• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ewt yaaa sen demistib dimi banaaa vallaa ne his var sende masallah ikiz olabilir mi acaba Allahin tezz zamanda sizlerede nasip etsin halen inanamiyorum

Canım benim inş bebişlerle mutlu bir yuvanız olur evde koşup dururlar babaannelerinin tepesinde :)) tek veya iki hakkında hangisi hayırlıysa onu sana nasip etsin Merhamet sahibi Allah ım

Allah tamamına erdirsin canim inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaçıncı denenen canim Allaha emanet ol
Amin kizlar aminn 4444 kere tefriciye duasini okumustum tek basima okudum Allah dualarimi kabul etti insallah deger katlanir hayirlisi ile kucagima alirim 4343 benim bu ilk denememdi canim

Amin kizlar aminn 4444 kere tefriciye duasini okumustum tek basima okudum Allah dualarimi kabul etti insallah deger katlanir hayirlisi ile kucagima alirim 4343 benim bu ilk denememdi canim

Cok sevindim canim Allah gönlüne gore versin bu dua salati tefriciye duası dimi masaallah tek başına okumuşsun Allahım sağlıkla kucağına aldirsin

Canım sen transfer sonrası hangi ilaçları kullanmıştın birde sürekli yatak istirahati yaptın mı

Canım sen transfer sonrası hangi ilaçları kullanmıştın birde sürekli yatak istirahati yaptın mı

canım crinojel jel + folik asit+estoferm+oksaber iğne +progesteron iğne +coraspirin işyerinden sadece 3 gün izin alabilmiştim. sonrasınsa işe gittim çok yatmak kan dolaşımını azalttığı için iyi değilmiş canım

canım crinojel jel + folik asit+estoferm+oksaber iğne +progesteron iğne +coraspirin işyerinden sadece 3 gün izin alabilmiştim. sonrasınsa işe gittim çok yatmak kan dolaşımını azalttığı için iyi değilmiş canım

Ben sadece jel folik asit birde coraspin kullanmıştım acaba yeterli gelmedi mi çünkü zaten doğuştan östrojen çok düşük estrofem i sormuştum endometriyum kalınlığın iyi dedi vermedi birde sanırın kan sulandırıcı iğnen var bunun öncesinde bununla alakalı bir test yapmıimıydın yoksa bakılmadan mı verildi

Back