• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

İyi aksamlar Kislar hitroskopi olunca tutunma dahaki kolay oluyomus anlamadım onu olduktan sonraki tup bebeğe başlanıyor artik ne duysak sorar oldum umut ediyorum Allaha emanet olun

canım benin doktorum rahim filminde yapışıklık gördü ben direk tüp bebek istiyorum diye gittim histeroskopi yapmadan tüp yapamam dedi. Histeroskopi yapıldı. Yapışıklık felan çıkmadı. Rahim içine tutunmayı kolaylaştırılacak çizikler atıldı. Hemen bir sonraki adetimle tüp yaptırdım ve tuttu. Ama en iyisini doktorun bilir tabii herkesin tedavisi farklı

Kizlarrrrrrr hamileyimmmm 8. Gun 72 degerrr sakin belirri aramayin 0 belirti
Canım hayırlı olsun allah tamamına erdirdin ins..cok sevindim..
Günaydın kızlar nasılsınız ben cok kotuyum içimdeki sıkıntı hiç gitmiyorokadar Cok yanlız hissediyorum kendimi anlatamam yanlızlik Allaha mahsus bide işlerin hep aksi gidiyor Allahım sen benim aklima mukayet ol diyorum inşallah hamile olan arkadaşlarımız sağlıkla kucaklarina alırlar Rabbim bisletide günleri gösterirAllahima emanet olun
Canım benim üzülme ins bigun sende anne olursun..birde tedavin yarım kaldı sıkılman cok normal sma sana tavsiyem birazcık burdan uzaklaş cunku burası sürekli tedavi ve bebek konusuyo sen biraz bunlardan uzaklaşıp beynini dinlendirmeye çalış..ins yeni bi tedavi yeni umutlar gelsin sana..cok zor biliyorum bizim halimizden ancak biz anlarız baskası anlayamaz onu da biliyorum biraz kitap oku eğitici veya tarih kitapları bu dünyadan uzaklaşmak iyi gelecektir eminim Kur'an oku ağla ins içindeki sıkıntı bitsin canım..bebek hayatımızda gercekten cok önemli bi yerde duruyo ama sonuçta hersey demek degil onun disinda da mutluluklar var..bunu duşun kendini motive et bebegin olunca sürpriz olsun sana..allah kolaylık versin canım..sadece sana yardımcı olmak istedim bende zamanında yaşadığım için bebek hasretini...

Canım benim üzülme ins bigun sende anne olursun..birde tedavin yarım kaldı sıkılman cok normal sma sana tavsiyem birazcık burdan uzaklaş cunku burası sürekli tedavi ve bebek konusuyo sen biraz bunlardan uzaklaşıp beynini dinlendirmeye çalış..ins yeni bi tedavi yeni umutlar gelsin sana..cok zor biliyorum bizim halimizden ancak biz anlarız baskası anlayamaz onu da biliyorum biraz kitap oku eğitici veya tarih kitapları bu dünyadan uzaklaşmak iyi gelecektir eminim Kur'an oku ağla ins içindeki sıkıntı bitsin canım..bebek hayatımızda gercekten cok önemli bi yerde duruyo ama sonuçta hersey demek degil onun disinda da mutluluklar var..bunu duşun kendini motive et bebegin olunca sürpriz olsun sana..allah kolaylık versin canım..sadece sana yardımcı olmak istedim bende zamanında yaşadığım için bebek hasretini...

Teşekkürler canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşalalh değerim düşmez bakalım bugün tekrarlıcam

cnm sana bişey danışmak istiyorum bugün benim transferim var fakat doktorum öylen ben seni arıycam ona göre kaçta geliceğini söyliycem dedi benim 3 tane yumurtam olgun ve döllenmişti doktor 5. Gün transferi dedi çok panik yapıyorum bugün transfere gitmeden bişey olur diye böyle bişey olur transferim iptal olabilirmi

hıc stres yapma .. allah korusun herhangı bısey olsa yanı senden taraf kaza aksaklık falan bısey olsa hemencık donduru verıyorlar rahat ol... bebeklerın suan orda daha güvende :D sende ıcın rahat gıt 5. gun transferlerının cogu tutuyorrrr.. allah kolaylık versın sımdıden bu maratonda başarılar dılıyorum :D

canım biz sebeplere sarılıyoruz verecek olan Rabbim bence çok takılma inşalla bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz senin kaçıncı denemen?

.

