• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Sizi takip ediyorum aranizda konya novafertilde tedavi goren kzlar var hamilelik oldumu onlarda bilgi veririseniz sevinirim canim

novafertilde yaptırdım ben canım ilk denemem di sayfa başındaki tabloya işlemediler beni ama pozitif :D yarın da kese görmeye gidicem inşallah bir sorun çıkmaz... merkez önemli tabii canım ama biraz da kısmet bu işler... karar verirsen merak ettiklerini cevaplarım hayırlısıyla inşallah :)

Kislar benim tedaviyi yarım kalmistivya doktor yumurta catlamak üzere demistü ilaclarida bıraktık ya kendiliğinden olurmu acaba galiba öyle olmasını istiyoruz Allahım herşeyin hayirlusini versin

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Bugün 9. Gün değerim 2.0 çıktı dr u aradım ilaçları bırak dedi bir hafta içinde adet olmazsan testi tekrarlarsın dedi ama sanmıyorum artık 2 den ne çıkar ki

canın sağolsun demekten başka birşey gelmiyor elimden. İnşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin. Kaçıncı denemendi[/QUOTE

Çok sağol canım, valla 6,5 yıldır bekliyoruz kendiliğinden gelmedi bebiş, buda ilk denememizdi olmadı hayırlısı böyleymiş ama şubatta dondurulmuşlarla deniycez inşallah Rabbimin izniyle.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Bugün 9. Gün değerim 2.0 çıktı dr u aradım ilaçları bırak dedi bir hafta içinde adet olmazsan testi tekrarlarsın dedi ama sanmıyorum artık 2 den ne çıkar ki

Canım Rabbim hangisi hayırlıysa hakkında onu nasip etsin sana, ben 8. günü yaptırmıştım 2.0 çıkmıştı seninki gibi ama 12. günü 18 çıkmıştı pozitifti yani ve değer gün geçtikçe arttı taki geçen haftaya kadar sonra bi düştü bi yükseldi kese gözüktü ama büyümedi ve boş gebelik olarak pazartesi kürtaj olucam. Umarım benim yaşadıklarımı sen dahil hiçbi arkadaşım yaşamaz

Perimasalı ve sara geçmiş olsun inş bidakine Rabbim kısmet etsin. Herkes defalarca deniyoruz ama yılmadık. Benm şuam dörtüncüde oldu. Her seferde umuttur olana kadar sabırla bekledk. Çok iyi anlıyorum sizi.

Sağol arkadaşım, Allah hepinizden razı olsun, iyi dilekleriniz için sağolun

Canım Rabbim hangisi hayırlıysa hakkında onu nasip etsin sana, ben 8. günü yaptırmıştım 2.0 çıkmıştı seninki gibi ama 12. günü 18 çıkmıştı pozitifti yani ve değer gün geçtikçe arttı taki geçen haftaya kadar sonra bi düştü bi yükseldi kese gözüktü ama büyümedi ve boş gebelik olarak pazartesi kürtaj olucam. Umarım benim yaşadıklarımı sen dahil hiçbi arkadaşım yaşamaz

Yaa off aklım karıştı tekrar ümitlenmek istemiyorum ama demek ki olabiliyormuş

Canım çok üzüldüm hakkımızda hayirlisini versin Allah ne diyelim nasip boyleymis inşallah en kısa zamanda melegine kavuşursun

Çok sağol canım, valla 6,5 yıldır bekliyoruz kendiliğinden gelmedi bebiş, buda ilk denememizdi olmadı hayırlısı böyleymiş ama şubatta dondurulmuşlarla deniycez inşallah Rabbimin izniyle.[/QUOTE]

Canım yine beraber başlayacağız seninle inşallah ikiz bebeklerimiz olur

Yaa off aklım karıştı tekrar ümitlenmek istemiyorum ama demek ki olabiliyormuş

hiiiç ama hiiiç aklını karıştırma, yüreğini ferah tut bence ilaçlarını kullanmaya devam et ve 12. gün tekrar yaptır. sence hayalleri, ümitleri, umutları, sevinçleri, üzüntüleri olmayan insan var mı yok o yüzden herşey bizim için...

Çok sağol canım, valla 6,5 yıldır bekliyoruz kendiliğinden gelmedi bebiş, buda ilk denememizdi olmadı hayırlısı böyleymiş ama şubatta dondurulmuşlarla deniycez inşallah Rabbimin izniyle.

Canım yine beraber başlayacağız seninle inşallah ikiz bebeklerimiz olur[/QUOTE]

İnşallah canım inşallah, daha kürtaj bile olmadan. ikincisi için şimdiden şubatın gelmesini dört gözle bekliyorum, sen istanbulda mısın canım ben istanbulda beylikdüzü medicanaya gidiyorum.

