- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #10.121
Kizlarrrrrrr hamileyimmmm 8. Gun 72 degerrr sakin belirri aramayin 0 belirti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşaallah
Amin kizlar aminn 4444 kere tefriciye duasini okumustum tek basima okudum Allah dualarimi kabul etti insallah deger katlanir hayirlisi ile kucagima alirim 4343 benim bu ilk denememdi canimAllah tamamına erdirsin canim inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaçıncı denenen canim Allaha emanet ol
Amin kizlar aminn 4444 kere tefriciye duasini okumustum tek basima okudum Allah dualarimi kabul etti insallah deger katlanir hayirlisi ile kucagima alirim 4343 benim bu ilk denememdi canim
Kizlar az once kan tahlili verdim sonucu paylasirim 2 saate cikar
Cok sevindim canim Allah gönlüne gore versin bu dua salati tefriciye duası dimi masaallah tek başına okumuşsun Allahım sağlıkla kucağına aldirsin
Canım sen transfer sonrası hangi ilaçları kullanmıştın birde sürekli yatak istirahati yaptın mı
canım crinojel jel + folik asit+estoferm+oksaber iğne +progesteron iğne +coraspirin işyerinden sadece 3 gün izin alabilmiştim. sonrasınsa işe gittim çok yatmak kan dolaşımını azalttığı için iyi değilmiş canım
canım crinojel jel + folik asit+estoferm+oksaber iğne +progesteron iğne +coraspirin işyerinden sadece 3 gün izin alabilmiştim. sonrasınsa işe gittim çok yatmak kan dolaşımını azalttığı için iyi değilmiş canım
senn test sonucun belli oldu mu bide işin masa başı mı
günaydın canım senin adına çok sevindim.rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. sen benim umut ışığım oldun. rabbim hayırlısıyla bana da nasip eder inşallah