• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ben sadece jel folik asit birde coraspin kullanmıştım acaba yeterli gelmedi mi çünkü zaten doğuştan östrojen çok düşük estrofem i sormuştum endometriyum kalınlığın iyi dedi vermedi birde sanırın kan sulandırıcı iğnen var bunun öncesinde bununla alakalı bir test yapmıimıydın yoksa bakılmadan mı verildi

canım bana her hangi bi test yapmadılar tutanması için verdiler oksaber iğğneyi ama ben öncesinde histeroskopi olmuştum rahim içine çizikler atıldı belki oda etkili olmuş olabilir.

Bu histeroskopiyi bende düşünüyorum önümüzdeki ay adet olunca merkeze gidip muayene olucam bakalım ne olucak?

Bu histeroskopiyi bende düşünüyorum önümüzdeki ay adet olunca merkeze gidip muayene olucam bakalım ne olucak?

histeroskopi sonrası tüp bebekte başarı oranının yüksek olduğunu duymuştum.Bu arada idrar da sakın yaptırmayın bugün 9. günüm idrar testi yaptım meraktan çıkmadı bilgilnize

Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamını erdirsin. Canm değerlerin yükselirse belki ikiz olur. Benm 12 çi gün 900 çıkmıştı. İkiz im var iki gün önce kalp atışları duyuldu

Rabbim hamile arkadaşlarıma sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin olmayanlara sabır ve tekrar deneme gücü versin histeroskopiye gelince bendede yapıldı ve çizikler atıldı bunun hamilelik için çok faydalı olacağı söylendi genetik tahlillerim yapıldı kan sulandırıcım yüksek dozda kullandım başka yapılması gereken acil bişey yok dendi fakat benim bu denememde başarısızlıkla sonuçlandı doktora sorduğumda neden hocam diye pgt yapılması gerekiyor birde kilo vereceksin öy e deneyeceğiz diyor madem kilom fazla beni neden bu kadar uğraştırdın be adam Ama bu defa inanıyorum ben bu ay geçen ay kullandığım ilaçlarında etkisiyle kendiliğimden hamile kalacağım incir kürü hakkında bilgi verebilirmisiniz bana

kızlar aklıma bişey takıldı bu kan sulandırıcı iğneyi kanda sorunu olana mı veriyolar :26::26::26: ben 2 kutu kullanmstım çok canımı yakmıstı .. 2.tedavide de yine aynı çileyi mi çekicem :14::14:

Son düzenleme:
Rabbim hamile arkadaşlarıma sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin olmayanlara sabır ve tekrar deneme gücü versin histeroskopiye gelince bendede yapıldı ve çizikler atıldı bunun hamilelik için çok faydalı olacağı söylendi genetik tahlillerim yapıldı kan sulandırıcım yüksek dozda kullandım başka yapılması gereken acil bişey yok dendi fakat benim bu denememde başarısızlıkla sonuçlandı doktora sorduğumda neden hocam diye pgt yapılması gerekiyor birde kilo vereceksin öy e deneyeceğiz diyor madem kilom fazla beni neden bu kadar uğraştırdın be adam Ama bu defa inanıyorum ben bu ay geçen ay kullandığım ilaçlarında etkisiyle kendiliğimden hamile kalacağım incir kürü hakkında bilgi verebilirmisiniz bana
canım biz sebeplere sarılıyoruz verecek olan Rabbim bence çok takılma inşalla bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz senin kaçıncı denemen?

kızlar aklıma bişey takıldı bu kan sulandırıcı iğneyi kanda sorunu olana mı veriyolar :26::26::26: ben 2 kutu kullanmstım çok canımı yakmıstı .. 2.tedavide de yine aynı çileyi mi çekicem :14::14:

canım iğneler her ihtimale karşı pıhtı oluşup bebeğin kalbi durmasın diye veriliyor kanda sorun olanlara değil pıhtılaşma şüphesine karşı tedbir yani her defasında vurulucaz başka çare yok.

Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamını erdirsin. Canm değerlerin yükselirse belki ikiz olur. Benm 12 çi gün 900 çıkmıştı. İkiz im var iki gün önce kalp atışları duyuldu

offff benımde 11 gun 844 cıkmıstı bende 2 gun sonra gorcem :D acep ıkımızıdırkı heyecan yaptım yaaaa

slm kızlar, bugün iş başı yaptım çalışmak çok zor oldu ama biraz da olsa kafam dağıldı. bugün kürtaj olucaktım ama eşimin ısrarıyla cumaya erteledim çünkü eşim hala umut ediyo kese minnacık içinde bebiş olmaz diyorum ama anlatamıyorum çok hevesliydi başından beridir zaten bende kıyamadım erteledim cumaya ama bekledikçe psikolojim daha çok bozuluyo napcam bilmiyorum yüzümde yalancı bi maskeyle iş yerinde dolaşmaktan hiç hoşlanmıyorum :43::43::43::43::43::43:

slm kızlar, bugün iş başı yaptım çalışmak çok zor oldu ama biraz da olsa kafam dağıldı. bugün kürtaj olucaktım ama eşimin ısrarıyla cumaya erteledim çünkü eşim hala umut ediyo kese minnacık içinde bebiş olmaz diyorum ama anlatamıyorum çok hevesliydi başından beridir zaten bende kıyamadım erteledim cumaya ama bekledikçe psikolojim daha çok bozuluyo napcam bilmiyorum yüzümde yalancı bi maskeyle iş yerinde dolaşmaktan hiç hoşlanmıyorum :43::43::43::43::43::43:

çok zor arkadaşım ALLAH sana sabır ve kolaylık versin.negatif sonuç aldığımızda kendimizden ziyada eşimiz içinde üzülüyoruz.( kendi adıma)inşaALLAH ruhen ve bedenen çabuk atlatırsın canıımm:16:

İyi aksamlar Kislar hitroskopi olunca tutunma dahaki kolay oluyomus anlamadım onu olduktan sonraki tup bebeğe başlanıyor artik ne duysak sorar oldum umut ediyorum Allaha emanet olun

İyi aksamlar Kislar hitroskopi olunca tutunma dahaki kolay oluyomus anlamadım onu olduktan sonraki tup bebeğe başlanıyor artik ne duysak sorar oldum umut ediyorum Allaha emanet olun

canım benim doktorumda histeroskopi yaptı.nedeni benim tüp bebekle hamile kalıp nedensiz düşük yapmamdı.ama bir sorun çıkmadı belki tutunmayada bir etkisi olabilir, rahime çizik attık dedi.onlarda herşeyi denemeye çalışıyorlar hayırlısı olur inşaALLAH

ben kesınlıkle ama kesınlıkle senı yonlendırmek ıcın yazmıyorum bunu basta soylıyım... 3. tup bebek tutmayınca semra hoca bı tanı amaçlı laporoskopı yapalım dedı . ama hsg yada dıger turlu testlerde hıc sorun gorunmuyordu. neyse artık mecbur kabul ettık. normalde 3 delık açıp laporkopı yaparlarmış bende sadece 2 delık açtılar yanı gerek duymamışlar cunku sorun yok.amelıyattan sonra 4. tup bebegı denedik tuttu. ama soyle bıseyde var ben pko luyum yanı fazlca yumurta olustuyorum tedavı sırasında ohss oldum ve transefr ıstemedım.1 ay bekledim güzelce temızlendım vücudum kendıne geldı ve folık asıt dışında oo progeston denen ıgrenc ıgneyı falan kullanmadım belkı sırf onun stresinden ağrısından dolayı ılkler tutmadı dıede duşundum açıkçası :) suan sadece jel kullanıyorum ne rahatlıkmış vallahı gecelerı rahat rahat dönüyorum güzelce uyuyorum... yanı sonuç sudurkı kafanıza göre aml. olmayın zaten doktorlar kafalarına gore delıp desıp kurcalıyorlar ustune sızde tuz bıber olmayın :D

