- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
"Sizler Bir Yerlerde Planlar Yaparken Kader Bir Yerden Gülümser"
"Fazla Planlar Yapmayın Kadere Kahkaha Attırmayın"
"Fazla Planlar Yapmayın Kadere Kahkaha Attırmayın"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun arkadaşım benden ramazandan sonraki ilk adetimle başlıyorum belkide benimde agustos olacak.
sen merkezi değiştircekmisin???bakarsın görüşürüz???
merhaba hanımlar bizde eylül ekim gibi düşünüyoruz ilk deneme olacak ama daha merkez konusunda kararsısız ege ünv. yada tepecik eğitim ve araştırma olacak.
izmirdesin sanırım sim olarak önermek olmaz tabi ama ben tepecik hastanesinde doğmuşum ....... araştırma yap etrafında kim nerede doğum yapmış memnun mu değil mi ??? duruma göre gidersin istersen ........
izmirli değilim balıkesir edremitte oturuyorum ama yakın izmir 2-2,5 saat falan tüp bebek merkezlerinin bulunduğu en yakın il yani bize o yüzden izmiri tercih ettim bide çalışıyorum yakın olmasının faydalı olacağını düşündüm yakınlarımda hiç tüp bebek yaptırasn yok benim o yüzden internetten hep araştırma yaptım ve ege yada tepecik ikisinin arasında kaldım forumda sorduğum arkadaşlara iki merkezde de aynı işlemlerin yapıldığını dondurma işlemide dahil çünkü bu benim için çok önemli sadece fiyat farkı var o yüzden ilk önce en uygun olanını tercih etmek istiyorum oda tepecik oluyor.
ben geçen sene aşılama denedik hem hapla hemde iğneler ile tutmadı bu arada bende pko var eşimde allaha şükür bi şey yok şimdilik tek sorun bu gözüküyor.biraz bana merkezlerin istedikleri testlerden ve nerelerde yaptırabileceğimizi yazar mısınız ona göre bende gidene kadar yavaş yavaş yaptırmış olayım ki bi an önce dosyamı açtırayım. :))))))))))
merhaba hanımlar bizde eylül ekim gibi düşünüyoruz ilk deneme olacak ama daha merkez konusunda kararsısız ege ünv. yada tepecik eğitim ve araştırma olacak.
bizde insallah ekim ayinda baslamayi dosunuyoruz hepimizin hakinda en hayirlisi olsun memorial sisli istanbul
selam bızde eylul ayında düşünüyoruz ama temmuzda muayeneye gıdıcez hoca ne dıyecek bakalım benım yıne tup bebek yontemı ıle bir oğlum oldu rabbıme şükürler olsun kardeşı olsun ıstedık umarım rabbım dualarımı kabul eder acıbadem bülent tıraş dr um....
herkese ii hafta sonları olsunnnn
ramazandan sonra inşlh hepimiz için çokkk süperr gelişmeler olurrrrrrrrrrrrrrr
inş cnm bakalım sen mi özlem miievet canım hayırlı haberlerle bebişlerimizle gelicez bu topğe...
şimdilik ilk açılış özlem ve ben ramazan sonrası ilk adetle görülüyo bakalım ama kısmet???
senin tam olarak düşündüğün bi zaman varmı canım???
canım benim eşinede hak ver dediğin gibi belki bu spermler kalitesiz olabilir diyede düşünüyo olabilir ama ben inanıyorum sperm cıkışı olması bile sizin için artı bişey ve eminim hayırlısı ila tedaviye başayıp sonrada bebişlerinizi kucagımıza alacağız...inş cnm bakalım sen mi özlem mii
hayırlıısyla başlayında sonu güzel olsun inşlh
cnm benim ki karışık ya eşim bayramdan sonra test verecek eğer kalitesi yüksese başlarız diyo da bende başlıyalım diyorum yıllar sonra ilk defa tek tük sperm çıkınca o da korkuyo olmaz tutunmaz kalitesi az olur diye bakalım inşlhhhh bayramdan sonra testte spermler hem çoğalmış hemde kaliteli omuş olur ya bana dua et güzelim ne olur bende başlamak istiyorum artık
tatlım eşime hak veriyorum ilk kez sperm görünce korkularda çoğaldı eşim de de bende de ama ne bilim sanki başlamassam hiççç başlıyamıcam zannediyorum kafam allak bulllak ya uffffcanım benim eşinede hak ver dediğin gibi belki bu spermler kalitesiz olabilir diyede düşünüyo olabilir ama ben inanıyorum sperm cıkışı olması bile sizin için artı bişey ve eminim hayırlısı ila tedaviye başayıp sonrada bebişlerinizi kucagımıza alacağız...
valla canım ben 27 haziran adet oldum pko oldugu için düzensizliğim var eğer temmuz sonu adet olmazsam 11 agustos benim dogum günüm o gün test yapacagım sonuca görede yoksa hap içip adet olcam sonra baslıcam tedaviye
heyecan var şimdiden ama bi o kadarda ya aynı seyleri yasarsam diye korku var
tatlım eşime hak veriyorum ilk kez sperm görünce korkularda çoğaldı eşim de de bende de ama ne bilim sanki başlamassam hiççç başlıyamıcam zannediyorum kafam allak bulllak ya uffff
inş doğum günüde süpriz olsa keşke cnm
yok cnm hiççç kendini sıkma sakın bak bu günlerin güzeli gelecek bu sefer sende olacaksın
hepimizin korkuları var ne desekte dinmiyo
ama ne yapalım elden gelen olmayınca ya sabır çekip dua etmekten başka bişey kalmıyo:26::26:
yok cnm dondurulmadıaynen aynen öyle canım dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden...
canım hani sperm çıkısı olmus ya onları dondurdunuzmu???
merak ettim çok bilgim yokta:44:
yok cnm dondurulmadı
zaten 6 tane çıktı bazısı hareketli bazısı yernde hareketliymişşş
eşimde dedi bari bayrama kadar kullandığım ilaçlar etki eder de kalitesi artar onları dondurururuzzzz
bakalım ne olacak bayramdan sonra büyük gün gelecek benim için inşlh güzel günlerdirr:26: