- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #10.081
Teşekkür ederim zaten bugün kan lekesini gördüm hakkımızda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bana 2 hafta sonra gel dedi doktorum yani ayın 27 sinde gidecem inşaallah. Senin kan değerlerin kaç çıkmıştı
benım ılk kan testım 314 ıdı,ıkı gun sonra 844,5 oldu. senın nasıldı?
Kızlar bişey sorucam pazar günü 8. günüm test yapsam çıkarmı yoksa yanıltıcı mı olur yada pazartesimi yapsam ? benimde kesin olmadı artık hiç olumlu düşünemiyorum.
bence sen 7 aylık dogmussun kesın ıdrarda bı baksan yarın gercı yanıltıcı olabılır ama ben 8. gun ıdrarda baktım silik bı sekılde cıktı.. hemen umudunuda kaybetme,olcagı varsa olur. yas kaçtı bu arada kac yıllık evlısın?
benım ılk kan testım 314 ıdı,ıkı gun sonra 844,5 oldu. senın nasıldı?
canım değerlerin çok güzel. Keşke benimkilerde öyle olsaydı hiç sitres yapmazdım. Geçen sene ilk değerim 67 ikincisi 113 kimyasal gebelik yaşadım yani hiç keseyi göremedim. Bu senede 12. Gün 65 14. 185 doktor çok iyi tekrar yaptırmana gerk yok dedi. Yine çok korkuyorum kesey görememekten. 10 günüm kaldı gitmeye ama çok sitresliyim
canım ewt 7 aylığım :) idrarda yapmayı düşünmüyorum. Kanda yaptırsam mı diyorum ama pekte cesaretim yok. Yaşım 27 canım 5 yıllık evliyim
bana 2 emrb. trasfer edıldı.. benım 4 gunum kaldı geçmek bılmıyor.. reallove dıyorum ama ben suan daha fena sabırsızım
Kızlar bişey sorucam pazar günü 8. günüm test yapsam çıkarmı yoksa yanıltıcı mı olur yada pazartesimi yapsam ? benimde kesin olmadı artık hiç olumlu düşünemiyorum.
görürsün canım görürsün merak etme sonuçların çok güzel katlamış bu arada selamlar herkese hayırlı tedaviler dilerim bende tüp bebekle hamile kaldım o yüzden sizlere moral olur diye düşündüm sadece sakin olun kızlar inşallah herşey güzel olacakcanım değerlerin çok güzel. Keşke benimkilerde öyle olsaydı hiç sitres yapmazdım. Geçen sene ilk değerim 67 ikincisi 113 kimyasal gebelik yaşadım yani hiç keseyi göremedim. Bu senede 12. Gün 65 14. 185 doktor çok iyi tekrar yaptırmana gerk yok dedi. Yine çok korkuyorum kesey görememekten. 10 günüm kaldı gitmeye ama çok sitresliyim
bana 2 emrb. trasfer edıldı.. benım 4 gunum kaldı geçmek bılmıyor.. reallove dıyorum ama ben suan daha fena sabırsızım
Meraba arkadaşlar ne kadar süreçten geçiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin. Transferden sonra tuttumu tutmadımı sitres. Pozitif sonuç alıyosun değerlerim katlanacakmı sitres. Değerler katlanır keseyi görecekmiyim, bende neden hamilelik belirtisi yok. Yani anlayacağınız başından sonuna kadar sitres. Pozitifi alınca sıkıntılar bitmiyor. Allah selametlisini versin:2:
sakın erken test yapma yani en azından 10. Güne kadar 8. gün çok erken benim 12. Gün 65 ti sekizinci günde yapsaydım negatif çıkardı. Biraz daha sabret canım az kalmış. İnşaallah güzel sonuçlar alırsın
Kaynanalar hep böyle olmak zorunda mı arıyor beni bugün negatif sonuç için ben zaten biliyordum öyle hissetmiştim diyor keşke güzel düşünseymişsinde güzel olsaymış bende ona testten sonra gezdik sinemaya gittik diyorum eşimin ilk önce üzüldüğünü ama sonra keyiflendiğini anlatıyorum şaşırıyor o üzüntünün üzerine nasıl içinizden geldide gezdiniz diyor ben hıçkıra hıçkıra ağladım diyor üstünede dua et öyle bir eşin dua et böyle ailesi var tövbe ya rabbi ya ne olacaktı kapının önüne mi koyaccaktı bizim elimizde mi hakikaten türk toplumunda bu baskılar var sinirlerim bozuldu birde üzüntümün üzerine hiç cevap veremedim
Kaynanalar hep böyle olmak zorunda mı arıyor beni bugün negatif sonuç için ben zaten biliyordum öyle hissetmiştim diyor keşke güzel düşünseymişsinde güzel olsaymış bende ona testten sonra gezdik sinemaya gittik diyorum eşimin ilk önce üzüldüğünü ama sonra keyiflendiğini anlatıyorum şaşırıyor o üzüntünün üzerine nasıl içinizden geldide gezdiniz diyor ben hıçkıra hıçkıra ağladım diyor üstünede dua et öyle bir eşin dua et böyle ailesi var tövbe ya rabbi ya ne olacaktı kapının önüne mi koyaccaktı bizim elimizde mi hakikaten türk toplumunda bu baskılar var sinirlerim bozuldu birde üzüntümün üzerine hiç cevap veremedim