ben kesınlıkle ama kesınlıkle senı yonlendırmek ıcın yazmıyorum bunu basta soylıyım... 3. Tup bebek tutmayınca semra hoca bı tanı amaçlı laporoskopı yapalım dedı . Ama hsg yada dıger turlu testlerde hıc sorun gorunmuyordu. Neyse artık mecbur kabul ettık. Normalde 3 delık açıp laporkopı yaparlarmış bende sadece 2 delık açtılar yanı gerek duymamışlar cunku sorun yok.amelıyattan sonra 4. Tup bebegı denedik tuttu. Ama soyle bıseyde var ben pko luyum yanı fazlca yumurta olustuyorum tedavı sırasında ohss oldum ve transefr ıstemedım.1 ay bekledim güzelce temızlendım vücudum kendıne geldı ve folık asıt dışında oo progeston denen ıgrenc ıgneyı falan kullanmadım belkı sırf onun stresinden ağrısından dolayı ılkler tutmadı dıede duşundum açıkçası :) suan sadece jel kullanıyorum ne rahatlıkmış vallahı gecelerı rahat rahat dönüyorum güzelce uyuyorum... Yanı sonuç sudurkı kafanıza göre aml. Olmayın zaten doktorlar kafalarına gore delıp desıp kurcalıyorlar ustune sızde tuz bıber olmayın :d

cnm sana bişey danışmak istiyorum bugün benim transferim var fakat doktorum öylen ben seni arıycam ona göre kaçta geliceğini söyliycem dedi benim 3 tane yumurtam olgun ve döllenmişti doktor 5. Gün transferi dedi çok panik yapıyorum bugün transfere gitmeden bişey olur diye böyle bişey olur transferim iptal olabilirmi

cnm sana bişey danışmak istiyorum bugün benim transferim var fakat doktorum öylen ben seni arıycam ona göre kaçta geliceğini söyliycem dedi benim 3 tane yumurtam olgun ve döllenmişti doktor 5. Gün transferi dedi çok panik yapıyorum bugün transfere gitmeden bişey olur diye böyle bişey olur transferim iptal olabilirmi

Canım beşinci güne kadar gelmişse bir sorun olmaz inş

Günaydın kızlar nasılsınız ben cok kotuyum içimdeki sıkıntı hiç gitmiyorokadar Cok yanlız hissediyorum kendimi anlatamam yanlızlik Allaha mahsus bide işlerin hep aksi gidiyor Allahım sen benim aklima mukayet ol diyorum inşallah hamile olan arkadaşlarımız sağlıkla kucaklarina alırlar Rabbim bisletide günleri gösterirAllahima emanet olun

ben kesınlıkle ama kesınlıkle senı yonlendırmek ıcın yazmıyorum bunu basta soylıyım... 3. tup bebek tutmayınca semra hoca bı tanı amaçlı laporoskopı yapalım dedı . ama hsg yada dıger turlu testlerde hıc sorun gorunmuyordu. neyse artık mecbur kabul ettık. normalde 3 delık açıp laporkopı yaparlarmış bende sadece 2 delık açtılar yanı gerek duymamışlar cunku sorun yok.amelıyattan sonra 4. tup bebegı denedik tuttu. ama soyle bıseyde var ben pko luyum yanı fazlca yumurta olustuyorum tedavı sırasında ohss oldum ve transefr ıstemedım.1 ay bekledim güzelce temızlendım vücudum kendıne geldı ve folık asıt dışında oo progeston denen ıgrenc ıgneyı falan kullanmadım belkı sırf onun stresinden ağrısından dolayı ılkler tutmadı dıede duşundum açıkçası :) suan sadece jel kullanıyorum ne rahatlıkmış vallahı gecelerı rahat rahat dönüyorum güzelce uyuyorum... yanı sonuç sudurkı kafanıza göre aml. olmayın zaten doktorlar kafalarına gore delıp desıp kurcalıyorlar ustune sızde tuz bıber olmayın :D

Teşekkür ederim arkadsim ilk önce hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin bende laparoskopi oldum ıki sene önce doktor bişey olmadığını söyledi ondan sonra üç kere denedik ama olmadı tekrar temislenme amacli kürtaj oldum yine olmadı hayırlısı artik herşey Allahtan

Back