4. denememdi malesef ilk denemem tek ve 3.gün embryosu diyerleri hep blast trasferdi histeroskopide sorun yok kanda hafif bi pıhtılaşma sorunu vardı tedbirini aldık malesef olmadı bir tane buz bebeğim var şimdi büyük bir azime kilo verip buz bebeğime kavuşacağım günü bekliyorum diyolarya çıkmadık candan ümit kesimez denemeye devam ama bu ay çok büyük bi heyecan var içimde sanki kendi kendine bişiler olacak sanki bu yumurta çatlama testleri varmış aranızda kullanan oldumu hiç

ben sana tebrik mesajı yazdım ama sen görmedin herhalde bitanem tekrar tebrik ediyorum inşallah değerin misli misli artar:49::49:

4. denememdi malesef ilk denemem tek ve 3.gün embryosu diyerleri hep blast trasferdi histeroskopide sorun yok kanda hafif bi pıhtılaşma sorunu vardı tedbirini aldık malesef olmadı bir tane buz bebeğim var şimdi büyük bir azime kilo verip buz bebeğime kavuşacağım günü bekliyorum diyolarya çıkmadık candan ümit kesimez denemeye devam ama bu ay çok büyük bi heyecan var içimde sanki kendi kendine bişiler olacak sanki bu yumurta çatlama testleri varmış aranızda kullanan oldumu hiç

Canım bende kilo vermeye çalışıcam dün pilates seti aldım bakalım nasıl olucak :9: ben tüplerimin tıkalı olduğunu bilmediğim dönemde yumurtlama zamanını gösteren testlerden almıştım tıpkı gebelik testi gibi adet döngünün ortasından önceki üç gün yapmaya başlıyorsun çift çizgiyi görünce yumurtlaman başladı anlamına geliyor ama inan bana yumurtlama testi bile olsa çift çizgiyi görmek muhteşem birşey.:34:

Canım bende kilo vermeye çalışıcam dün pilates seti aldım bakalım nasıl olucak :9: ben tüplerimin tıkalı olduğunu bilmediğim dönemde yumurtlama zamanını gösteren testlerden almıştım tıpkı gebelik testi gibi adet döngünün ortasından önceki üç gün yapmaya başlıyorsun çift çizgiyi görünce yumurtlaman başladı anlamına geliyor ama inan bana yumurtlama testi bile olsa çift çizgiyi görmek muhteşem birşey.:34:

dün bende spor salonuna yazıldım bu ay diyorumya çok büyük bir heyecan var alacağım o testi ama geçen p.tesi hastalandım geç kalmış sayılmam umarım

Teşekkür ederim canim benim Allaha olan güvenim bu acimi bastırıyor inanıyorum ogunlerin geleceğine ama yinede hersey aksi gidince insanın ümitleri kiriliyo sizlerlede yazismasam daha kötü ilıcak çünkü ben kimseye derdimi anlatamıyorum adetinin bitmesine okadr cok istiyorumki namaz kilamadigim Icin sıkıntımdaha cok artiyo kendimi oyalamak Icin elişi yapiyom hayırlısı artik kızlar MEVLAM NEYLER EYLER EN GUZELİNİ EYLER SEVGİLET

Slm kızlar bildiğiniz gibi cuma günü negatif sonuç almıştım cumartesi kanamam başladı fakat ben hiç bir zaman bu kadar yoğun görmedim normalde ilaçla oluyorum zaten neyse ilaçlara bağladım acayip belimde ağrıyordu bugün dördüncü gün hala aynı yoğunlukta normalde 5 yada 6 gün bitiyordu bugün afedersiniz pedimde bir şey dikkatimi çekti parmak ucu kadar kan pıhtısı şeklinde ama sertçe rengi kandan biraz daha koyu çok korkuyorum kötü birşeyler mi oluyor acaba birde test günü negatif sonucu alınca eşimle bir yakınlaşmamız oldu :)) yani onun ısrarıyla yoksa benim içimden pek gelmedi ertesi günü kanama başladı yaa neydi acaba o şey ilk defa gördüm endişelendim

Slm kızlar bildiğiniz gibi cuma günü negatif sonuç almıştım cumartesi kanamam başladı fakat ben hiç bir zaman bu kadar yoğun görmedim normalde ilaçla oluyorum zaten neyse ilaçlara bağladım acayip belimde ağrıyordu bugün dördüncü gün hala aynı yoğunlukta normalde 5 yada 6 gün bitiyordu bugün afedersiniz pedimde bir şey dikkatimi çekti parmak ucu kadar kan pıhtısı şeklinde ama sertçe rengi kandan biraz daha koyu çok korkuyorum kötü birşeyler mi oluyor acaba birde test günü negatif sonucu alınca eşimle bir yakınlaşmamız oldu :)) yani onun ısrarıyla yoksa benim içimden pek gelmedi ertesi günü kanama başladı yaa neydi acaba o şey ilk defa gördüm endişelendim
Canım benim adetlerim normalde cok olur zaten ama tedaviden sonraki negatiflerde daha da artmıştı normal yani..ayrıca o dedigin parçalar hatta daha büyükleri bende her zaman olur bence telaş etme..

Canım korkma onlardan bende de oldu pihti gibi küçük küçük et parçası gibi merak etme korkulacak birşey yok negatif sonuç alan bir arksdasimda korkmus beni aradi bu parcalar bebekmiydi diye bende de aynisi oldu dedim. Ustelik o srkadasim 14. Gun kan verebilmisti ve 0 cikmisti endişelenme ben geçen pazar adet oldum sanirim bu gece banyo yapabileceğim belkide yarin bak kaç gün olmuş benim adetimde 5veya 6 gun surer normalde

Back