Allah kolaylık versin canim inşallah bebeğin kendiliğinden gelir bugünlerin geride kalır inşallah dondurulmuslarin varmı canim benim 5 çıkmıştı doktor ıki gun sonra testi tekrarla dedi yine aynı cikti yani negatif buseferde tedavi yarım kaldı Allah hepimusinde hakkında hayirlusini versin bebislerimuzi kucagimizi almaya nasip etsin en kıza zamanda

kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var, pazartesi akşam kürtaj olucamda salı günü izin alıp dinleniyim mi yoksa işe gidiyim mi ben çalışmak istiyorum ama kararsız kaldım

Allah kolaylık versin canim inşallah bebeğin kendiliğinden gelir bugünlerin geride kalır inşallah dondurulmuslarin varmı canim benim 5 çıkmıştı doktor ıki gun sonra testi tekrarla dedi yine aynı cikti yani negatif buseferde tedavi yarım kaldı Allah hepimusinde hakkında hayirlusini versin bebislerimuzi kucagimizi almaya nasip etsin en kıza zamanda

Amin inş malesef dondurulmuş yok 7 embriyo vardı aslında beşinci güne geldiğimizde iki tane kalmıştı tek transfer oldu tek kaldı geride oda kalitesi iyi olmadığı için dondurmak istemedim

Doktrum ilaçları bırak bir hafta içinde adet olmazsan tekrarla testi dedi ama iki gün daha kullansam mı

kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var, pazartesi akşam kürtaj olucamda salı günü izin alıp dinleniyim mi yoksa işe gidiyim mi ben çalışmak istiyorum ama kararsız kaldım

Bence izin al. Rahime yapılan her mudahele beraberinde adet ağrısı gibi ağrı getirir. Belki çok fazla ağrın olmayacak (dilerim hiç olmasın), ancak yine de izin almanı tafsiyye ederim. Allah yardımcın olsun.

Doktrum ilaçları bırak bir hafta içinde adet olmazsan tekrarla testi dedi ama iki gün daha kullansam mı

Geçmiş olsun. Ancak değerinin yükseleceğini sanmıyorum. 5. gün embriosu için 9. günde bu değer malesef neqatif demek. Allah yardımcın olsun. Bence ilac kullanmanın bir anlamı yok. İki gün beklemek bile seni çok yorar. Allah bir dahaki sefere bebeğine kovuştursun.

Amin inş malesef dondurulmuş yok 7 embriyo vardı aslında beşinci güne geldiğimizde iki tane kalmıştı tek transfer oldu tek kaldı geride oda kalitesi iyi olmadığı için dondurmak istemedim

Hayırlısı Allahtan canim inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olur MEVLAMneyler eyler en GUZELINI eyler herşey Allahtan ol demeyince olmuyo elden bişey gelmiyo

MEVLAM isterse kim mani olabilir
MEVLAM istemezse kim verebilir

Evet beklediğim gibi hislerimde yanılmadım büyük bir hayal kırıklığı ve gözyaşlarımla eve dönüyorum..
ALLAH C.C sabır versin arkadaşım zor bir süreç ama atlatıyoruz.inşaALLAH bir dahaki tedavinde bebeklerini kucağına alırsın:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Slm arkadaşlar, az önce kontrolden geldim kan değerim yine düşmüş, kese hiç büyümemiş ve için bebiş yok anlıycağınız boş gebelik, doktor artık takibe gerek yok dedi pazartesi kürtaj olucam, ilk gebeliğim hüsran :43::43::43::43::43::43::43::43:

üzüldüm canım ama bu sonuç seni yıldırmasın.kendini toplayıp yeniden başla hamile kaldığına göre çok şanşlısın inşaALLAH olacak
biraz daha sabır nazlı bebekler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kislar benim tedaviyi yarım kalmistivya doktor yumurta catlamak üzere demistü ilaclarida bıraktık ya kendiliğinden olurmu acaba galiba öyle olmasını istiyoruz Allahım herşeyin hayirlusini versin

herşey olabilir canım umudumuzu yitirmemeliyiz bir o kadar da olumsuz sonuçlandığında pes etmemeliyiz.denemeye devam sonunda :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:gelecekler

canım bence izin al ben düşük yaptığımda bir kaç gün kanamam ve ağrım çok oluyordu evde ilk günleri atlatmak daha iyi çok geçmiş olsun inşaALLAH bir daha ki tedavinde :emir_bebek::emir_bebek:kucağına alırsın.

testi tekrar istemesinin nedeni belki dış gebelik var mı?diye olabilir.dr.bana da yaptırmıştı.çok geçmiş olsun inşaALLAH çok bekletmeden gelir yavruların:emir_bebek::emir_bebek:

Back