• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

selam kızlar herkese günaydın
bende kendimi anlatayım bari
ben 31 yaşındayım eşim azosperm hastası eşimde hiç sperm yok 2 kere ameliyatoldu birinde ben hazırlandım tüp bebeğe sperm çıkmayınca kaldı:14::14:
ve 6 ay önce eşim bi dr. da tedaviye başladı ocak ayında varikosle ameliaytı oldu veeeeee allahın izniyle 6 tane sperm bulundu :nazar::nazar:normal testte şimdi eşim ramazandan önce kısmetse umut tüp bebeğe gidip test vericek çıkarsa çıkanları dondurucak kısmetse bende eylülde başlıcam ilk defa yarım kalmadan bir tüp bebeğe:18::26:dr. artık sende çıkış çok olur dedi bizde ne olur ne olmaz gidip çıkanları dondurmak istedik kısmetse inş bol bol çıkarda hepsini dondururuz ramazanı rahat geçiririm..

canım benim memnun oldum şimdiden hayırlı olsun tedaviniz..
azospermide eşinin sperminin bulunması bile bi sans canım biliyosun dimi...
bu dönemlerde kendinizden iyilerden ziyede dahda kötü durumda olanları görüp şükürü dilinizden kalbinizden eksik etmeyin hem onlar için hemde kendiniz için bol bol dua edin...
biliyorum çok zor dönemlerdeyiz ama sabır arkadaşlarım ben inanıyrum basarıcaz bebişlerimiz bizimle olacak:16::16:

selam kızlar herkese günaydın
bende kendimi anlatayım bari
ben 31 yaşındayım eşim azosperm hastası eşimde hiç sperm yok 2 kere ameliyatoldu birinde ben hazırlandım tüp bebeğe sperm çıkmayınca kaldı:14::14:
ve 6 ay önce eşim bi dr. da tedaviye başladı ocak ayında varikosle ameliaytı oldu veeeeee allahın izniyle 6 tane sperm bulundu :nazar::nazar:normal testte şimdi eşim ramazandan önce kısmetse umut tüp bebeğe gidip test vericek çıkarsa çıkanları dondurucak kısmetse bende eylülde başlıcam ilk defa yarım kalmadan bir tüp bebeğe:18::26:dr. artık sende çıkış çok olur dedi bizde ne olur ne olmaz gidip çıkanları dondurmak istedik kısmetse inş bol bol çıkarda hepsini dondururuz ramazanı rahat geçiririm..

bence bol bol spermler çıkacak sizde canım
hemen dondurun çıkanları inşallah eylül den sonrada hamileyim müjdesini alırız senden

canım benim memnun oldum şimdiden hayırlı olsun tedaviniz..
azospermide eşinin sperminin bulunması bile bi sans canım biliyosun dimi...
bu dönemlerde kendinizden iyilerden ziyede dahda kötü durumda olanları görüp şükürü dilinizden kalbinizden eksik etmeyin hem onlar için hemde kendiniz için bol bol dua edin...
biliyorum çok zor dönemlerdeyiz ama sabır arkadaşlarım ben inanıyrum basarıcaz bebişlerimiz bizimle olacak:16::16:
cnm nasıl şükretmem zaten ben bu testte sperm çıkacağına bile iananmıyordum hücrelerin aşaması çıkar diyordum bak spermi gördük binlerce onbinlerce şükretsem azdır:16:
cnm yaklaşık 7 senedir bu anı bekledim hergün sonunda gördüm spermi ya gerisi nasılsa yaradanın izniyle gelir
rabbim diğer arkadaşlarıma da ansip etsin inş hepimiz hamiş oluruz:16::16:
bence bol bol spermler çıkacak sizde canım
hemen dondurun çıkanları inşallah eylül den sonrada hamileyim müjdesini alırız senden
inş cnm bakalım bari diyoruz dondurunca içim daha rahat eder diye düşündük inşl çıkar bol bol
bu topik hamilelerle dolupppp taşacakkkkkkkkkk inşş:49:

cnm nasıl şükretmem zaten ben bu testte sperm çıkacağına bile iananmıyordum hücrelerin aşaması çıkar diyordum bak spermi gördük binlerce onbinlerce şükretsem azdır:16:
cnm yaklaşık 7 senedir bu anı bekledim hergün sonunda gördüm spermi ya gerisi nasılsa yaradanın izniyle gelir
rabbim diğer arkadaşlarıma da ansip etsin inş hepimiz hamiş oluruz:16::16:

inş cnm bakalım bari diyoruz dondurunca içim daha rahat eder diye düşündük inşl çıkar bol bol
bu topik hamilelerle dolupppp taşacakkkkkkkkkk inşş:49:

bende inanıyorum canım göbişlerimizi gere gere dolaşcaz ortalıkta:16::16:
hoş benim şimdiden göbüşüm var ama o göbüş başka göbüşşş:49::49::9::9::9:

bende inanıyorum canım göbişlerimizi gere gere dolaşcaz ortalıkta:16::16:
hoş benim şimdiden göbüşüm var ama o göbüş başka göbüşşş:49::49::9::9::9:
heyyy benim göbiş daha çokkkkk diet yapıyom genede duruyo yaaaaaaaaaa
inş bu ramazan kilo almam yoksA YANDIĞIMIN RESMİDİR:50:KİLON KAÇ BAKİM SENİN benim 79 :41::40:boyum 1.69

heyyy benim göbiş daha çokkkkk diet yapıyom genede duruyo yaaaaaaaaaa
inş bu ramazan kilo almam yoksA YANDIĞIMIN RESMİDİR:50:KİLON KAÇ BAKİM SENİN benim 79 :41::40:boyum 1.69

boy 1.72 benim 79 olmak için dünyaları verirdim 10 kilocuk vemem lazım desemmmm:52::52:

boy 1.72 benim 79 olmak için dünyaları verirdim 10 kilocuk vemem lazım desemmmm:52::52:
anladım güzelim de senin boyun benden uzun ama booydan yırtarsın genede bende 10 kilo versem yeterde bayramda da çokk zor oluyo bide ben hergün yemek yapmam zorunda olduğum için daha da zor yaptığım yemeklerden yemeden de olmuyo
hadi bu ramazan bize hem sağlık hemnde irade versin kilolar gitsin...:34:
cnm tüp bebkte kiloyu sorun yapıyomu dr.lar gerçi ben ilk denemede dr. bana pek önemi yok demişti de siz bende daha bilgili olduğunuz için öğrenmek istedim...

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız? bildiğim kadarıyla kilo problem oluyor özellikle adetlerde düzensizlik varsa. muayenede bana doktor tamam normal sorun yok demişti ama tabi biraz fazlalığmız olabilir o değilde çok fazla ise önce zayıfla diyorlar tüp bebekten önce

günaydın kızlar nasılsınız? bildiğim kadarıyla kilo problem oluyor özellikle adetlerde düzensizlik varsa. muayenede bana doktor tamam normal sorun yok demişti ama tabi biraz fazlalığmız olabilir o değilde çok fazla ise önce zayıfla diyorlar tüp bebekten önce
günaydın sanada cnm evet haklısın kilo her zmaan sorun inş tüp bebeğe kadar verebilirim kendi açımdan:26:
sen nasılsın cnm sen de eylül de mi başlıcan tüp bebeğe kendini tanıtırmısın bizler tanıttık burda hepimiz aynıyız tanışalım güzelim:34:

kızlar size doyum olmaz ben çıkmam lazım evin işlerini yapıp ders çalışmam lazım
ben açıktan lise okuyorum yeni başladım temmuzun 20 sinde sınavım var 3.cü kez giricem
orta okulu da dışardan bitirdim inş lise de biter yemeklerimi yapıp ev işimi yapıp ders çalışayım gene görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:54:

anladım güzelim de senin boyun benden uzun ama booydan yırtarsın genede bende 10 kilo versem yeterde bayramda da çokk zor oluyo bide ben hergün yemek yapmam zorunda olduğum için daha da zor yaptığım yemeklerden yemeden de olmuyo
hadi bu ramazan bize hem sağlık hemnde irade versin kilolar gitsin...:34:
cnm tüp bebkte kiloyu sorun yapıyomu dr.lar gerçi ben ilk denemede dr. bana pek önemi yok demişti de siz bende daha bilgili olduğunuz için öğrenmek istedim...

