- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #10.141
Ben sadece jel folik asit birde coraspin kullanmıştım acaba yeterli gelmedi mi çünkü zaten doğuştan östrojen çok düşük estrofem i sormuştum endometriyum kalınlığın iyi dedi vermedi birde sanırın kan sulandırıcı iğnen var bunun öncesinde bununla alakalı bir test yapmıimıydın yoksa bakılmadan mı verildi
Bu histeroskopiyi bende düşünüyorum önümüzdeki ay adet olunca merkeze gidip muayene olucam bakalım ne olucak?
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamını erdirsin. Canm değerlerin yükselirse belki ikiz olur. Benm 12 çi gün 900 çıkmıştı. İkiz im var iki gün önce kalp atışları duyuldu[/QUOTE
ayyyy ne güzel canım benim yaa inşallah benimde ikiz dir .tek de ikizde kabulum sağlıklı sıhhatli olsunda
canım biz sebeplere sarılıyoruz verecek olan Rabbim bence çok takılma inşalla bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz senin kaçıncı denemen?Rabbim hamile arkadaşlarıma sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin olmayanlara sabır ve tekrar deneme gücü versin histeroskopiye gelince bendede yapıldı ve çizikler atıldı bunun hamilelik için çok faydalı olacağı söylendi genetik tahlillerim yapıldı kan sulandırıcım yüksek dozda kullandım başka yapılması gereken acil bişey yok dendi fakat benim bu denememde başarısızlıkla sonuçlandı doktora sorduğumda neden hocam diye pgt yapılması gerekiyor birde kilo vereceksin öy e deneyeceğiz diyor madem kilom fazla beni neden bu kadar uğraştırdın be adam Ama bu defa inanıyorum ben bu ay geçen ay kullandığım ilaçlarında etkisiyle kendiliğimden hamile kalacağım incir kürü hakkında bilgi verebilirmisiniz bana
kızlar aklıma bişey takıldı bu kan sulandırıcı iğneyi kanda sorunu olana mı veriyolar :26::26::26: ben 2 kutu kullanmstım çok canımı yakmıstı .. 2.tedavide de yine aynı çileyi mi çekicem
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamını erdirsin. Canm değerlerin yükselirse belki ikiz olur. Benm 12 çi gün 900 çıkmıştı. İkiz im var iki gün önce kalp atışları duyuldu
offff benımde 11 gun 844 cıkmıstı bende 2 gun sonra gorcemacep ıkımızıdırkı heyecan yaptım yaaaa
slm kızlar, bugün iş başı yaptım çalışmak çok zor oldu ama biraz da olsa kafam dağıldı. bugün kürtaj olucaktım ama eşimin ısrarıyla cumaya erteledim çünkü eşim hala umut ediyo kese minnacık içinde bebiş olmaz diyorum ama anlatamıyorum çok hevesliydi başından beridir zaten bende kıyamadım erteledim cumaya ama bekledikçe psikolojim daha çok bozuluyo napcam bilmiyorum yüzümde yalancı bi maskeyle iş yerinde dolaşmaktan hiç hoşlanmıyorum
İyi aksamlar Kislar hitroskopi olunca tutunma dahaki kolay oluyomus anlamadım onu olduktan sonraki tup bebeğe başlanıyor artik ne duysak sorar oldum umut ediyorum Allaha emanet olun
İyi aksamlar Kislar hitroskopi olunca tutunma dahaki kolay oluyomus anlamadım onu olduktan sonraki tup bebeğe başlanıyor artik ne duysak sorar oldum umut ediyorum Allaha emanet olun
ben kesınlıkle ama kesınlıkle senı yonlendırmek ıcın yazmıyorum bunu basta soylıyım... 3. Tup bebek tutmayınca semra hoca bı tanı amaçlı laporoskopı yapalım dedı . Ama hsg yada dıger turlu testlerde hıc sorun gorunmuyordu. Neyse artık mecbur kabul ettık. Normalde 3 delık açıp laporkopı yaparlarmış bende sadece 2 delık açtılar yanı gerek duymamışlar cunku sorun yok.amelıyattan sonra 4. Tup bebegı denedik tuttu. Ama soyle bıseyde var ben pko luyum yanı fazlca yumurta olustuyorum tedavı sırasında ohss oldum ve transefr ıstemedım.1 ay bekledim güzelce temızlendım vücudum kendıne geldı ve folık asıt dışında oo progeston denen ıgrenc ıgneyı falan kullanmadım belkı sırf onun stresinden ağrısından dolayı ılkler tutmadı dıede duşundum açıkçası :) suan sadece jel kullanıyorum ne rahatlıkmış vallahı gecelerı rahat rahat dönüyorum güzelce uyuyorum... Yanı sonuç sudurkı kafanıza göre aml. Olmayın zaten doktorlar kafalarına gore delıp desıp kurcalıyorlar ustune sızde tuz bıber olmayın :d
cnm sana bişey danışmak istiyorum bugün benim transferim var fakat doktorum öylen ben seni arıycam ona göre kaçta geliceğini söyliycem dedi benim 3 tane yumurtam olgun ve döllenmişti doktor 5. Gün transferi dedi çok panik yapıyorum bugün transfere gitmeden bişey olur diye böyle bişey olur transferim iptal olabilirmi
ben kesınlıkle ama kesınlıkle senı yonlendırmek ıcın yazmıyorum bunu basta soylıyım... 3. tup bebek tutmayınca semra hoca bı tanı amaçlı laporoskopı yapalım dedı . ama hsg yada dıger turlu testlerde hıc sorun gorunmuyordu. neyse artık mecbur kabul ettık. normalde 3 delık açıp laporkopı yaparlarmış bende sadece 2 delık açtılar yanı gerek duymamışlar cunku sorun yok.amelıyattan sonra 4. tup bebegı denedik tuttu. ama soyle bıseyde var ben pko luyum yanı fazlca yumurta olustuyorum tedavı sırasında ohss oldum ve transefr ıstemedım.1 ay bekledim güzelce temızlendım vücudum kendıne geldı ve folık asıt dışında oo progeston denen ıgrenc ıgneyı falan kullanmadım belkı sırf onun stresinden ağrısından dolayı ılkler tutmadı dıede duşundum açıkçası :) suan sadece jel kullanıyorum ne rahatlıkmış vallahı gecelerı rahat rahat dönüyorum güzelce uyuyorum... yanı sonuç sudurkı kafanıza göre aml. olmayın zaten doktorlar kafalarına gore delıp desıp kurcalıyorlar ustune sızde tuz bıber olmayın
canım beşinci güne kadar gelmişse bir sorun olmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?