- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 33
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
selam kızlar herkese günaydın
bende kendimi anlatayım bari
ben 31 yaşındayım eşim azosperm hastası eşimde hiç sperm yok 2 kere ameliyatoldu birinde ben hazırlandım tüp bebeğe sperm çıkmayınca kaldı
ve 6 ay önce eşim bi dr. da tedaviye başladı ocak ayında varikosle ameliaytı oldu veeeeee allahın izniyle 6 tane sperm bulundunormal testte şimdi eşim ramazandan önce kısmetse umut tüp bebeğe gidip test vericek çıkarsa çıkanları dondurucak kısmetse bende eylülde başlıcam ilk defa yarım kalmadan bir tüp bebeğe:18::26:dr. artık sende çıkış çok olur dedi bizde ne olur ne olmaz gidip çıkanları dondurmak istedik kısmetse inş bol bol çıkarda hepsini dondururuz ramazanı rahat geçiririm..
selam kızlar herkese günaydın
bende kendimi anlatayım bari
ben 31 yaşındayım eşim azosperm hastası eşimde hiç sperm yok 2 kere ameliyatoldu birinde ben hazırlandım tüp bebeğe sperm çıkmayınca kaldı
ve 6 ay önce eşim bi dr. da tedaviye başladı ocak ayında varikosle ameliaytı oldu veeeeee allahın izniyle 6 tane sperm bulundunormal testte şimdi eşim ramazandan önce kısmetse umut tüp bebeğe gidip test vericek çıkarsa çıkanları dondurucak kısmetse bende eylülde başlıcam ilk defa yarım kalmadan bir tüp bebeğe:18::26:dr. artık sende çıkış çok olur dedi bizde ne olur ne olmaz gidip çıkanları dondurmak istedik kısmetse inş bol bol çıkarda hepsini dondururuz ramazanı rahat geçiririm..
cnm nasıl şükretmem zaten ben bu testte sperm çıkacağına bile iananmıyordum hücrelerin aşaması çıkar diyordum bak spermi gördük binlerce onbinlerce şükretsem azdırcanım benim memnun oldum şimdiden hayırlı olsun tedaviniz..
azospermide eşinin sperminin bulunması bile bi sans canım biliyosun dimi...
bu dönemlerde kendinizden iyilerden ziyede dahda kötü durumda olanları görüp şükürü dilinizden kalbinizden eksik etmeyin hem onlar için hemde kendiniz için bol bol dua edin...
biliyorum çok zor dönemlerdeyiz ama sabır arkadaşlarım ben inanıyrum basarıcaz bebişlerimiz bizimle olacak
inş cnm bakalım bari diyoruz dondurunca içim daha rahat eder diye düşündük inşl çıkar bol bolbence bol bol spermler çıkacak sizde canım
hemen dondurun çıkanları inşallah eylül den sonrada hamileyim müjdesini alırız senden
cnm nasıl şükretmem zaten ben bu testte sperm çıkacağına bile iananmıyordum hücrelerin aşaması çıkar diyordum bak spermi gördük binlerce onbinlerce şükretsem azdır
cnm yaklaşık 7 senedir bu anı bekledim hergün sonunda gördüm spermi ya gerisi nasılsa yaradanın izniyle gelir
rabbim diğer arkadaşlarıma da ansip etsin inş hepimiz hamiş oluruz
inş cnm bakalım bari diyoruz dondurunca içim daha rahat eder diye düşündük inşl çıkar bol bol
bu topik hamilelerle dolupppp taşacakkkkkkkkkk inşş
heyyy benim göbiş daha çokkkkk diet yapıyom genede duruyo yaaaaaaaaaabende inanıyorum canım göbişlerimizi gere gere dolaşcaz ortalıkta
hoş benim şimdiden göbüşüm var ama o göbüş başka göbüşşş
heyyy benim göbiş daha çokkkkk diet yapıyom genede duruyo yaaaaaaaaaa
inş bu ramazan kilo almam yoksA YANDIĞIMIN RESMİDİRKİLON KAÇ BAKİM SENİN benim 79 boyum 1.69
anladım güzelim de senin boyun benden uzun ama booydan yırtarsın genede bende 10 kilo versem yeterde bayramda da çokk zor oluyo bide ben hergün yemek yapmam zorunda olduğum için daha da zor yaptığım yemeklerden yemeden de olmuyoboy 1.72 benim 79 olmak için dünyaları verirdim 10 kilocuk vemem lazım desemmmm
günaydın sanada cnm evet haklısın kilo her zmaan sorun inş tüp bebeğe kadar verebilirim kendi açımdan:26:günaydın kızlar nasılsınız? bildiğim kadarıyla kilo problem oluyor özellikle adetlerde düzensizlik varsa. muayenede bana doktor tamam normal sorun yok demişti ama tabi biraz fazlalığmız olabilir o değilde çok fazla ise önce zayıfla diyorlar tüp bebekten önce
anladım güzelim de senin boyun benden uzun ama booydan yırtarsın genede bende 10 kilo versem yeterde bayramda da çokk zor oluyo bide ben hergün yemek yapmam zorunda olduğum için daha da zor yaptığım yemeklerden yemeden de olmuyo
hadi bu ramazan bize hem sağlık hemnde irade versin kilolar gitsin...
cnm tüp bebkte kiloyu sorun yapıyomu dr.lar gerçi ben ilk denemede dr. bana pek önemi yok demişti de siz bende daha bilgili olduğunuz için öğrenmek istedim...
canım bana dr um benim kilomun benim açımdan problem olmayacagını söyledi ama tabi bazı durumlarda kesinlikle vermen gerekebiliyomusta..sadece rahat etmek için ver istersen dedi o kadar..günaydın kızlar nasılsınız? bildiğim kadarıyla kilo problem oluyor özellikle adetlerde düzensizlik varsa. muayenede bana doktor tamam normal sorun yok demişti ama tabi biraz fazlalığmız olabilir o değilde çok fazla ise önce zayıfla diyorlar tüp bebekten önce
nkolay gelsin canım...kızlar size doyum olmaz ben çıkmam lazım evin işlerini yapıp ders çalışmam lazım
ben açıktan lise okuyorum yeni başladım temmuzun 20 sinde sınavım var 3.cü kez giricem
orta okulu da dışardan bitirdim inş lise de biter yemeklerimi yapıp ev işimi yapıp ders çalışayım gene görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm eviniz hayırllı olsun içi bebeklerinin sesleriyle dolsun inşllhhhhkızlarr bana akıl verin ne zaman baslayacağıma karar veremedim .... biz ev aldık eşimle eve yaklasık 1.5 ay sonra tasıncaz bu da tam tüp bebeğe denk geliyoo benm yerimde olsanız nabardınız
kızlarr bana akıl verin ne zaman baslayacağıma karar veremedim .... biz ev aldık eşimle eve yaklasık 1.5 ay sonra tasıncaz bu da tam tüp bebeğe denk geliyoo benm yerimde olsanız nabardınız
kızlarr bana akıl verin ne zaman baslayacağıma karar veremedim .... biz ev aldık eşimle eve yaklasık 1.5 ay sonra tasıncaz bu da tam tüp bebeğe denk geliyoo benm yerimde olsanız nabardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?