2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Sen bu tedavini nerede oldun canım

Şişli memorial canım nur dokuzeylül aslında semra kahramanın adı için gittim ama ilk takibi nur hanım yaptı transfere kadar semra hanımı hiç görmedim bende hiç dile getirmedim istersem transferi o yapabilirdi öyle dediler ama ne bileyim sürekli nur hanım ilgilendiği için yine onu tercih ettim ama onada kızdım içimden iki embriyom varken tek transfer yaptı şansımı düşürdü ötekide çöp oldu

İyi aksamlar kızlar daha ilaçları hirakali 3 gun olmadı ben adet olmuşum karnım agriyo doktor hatta geç olursun demişti ama daha adetimbiteli bir hafta olmadı anlamadım artik sasirdilarbiyice Allah sonumuzu hayretsin

Reallove canım inş pozitif sonuç alırsın bugün yaptıracak mısın heyecanlandım senin adına :)

Ben yaptirmak istiyorum cikarmi bilmem ama bitsi n bu eziyet esim olmas diyor 8. Gun erkenmis bence varsa cikar yaa off ne bilim zaten hicbisey hissetmiyotum canim bence olmadi yani esimi kandurabilirsem bugun gidixem

İyi aksamlar kızlar daha ilaçları hirakali 3 gun olmadı ben adet olmuşum karnım agriyo doktor hatta geç olursun demişti ama daha adetimbiteli bir hafta olmadı anlamadım artik sasirdilarbiyice Allah sonumuzu hayretsin

Canim öyle oluyor ben dondurulmuslarimla denedigimde birer hafta arayla 3 kez adet oldum

Ben yaptirmak istiyorum cikarmi bilmem ama bitsi n bu eziyet esim olmas diyor 8. Gun erkenmis bence varsa cikar yaa off ne bilim zaten hicbisey hissetmiyotum canim bence olmadi yani esimi kandurabilirsem bugun gidixem

Yumurta toplamadan sonraki 14. Gün yapılıyor ona göre hesapla o gün yap bence benim o şekilde 9. Güne denk gelmişti gerçi varsada en azından 5 in üzerinde çıkar heralde inş şöyle en az 90 larda bir değer alırsın

Canim ben oglumda 8. Gun yapmıştım 35 çıkmıştı sen bilirsin ben fikir vermek açısından söylüyorum

Canim öyle oluyor ben dondurulmuslarimla denedigimde birer hafta arayla 3 kez adet oldum

Teşekkür ederim canim Biras içim rahatladı aklıma türlü türlü şeyler geldi artik herşeyden korkar oldum ilaclaribyarida bırakmıştım adetim biteli birhafta olmuştu ama Biras rahatladım cok sağol

Teşekkür ederim canim Biras içim rahatladı aklıma türlü türlü şeyler geldi artik herşeyden korkar oldum ilaclaribyarida bırakmıştım adetim biteli birhafta olmuştu ama Biras rahatladım cok sağol

Meraba kizlar benim persembe opum vardi 4 tane yumurtam toplandi 3 tanesi olgun ve 3 de dollendi doktorum 5. gun transfer yapicaz dedi son anda bisey olmaz dimi cok korkuyorum lutfen yardimci olurmusunuz

canım üzülme arkadaşların dediği gibi nerdeyse bütün kaynanalar böyle bana göre inanç eksikliği bazı peygamberlerinde uzun yıllar çocukları olmamış hangi araştırma kitabında eşlerini bırakıp sırf çocukları olsun diye yeni evlilikler yapmışlar...oda ne yapsın kaynanalık yapacak mecccbuuuurrrrrr.biz önümüze bakalım kendimizi yeni tedavi dönemlerine hazırlayalım bebeklerimizi onlar için istemiyoruz kendimiz ve eşimiz için istiyoruz ve eninde sonunda ALLAH 'ın izniyle olacak sabır ve tevekkül inşaALLAH

Meraba kizlar benim persembe opum vardi 4 tane yumurtam toplandi 3 tanesi olgun ve 3 de dollendi doktorum 5. gun transfer yapicaz dedi son anda bisey olmaz dimi cok korkuyorum lutfen yardimci olurmusunuz

oolmaz inşaALLAH sen kalbini ferah tut ALLAH işlerini kolaylaştırsın bekleyip göreceğiz.. boşuna stres yapıp kendini üzme

Slm arkadaşlar. Az önce haberlere baktım. Üniversite öğrencisi bir genç kız sevgilisinden hamile kalmış. Daha sonra kaldığı yurdun tuvaletinde doğum yapmış. Bi kız çocuğu dünyaya getirmiş. Çocuk doğar doğmaz çocuğun başını koparıp buzdolabında saklamış. Ya arkadaşlar bu nasıl bir insanlıktır. Bizler o kadar çaba sarfediyoruz. Bir evlat sahibi olabilmek için. Onlarda kendi çocuğuna kıyıyolar. Bu tür haberler duyduğum zaman sinir krizleri geçiriyorum. Allahım öyle insanlara anneliği hiç tattırmaz inşaallah. O zaman anlarlar anneliğin ne kadar kutsal bişey olduğunu. Bunlara insan demiyorum. Resmen caniler

Bunun gibi bi çok olay var malesef hayatta ama biz sadece bi kaçını duyuyoruz... Böyle insanlara verilecek çok ders var ama oturup düşünmeye değmez. Çok insan bir tek çocugum olsun diye yanıp tutusurken bu kahrolası insancıklar tek nefeste bi ömre kıyabiliyolar. bunlar bide insanız diye etrafta geziniyolar.... bildiğim tek sey var oda böyle mahlukatların masum cana kıyanların cehennemde alev alev yanması ! ! ! ......

Son düzenleme:
Bence onlar insan degil bırer canavarlar masum bir cana nasıl kıyabiliyorlar benim oglum agladıgı zaman benim içim gidiyor ALLAH onları cehennemde cayır cayır yaksın

bizim kullanılmayan ve 1 tane kalan embriyolarımıza içimiz gidiyor ölüyorlar diye, sonuçta onlarda bebek ne kadar üzülüyoruz.insan müsvettesi olan canilerde 9 ay karnında taşıyıp doğuncada çöp muamelesi yapıyorlar.bebek doğurabilirler ama anne olamazlar yazıık yazııık ALLAH merhamet versin

Kizlar az once kan tahlili verdim sonucu paylasirim 2 saate cikar

hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. İnşaallah pozitif sonuç alırsın. Canı gönülden dua ediyorum. Rabbim kimseyi bu sıkıntıyla imtihan etmesin. Tez zamanda bebişlerimizi bize göndersin inşaallah.

Bence onlar insan degil bırer canavarlar masum bir cana nasıl kıyabiliyorlar benim oglum agladıgı zaman benim içim gidiyor ALLAH onları cehennemde cayır cayır yaksın
Bi anneyi bile canavar hale getiren yaptıgı günah iste maalesef.. Eger o cocuk nikahı kocasından olsaydı istemediği bi bebek dahi olsa kiyamazdi..yazık..ibret alsın bütün kadınlar bundan..o bebek masum cennete uçtu gitti ama o günah sahibi anne babanın dünya ve ahiret azabını düşünemiyorum bile..allah evlatlarımızı ve ailemizi korusun şaşırtmasın ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…