• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Slm kızlar nasılsınız , çalışıyorum ve gerçekten iş yeri bana gün geçtikçe daha iyi geliyo, şimdi bi an önce şu kürtajı olup kurtulmak istiyorum cumaya az kaldı kendime bi yol belirledim açıktan üniversite okuyorum ders çalışmaya başladım 1 ay sonra sınavlar başlıyo kafamı böyle dağıtacağıma inanıyorum ve şubatta 2. denememi yaptıracağım içinde şimdiden heyecanlanmaya başladım bile :3: :36: Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

Slm kızlar nasılsınız. Buralar çok sessiz bugün. Nerelerdesiniz böyle. Ayy kızlar çok heyecanlıyım keseyi görmemize 5 gün kaldı. Allahım inşaallah hayırlısıyla görmemizi nasib etsin. Keseyi görememekten çok korkuyorum. Dua edinde şu sıkıntıyı atlatayım. Hiçbi hamilelik belirtisi yok. Acaba hamilelik belirtileri kaçıncı haftada başlıyor. Ben bütün belirtileri dolu dolu yaşamak istiyorum. Dilerim rabbim hepimize yaşatır hayırlısıyla. Hepinize çokca dua ediyorum. Rabbim tez zamanda hepimize anneliği tattırsın inşaallah.

Canım nasılsın herşey yolundadır inş değerin katlanmıştır umarım herşey gönlünce olsun

Realloe neredesin degerin kac cikti
Saras canim toparlanmana sevindim inşallah subatta gobislerimiz dolar

Slm kızlar nasılsınız. Buralar çok sessiz bugün. Nerelerdesiniz böyle. Ayy kızlar çok heyecanlıyım keseyi görmemize 5 gün kaldı. Allahım inşaallah hayırlısıyla görmemizi nasib etsin. Keseyi görememekten çok korkuyorum. Dua edinde şu sıkıntıyı atlatayım. Hiçbi hamilelik belirtisi yok. Acaba hamilelik belirtileri kaçıncı haftada başlıyor. Ben bütün belirtileri dolu dolu yaşamak istiyorum. Dilerim rabbim hepimize yaşatır hayırlısıyla. Hepinize çokca dua ediyorum. Rabbim tez zamanda hepimize anneliği tattırsın inşaallah.

sevdu merhaba, bende aynı şeyi düşünüyodum senin yazıklarını gördüm. bende de hiçbir hamilelik belirtsi yok.10.gün test yaptım 202 çıktı 12.gün yani bugün tekrar kan testi istedi doktor sonrasında kese gözükücek .senin nasıl çıkmıştı 10 ve 12.gün değerlerin yazmıştın ama unutuum ben canım bol bol dua edelim Allahın izniyle keseyide görürüz Kalp atışınıda

kızlar selam değerim 8. Gün 72 çıkmıştı 10. Gün 202 çıktı bugün yani 12. Gün tekrar kan testi istedi .sonucu bildirim inşallah katlanır

ay maşallah inşallah hep böyle güzel haberler alırız senden. Cumartesi günü cem beyle randevum var görüşmeye gideceğiz rabbim bana da nasip eder inşallah

Birşey soruccm cem fıçıcıoğlu na gidenler şimdi yeditepe hastanesi tüp bebek raporu çıkarıyormuş raporlu olunca ne kadar ödeme yapılıyor

slm kızlar nasılsınız, sizden acil yorum bekliyorum malum ben yarın küretaj olucaktım ama ben çalıştığım hastenede kadın doğumcuya bugün muayene oldum ve 8 mm lik kesenin içinde bebeği gördü ama kalp atışı yoktu küretaj olma bir hafta sonra tekrar bakalım dedi kalp atışı olabilir de olmayabilir de dedi sizce mucize olabilir mi :43::43::43::43:

slm kızlar nasılsınız, sizden acil yorum bekliyorum malum ben yarın küretaj olucaktım ama ben çalıştığım hastenede kadın doğumcuya bugün muayene oldum ve 8 mm lik kesenin içinde bebeği gördü ama kalp atışı yoktu küretaj olma bir hafta sonra tekrar bakalım dedi kalp atışı olabilir de olmayabilir de dedi sizce mucize olabilir mi :43::43::43::43:

Bir arkadaş da kese bozulmaya ve küçülmeğe başlamışdı. Kürtaja gittiği gün bebeği ve kalp atışlarını gördüler. Gerçi sonra gebelik devam etmedi, ancak o bile mucizeydi. Allahtan dilerim seninki sonu bebişle biten mucize olsun. Her şey ola bilir.

sevduuuuuu ben gordum dun keselerı kalp atışları :D ikizlerım oluyor kızlarrrrrrrrrrr... heyecan korku karışık duygulardayımm allah kımsenın kucağını boş bırakmasın bız hamılelerede sağlık sıhhatlı bebeklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsınn ınsallahhh

Canım inşallah mucize olur en son doktora gittiğinde kese kaç mm. idi

Birşey soruccm cem fıçıcıoğlu na gidenler şimdi yeditepe hastanesi tüp bebek raporu çıkarıyormuş raporlu olunca ne kadar ödeme yapılıyor

canım burda rapor olayı yok. Sgk anlaşması yok. Bu arada kızlar 12. gün değerim 447 sizce nasıl ikiz olabilir mi ? salı yada çarşamba günü kese gözükücek. Meraktan ölebilirim.

Back