- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #10.101
Sen bu tedavini nerede oldun canım
İyi aksamlar kızlar daha ilaçları hirakali 3 gun olmadı ben adet olmuşum karnım agriyo doktor hatta geç olursun demişti ama daha adetimbiteli bir hafta olmadı anlamadım artik sasirdilarbiyice Allah sonumuzu hayretsin
Ben yaptirmak istiyorum cikarmi bilmem ama bitsi n bu eziyet esim olmas diyor 8. Gun erkenmis bence varsa cikar yaa off ne bilim zaten hicbisey hissetmiyotum canim bence olmadi yani esimi kandurabilirsem bugun gidixem
Canim öyle oluyor ben dondurulmuslarimla denedigimde birer hafta arayla 3 kez adet oldum
Teşekkür ederim canim Biras içim rahatladı aklıma türlü türlü şeyler geldi artik herşeyden korkar oldum ilaclaribyarida bırakmıştım adetim biteli birhafta olmuştu ama Biras rahatladım cok sağol
Kaynanalar hep böyle olmak zorunda mı arıyor beni bugün negatif sonuç için ben zaten biliyordum öyle hissetmiştim diyor keşke güzel düşünseymişsinde güzel olsaymış bende ona testten sonra gezdik sinemaya gittik diyorum eşimin ilk önce üzüldüğünü ama sonra keyiflendiğini anlatıyorum şaşırıyor o üzüntünün üzerine nasıl içinizden geldide gezdiniz diyor ben hıçkıra hıçkıra ağladım diyor üstünede dua et öyle bir eşin dua et böyle ailesi var tövbe ya rabbi ya ne olacaktı kapının önüne mi koyaccaktı bizim elimizde mi hakikaten türk toplumunda bu baskılar var sinirlerim bozuldu birde üzüntümün üzerine hiç cevap veremedim
Meraba kizlar benim persembe opum vardi 4 tane yumurtam toplandi 3 tanesi olgun ve 3 de dollendi doktorum 5. gun transfer yapicaz dedi son anda bisey olmaz dimi cok korkuyorum lutfen yardimci olurmusunuz
Slm arkadaşlar. Az önce haberlere baktım. Üniversite öğrencisi bir genç kız sevgilisinden hamile kalmış. Daha sonra kaldığı yurdun tuvaletinde doğum yapmış. Bi kız çocuğu dünyaya getirmiş. Çocuk doğar doğmaz çocuğun başını koparıp buzdolabında saklamış. Ya arkadaşlar bu nasıl bir insanlıktır. Bizler o kadar çaba sarfediyoruz. Bir evlat sahibi olabilmek için. Onlarda kendi çocuğuna kıyıyolar. Bu tür haberler duyduğum zaman sinir krizleri geçiriyorum. Allahım öyle insanlara anneliği hiç tattırmaz inşaallah. O zaman anlarlar anneliğin ne kadar kutsal bişey olduğunu. Bunlara insan demiyorum. Resmen caniler
Kizlar az once kan tahlili verdim sonucu paylasirim 2 saate cikar
Kizlar az once kan tahlili verdim sonucu paylasirim 2 saate cikar
Bi anneyi bile canavar hale getiren yaptıgı günah iste maalesef.. Eger o cocuk nikahı kocasından olsaydı istemediği bi bebek dahi olsa kiyamazdi..yazık..ibret alsın bütün kadınlar bundan..o bebek masum cennete uçtu gitti ama o günah sahibi anne babanın dünya ve ahiret azabını düşünemiyorum bile..allah evlatlarımızı ve ailemizi korusun şaşırtmasın ins..Bence onlar insan degil bırer canavarlar masum bir cana nasıl kıyabiliyorlar benim oglum agladıgı zaman benim içim gidiyor ALLAH onları cehennemde cayır cayır yaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?