canım ben 90 kiloyum dr um tüp bebek açısından herhangi bir problem olmadıgını söyledi rahim de filan yağ oranım yokmuş..
sadece gebelik oluşunca rahat etmen acısından verebilirsin dedi..

canım bana dr um benim kilomun benim açımdan problem olmayacagını söyledi ama tabi bazı durumlarda kesinlikle vermen gerekebiliyomusta..sadece rahat etmek için ver istersen dedi o kadar..
kızlar size doyum olmaz ben çıkmam lazım evin işlerini yapıp ders çalışmam lazım
ben açıktan lise okuyorum yeni başladım temmuzun 20 sinde sınavım var 3.cü kez giricem
orta okulu da dışardan bitirdim inş lise de biter yemeklerimi yapıp ev işimi yapıp ders çalışayım gene görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:54:
nkolay gelsin canım...
:16:

Arkadaşlar hepinize merhaba bende sizler gibi tüp bebek tedavisine başlamıştım ama tedavi esnesında doğal yolla hamile kaldım.elimde kalan ilaçları aldığım ücretden (raporlu aldığım için uyguna geldi) vericem.ilaç tedavisi uyan olursa çok uygun almış olacak.
60 kutu merional 75ml ıu
ilgilenen olursa burdan mesaj atabilir.hergün takip ediyorum.
umarım hepiniz olumlu sunuçlar alırsınız.

kızlarr bana akıl verin ne zaman baslayacağıma karar veremedim .... biz ev aldık eşimle eve yaklasık 1.5 ay sonra tasıncaz bu da tam tüp bebeğe denk geliyoo benm yerimde olsanız nabardınız

kızlarr bana akıl verin ne zaman baslayacağıma karar veremedim .... biz ev aldık eşimle eve yaklasık 1.5 ay sonra tasıncaz bu da tam tüp bebeğe denk geliyoo benm yerimde olsanız nabardınız
cnm eviniz hayırllı olsun içi bebeklerinin sesleriyle dolsun inşllhhhh:16::16:
cnm bence eve taşın ondan sonra başla tedaviye ben olsam öyle yapardım çünki
eve geçmeden tedaviye başlarsan bebek tutununca sen hiç bişey yapamassın çok zor olur ama taşındıktan sonra başlarsan rahat rahat geçer günlerin
tatlım 1 buçuk aydan önce taşınma ihtimalin yok mu?:26:

canım bende cemre29 arkadaşımıza katılıyorum bencede tasındıktan sonra tedaviye başla çünkü eğer tasınmadan önce başlarsan bide tedavi stresinin üstüne o streste olacak al başına dert...
hayırlısıolsun canım bence kafanı rahatlatmadan baslama tedaviye:16:

kız bizde ev aldık bizde 1 bucuk aya anca taşınıcaz ama bnm umurumda deil okul sezonu başlamadan bebeğime kavuşmak istiyorum işe başlayınca çok daha zor olucak napıcaz bizzzzzzz....

kızlar ben de ekim de baslayacağım Allahın izniyle bu gun belli oldu. hepimiziçin dua edeceğim. aslında bu tarihler çok uygun hem çok sıcak da değil soğuk da değil konforlu bir ara dönem geçiririz daha iiiy olur inşallah.
benim ekime kalmamın sebebi laparaskopi geçirecek olmam bu hafta olucam. 2 -3 ay sonra dedi doktorum. ama her işte bir hayır var. aslında bu benim ikinci lap. ilkini geçen sene oldum çik. kistlerim vardı. alında şimdi de tüplerde hidrosalpinks varmış onların kapanması için olacağım.
o nedenle bekleyenlerdenim.

Merhaba Arkadaşlar,

Ben ilk denememi nisan ayında gerçekleştirdim sonuç maleesef olumsuz oldu. Eylülde 2. tüp bebek denememizi gerçekleştireceğiz. Benim iki tüpümde kapalı ve pkos var :( eşimde varikosel var ancak sperm sayısı iyi. İlk denemede 17 yumurta toplandı ancak 1 sağlıklı embriyo olmuştu o da tutunmadı :( İnşallah bu kez Anne olurum. 31 yaşındayım her kadın gibi çocukları çok seviyorum anne olmak istiyorum bebeğimle yeniden büyümek istiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin emekleri boşa gitmesin. :43: Rabbim bu kez sevindirsin

Back