• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bu arada kızlar tedaviye agustos adetimi eylül adetiylemi başlıcaksınız karar verdinizmi:44:
benim ağustos adetim bayram gününe denk geliyo ayni arefe günüde olabilir
o yüzden eylüle sarkıyo benim tedavim ama belli olmaz adet 3 veya 4 gün gecikirse ağustos ta da olabilir ama eylül garanti gibi...senin ne zaman başlıyo cnm tedaVİN....

ayy cnm ya ana yüreği dayanamadı tabiii
benim anenme ilk cocuğumuz olmuyo dediğimde rahmetli annem nasıl ağlamıştı o günden ölene kadar hep bemni görünce gözleri sulanırdı annecimin :43:
senin durumun da zor tutunduğunu bilip sonra kürtajla almaları büyük bir yıkım ..
ama dediğin gibi bu sefer sana sıkı sıkı tutunacak bebeğin allahın izniyle güzel haberi vereceksin herkeslere..
o bizim tablomuz da hepimizin karşısına :49:resim konacak ......
,
evet cnım öylesi daha zor inan..ama dediğin gibi bizde koyacagız buları:49::49::16::16::16::16:

benim ağustos adetim bayram gününe denk geliyo ayni arefe günüde olabilir
o yüzden eylüle sarkıyo benim tedavim ama belli olmaz adet 3 veya 4 gün gecikirse ağustos ta da olabilir ama eylül garanti gibi...senin ne zaman başlıyo cnm tedaVİN....

canım ben 2 aydır adet olmuyorum söktürücü içtim olmayı bekliyorum..eğer bi dahaki agustos ortası olursa hemen başlıcam tedaviye ama agustos başı olursa eylülde istiyorum..zaten kasıma kadar yaptırmam lazım çünkü donmuş bebişlerim var benim:34:

,
evet cnım öylesi daha zor inan..ama dediğin gibi bizde koyacagız buları:49::49::16::16::16::16:

Canım ben 2 aydır adet olmuyorum söktürücü içtim olmayı bekliyorum..eğer bi dahaki agustos ortası olursa hemen başlıcam tedaviye ama agustos başı olursa eylülde istiyorum..zaten kasıma kadar yaptırmam lazım çünkü donmuş bebişlerim var benim:34:
bebişlerin seni bekliyo inşllh kavuşursun bu defa.....
Hadi kolay gele hepimize ya sabır bekliyoruz tedavimizi.......:16::16:

canım topik senin ama iznin olursa bende yararlı bulduguum veya tavsiye ettiğim arastırma gibi küçük yazıları paylaşabilirim dimi:34:

günaydınnnnn ben geldimmm
canım dünkü yazılarınızı okudum çok güzel şeyler paylaşmışsınız.
Allah nasip ederse bende eylül adetimle başlıyacağım tedaviye

günaydın canım.. Eki Görüntüle 742959
herkes daha yeni yeni geliyo buraya malum daha 2 -3 ay gibi bi süre var tedavi için:31::31:
ama bence boş bırakmayıp şimdiden tanısmak gerekiyor...
istersen tanısalım:34:

günaydın canım.. Eki Görüntüle 742959
herkes daha yeni yeni geliyo buraya malum daha 2 -3 ay gibi bi süre var tedavi için:31::31:
Ama bence boş bırakmayıp şimdiden tanısmak gerekiyor...
Istersen tanısalım:34:

ne demek tanışalım tabiki de
32 yaşındayım 3.deneme için bende bu eylülde start veriyorum allah nasip ederse
umut tüp bebekte başlıyacağım yine bizdeki problem azosperm eşim 2 yıl önce mikro tese oldu çok şükür
3 tüp sperm bulundu biz ikisini kullandık malasef hiç gebelik oluşmadı 3. Ve belkide son hakkımı kullanacağım:43::43:
Aslında çok doluyum.hemen ağlayabilirim
eşim 2.kez ameliyat olmak istemiyor ikna da edemiyorum inşallah rabbim 3.de yüzümüzü güldürür

ne demek tanışalım tabiki de
32 yaşındayım 3.deneme için bende bu eylülde start veriyorum allah nasip ederse
umut tüp bebekte başlıyacağım yine bizdeki problem azosperm eşim 2 yıl önce mikro tese oldu çok şükür
3 tüp sperm bulundu biz ikisini kullandık malasef hiç gebelik oluşmadı 3. Ve belkide son hakkımı kullanacağım:43::43:
Aslında çok doluyum.hemen ağlayabilirim
eşim 2.kez ameliyat olmak istemiyor ikna da edemiyorum inşallah rabbim 3.de yüzümüzü güldürür

