göğüslerimde hassasiyet var mesela, o sayılır mı? Kendimizi dinlemeyelim bence. Yoksa bebeklerimize kavuşalım derken akıl fikir uçup gidecek :))

Ben aklımın bi kısmını transfer öncesi doktora kızarken bi kısmını telefon başında embiryoların durumunu öğrenirken bi kısmınıda beklerken aha şimdi kaybettiimmm vallahi çok doğru dedin onuuuuuu:52::52::52:

Bugün bir tuhafım. Az önce televizyonda müzik açıktı, kalkıp göbek atmak istedim :)) Şu an ne yapmamam gerekiyorsa onu yapasım var. Ah bu hormonlar bakalım bizden geriye ne bırakacaklar. :emir_bebek:

Ben normalde rock metal vs severim özcan deniz-geçmiyor günler dinleyippp aahhhhhhhh aaahhhhhhhhhh şeklindeyim sen düşün ruh halimi :32::32::35:ayrıca göbek atmak şu an inan çok cazip geldiiiii:8::8::9:

slmlarr ark..benm test salı günü herkese hayırlı haberlr inş

Hayırlı uğurlu pozitif olsun inşallah...ay topikte biri siftah edeydi ne mutlu olacaktımmmmmmm

Bugün farklı bir hemşire hanım geldi popuşumu delmek için. Fastjel diye bir ilaçtan bahsetti, mucize gibi geldi anlattığı:) Yarın doktora soruyor ve bu jeli alıp popuşumu huzura kavuşturuyorum. İlgililere duyurulur, hahahaha :46::49::9:

Sizin şu iğne muahbbettinize girip yorum yapamıyorum ya kıskançlıktan patlican:47:yok atkadaş gitcem alcam bi tane nasılsa zararı olmaz fikrim olsun iki kealm yazayım :9:

Bana yazdın demiiiiiiii:16:
Bu arada bugun kendimi aşıp yapılmıcak bütün kusurlu hareketlerı yaptım tam bi klasik oldu benim için hoş galiba bu durum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aklımın bi kısmını transfer öncesi doktora kızarken bi kısmını telefon başında embiryoların durumunu öğrenirken bi kısmınıda beklerken aha şimdi kaybettiimmm vallahi çok doğru dedin onuuuuuu:52::52::52:

Ben normalde rock metal vs severim özcan deniz-geçmiyor günler dinleyippp aahhhhhhhh aaahhhhhhhhhh şeklindeyim sen düşün ruh halimi :32::32::35:ayrıca göbek atmak şu an inan çok cazip geldiiiii:8::8::9:

Hayırlı uğurlu pozitif olsun inşallah...ay topikte biri siftah edeydi ne mutlu olacaktımmmmmmm

Sizin şu iğne muahbbettinize girip yorum yapamıyorum ya kıskançlıktan patlican:47:yok atkadaş gitcem alcam bi tane nasılsa zararı olmaz fikrim olsun iki kealm yazayım :9:

Bu arada bugun kendimi aşıp yapılmıcak bütün kusurlu hareketlerı yaptım tam bi klasik oldu benim için hoş galiba bu durum

şuraya beğen dışında bile "Hastası Ol" butonu koysalar ya, bak eminim çok hastan olur senin :D

Ben aşağıda yeterinde dediği gibi beklemekten sıkılmış ağlak depresif bir halde takılıyorum bunalım aşamasındayım:9:

Artık kuantumla oynak egunal olcam ben:9::9::9::32::32::32::32:

Siteye giriş yaparken nickini ve şifreni yazdıktan sonra hemen aşağısında beni hatırla kutucuğu var onu işaretlemen lazım bu işlemi yapmazsan sitede belli dakika sonra dışarı atılıyorsun offline oluyorsun yani...

oynak egunal ha:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::

Evet, akşamüstü sana yazmıştım, bir baktım şutlanmışım:)) Bak bu iğnelere hiiiç özenme. Tedavinin tümü bir tarafa, bu iğneler bir tarafa. Allah bu iğnelerden dolayı acısın da bebe sahibi yapsın diyorum.:emir_bebek: Müziğin çoğu türünü severim de, kendi kendime kalkıp göbek atmışlığım yoktur. Durumun vehametine bak:)))

ben aşağıda yeterinde dediği gibi beklemekten sıkılmış ağlak depresif bir halde takılıyorum bunalım aşamasındayım:9:

artık kuantumla oynak egunal olcam ben:9::9::9::32::32::32::32:

siteye giriş yaparken nickini ve şifreni yazdıktan sonra hemen aşağısında BENİ HATIRLA kutucuğu var onu işaretlemen lazım bu işlemi yapmazsan sitede belli dakika sonra dışarı atılıyorsun offline oluyorsun yani...

Teşekkür ederim canım. Ayrıca erken gebelik belirtileri listesine baktım, ne güzel düşünmüşsünüz onu öyle. Allah tez vakitte senin de güzel haberini listede görmeyi nasip etsin.

iyi akşamalr kızlar ben glukofem,elevit,folbiol,esterofem3,crionel jel kullanıyorm ama 2 gündür hiç doymuyorm az önce yemek yedm yarm saat olmadan acıktım yaa:14::14::14: ah bu hormanlar esterofemin reçetesini okudum ne kadar çok yan etkisi var kanseri tetikliyomuş allah biran önce yüzümüze baksında kurtulalım şu ilaçlardan:14::14:

ne ki bu kuantum??? oynasın canımmmm ne gzel işte
CANIM FACEDE BİR GRUP YAŞAM TARZI ENERJI NE DERSEN DE HAYATI KOLAY ALĞILAMAYA YARDIMCI OLUYOR (yada biz öle sanıyoruz)....................................Eğer kendinizi çıkılmaz problemlerin içinde görüyorsanız, şunu yapın: "Her şey yolunda. Her şey benim en yüksek hayrıma çalışıyor."
Bunu günde 300 kez söyleyin. Görün bakın neler oluyor...
Bu aynı zamanda şu demektir: Bir çözüm var biliyorum ama şu anda başım öyle dolu ki bunu bulamıyorum; ben bunun çözümünü benden daha hızlı ve kolay yapabilecek bir güce devrediyorum...
Sonra bir bakarsınız, çözüm hiç aklınıza gelmedik şekilde hayatınızda belirivermiş.
Çözüm her zaman vardır ve mucizeler her zaman gerçekleşir...mesela böle diyor

Back
X