memnun oldum canım bende 22 yaşındayım 23 olcam inşallah:))
bizde ilk denememizi yaptık kasımda opu oldum daha sonra ohss yüzünden embriyolarım donduruldu ve transferim 2 ay ertelendi ocak ayında transfer oldum pozitif sonucu aldık ancak kalp atışları durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım...:14::14:
bizdede sorun eşimde sperm hareketliiliği az sayısı düşük morfoloji bozuk bendede pko var...
eylül veya ekim gibi yada bilmiyorum ağustos adetiylede olabilir diğer donmuş embriyolarımı ıce babylerimi almak istiyorum umarım hayırlı haberler alırız...
senin adınada sevinsemmi üzülsemmi bilemedim canım:50:
eşinin tese ilede olsa sperminin bulunmasına gerçekten cok sevindim.. ama bunda da olumsuz sonuç alırsanız bi dahakine ameliyat olmak istememesinede cok üzüldüm:50:

ama ben inanıyorum canım olucak tutunacak bebişlerin sende kalbini ferah tut olurmu hem bebiş olmasa bile eminim eşin üzerinden biraz zaman geçince kabul eder ameliyatı ama buna gerek kalmıcak öyle hissediyorum:16::16:

memnun oldum canım bende 22 yaşındayım 23 olcam inşallah:))
bizde ilk denememizi yaptık kasımda opu oldum daha sonra ohss yüzünden embriyolarım donduruldu ve transferim 2 ay ertelendi ocak ayında transfer oldum pozitif sonucu aldık ancak kalp atışları durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım...:14::14:
Bizdede sorun eşimde sperm hareketliiliği az sayısı düşük morfoloji bozuk bendede pko var...
Eylül veya ekim gibi yada bilmiyorum ağustos adetiylede olabilir diğer donmuş embriyolarımı ıce babylerimi almak istiyorum umarım hayırlı haberler alırız...
Senin adınada sevinsemmi üzülsemmi bilemedim canım:50:
Eşinin tese ilede olsa sperminin bulunmasına gerçekten cok sevindim.. Ama bunda da olumsuz sonuç alırsanız bi dahakine ameliyat olmak istememesinede cok üzüldüm:50:

Ama ben inanıyorum canım olucak tutunacak bebişlerin sende kalbini ferah tut olurmu hem bebiş olmasa bile eminim eşin üzerinden biraz zaman geçince kabul eder ameliyatı ama buna gerek kalmıcak öyle hissediyorum:16::16:

sağol canım yaaa moral oldun sabah sabah
inşallah sende birdaha ki sefere bebişlerinle birlikte olacaksın
ben herşeyi artık zamana bırakmak istiyorum ama yaşım buna müsait olmayabilir zaman ilerleyincede
artık 3.de olmazsa eşimi bir şekilde ikna etmeye çalışacağım ama çok zor olacak buna da eminim
inşallah gerek kalmazda bebişim bana gelir:16::16:

sağol canım yaaa moral oldun sabah sabah
inşallah sende birdaha ki sefere bebişlerinle birlikte olacaksın
ben herşeyi artık zamana bırakmak istiyorum ama yaşım buna müsait olmayabilir zaman ilerleyincede
artık 3.de olmazsa eşimi bir şekilde ikna etmeye çalışacağım ama çok zor olacak buna da eminim
inşallah gerek kalmazda bebişim bana gelir:16::16:

gelcekler sıpalar... gelmezlerse tutar getiririzz:4::4:
Eki Görüntüle 742965 böyle bi aile olcaz ben inanıyorum:16::16::16::16:

selam kızlar herkese günaydın
bende kendimi anlatayım bari
ben 31 yaşındayım eşim azosperm hastası eşimde hiç sperm yok 2 kere ameliyatoldu birinde ben hazırlandım tüp bebeğe sperm çıkmayınca kaldı:14::14:
ve 6 ay önce eşim bi dr. da tedaviye başladı ocak ayında varikosle ameliaytı oldu veeeeee allahın izniyle 6 tane sperm bulundu :nazar::nazar:normal testte şimdi eşim ramazandan önce kısmetse umut tüp bebeğe gidip test vericek çıkarsa çıkanları dondurucak kısmetse bende eylülde başlıcam ilk defa yarım kalmadan bir tüp bebeğe:18::26:dr. artık sende çıkış çok olur dedi bizde ne olur ne olmaz gidip çıkanları dondurmak istedik kısmetse inş bol bol çıkarda hepsini dondururuz ramazanı rahat geçiririm..

Son düzenleme:
Back