- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #10.001
Nasılsınız kızlar benim moralim cok bozuk doktordan geldik simdi doktor tedaviyi yarım biraktirdi yumurtalar gelişmemiş sadece 1 tanesi gelusmie oda tam ne olduğu belli değil dedi ıki ay sonra tekrar gelin dedi 5 tane demişti ama yine olmadı Kislar tedaviyede badliyiyorus artik sasird iyice Rabbim neyler eyle en GUZELINI eyler çoook usuluyorum sen büyüksün Allahım
Nasılsınız kızlar benim moralim cok bozuk doktordan geldik simdi doktor tedaviyi yarım biraktirdi yumurtalar gelişmemiş sadece 1 tanesi gelusmie oda tam ne olduğu belli değil dedi ıki ay sonra tekrar gelin dedi 5 tane demişti ama yine olmadı Kislar tedaviyede badliyiyorus artik sasird iyice Rabbim neyler eyle en GUZELINI eyler çoook usuluyorum sen büyüksün Allahım
Hakkında hayırlısı olsun inş canım gerçekten zor bir süreç hep soru işatetleriyle endişelerle dolu bence bir dahaki denemene başka merkez seç ilaçların dozu çok önemli belki doktorun ayarlayamamıştır çünkü ben bunu yaşadım iki yıl öncrki doktorumun menogon sende işe yaramıyor dediğini hatırladım hiç gelişme olmamıştı şimdi memorial da yaptırdım menogonla yumurtaları geliştirdiler aynı ilaç yani
hangı memorıaldesın canm doktorun kım .. bende orda tedavı goruyordum..gercı gebelik suresıncede orda muayne olcam..
Vardır bi çaktı zamanı ins bi dahakine olur..baska bi hastane ve baska bi doktor deneyebilirsin bazen faydası oluyo canım..Nasılsınız kızlar benim moralim cok bozuk doktordan geldik simdi doktor tedaviyi yarım biraktirdi yumurtalar gelişmemiş sadece 1 tanesi gelusmie oda tam ne olduğu belli değil dedi ıki ay sonra tekrar gelin dedi 5 tane demişti ama yine olmadı Kislar tedaviyede badliyiyorus artik sasird iyice Rabbim neyler eyle en GUZELINI eyler çoook usuluyorum sen büyüksün Allahım
Meraba kızlar iki gün önceki hcg 65 bugünkü de 185 çıktı doktorum birdaha yapmana gerek yok dedi 14 gün sonra keseyi görmeye gidecez inşaallah bi aksilik çıkmazsa. Gerçekten çok zor bi süreç. Allahım bu mübarek günde hepimizin istediği yavruları tez zamanda kucağımıza versin inşaallah. Allah hepimizin tedavisini hayırla sonuçlandırsın. Duadan başka yapacak hiç bişeyimiz yok. Birbirimize çokça dua edelim.
Hakkında hayırlısı olsun inş canım gerçekten zor bir süreç hep soru işatetleriyle endişelerle dolu bence bir dahaki denemene başka merkez seç ilaçların dozu çok önemli belki doktorun ayarlayamamıştır çünkü ben bunu yaşadım iki yıl öncrki doktorumun menogon sende işe yaramıyor dediğini hatırladım hiç gelişme olmamıştı şimdi memorial da yaptırdım menogonla yumurtaları geliştirdiler aynı ilaç yani
Evet arkadaşlar ilk idrar testimi yapmış bulunuyorum belki ufaklık bir sürpriz yapar ümidiyle ama yapmadı nohut kafa negatif 6. Gün bugün
Kızlar yine dertliyim yine dertli :) yarın eşimin yanına yaşadığımız şehre dönüyorum eşimle telefonda konuşuyorum bana ne getiriyorsun dedi hediye olarak hiçbir şey dedim :) o da daha ne getireceksin bebek getiriyorsun dünyada bundan güzel ne olabilir ki dedi yaaaa canımm benim şimdi test günü negatif olsa ben ne yaparımmm birde onda sorun yok çok şükür kendimi hep kötü hissederim çok garip bir psikolojideyim şu an dilerim Allah tan yüzümüz solmasın
İnşallah kocana Gusel haberler verusin canim hepimizin istediğini nasip etsin sana cok zor ve meşakkatli yollardan geçiyoruz üzülmemek elde değil ama strese girme nasip eder MEVLAM inşallah Allaha emanet ol
Şişli nur hanım ve müstecep bey takiplerimi yaptı transferide nur hanım yaptı ama son dk tek embriyoya karar verdi hiç belirtide yok 6. Gün idrar testi negatif umutlarım negatif ben negatif sonu hayırlı olur inş test günü cuma
6.gunmu baktın vay anasınııdrarda testı bende yaptım ama kan vermeden 1 gun once ..oda yanı sılık cıktı.. hemen moral bozma rahat ol.. bu arada bende nur hocadayım..carsamba gunu gebelik kontrolüne gıdıcem..ordalarmı degıllermı tam olrak ogrencez.. benım 2. 3. ve 4. denememde 2 embrıo yerlestırdıler.
6.gunmu baktın vay anasınııdrarda testı bende yaptım ama kan vermeden 1 gun once ..oda yanı sılık cıktı.. hemen moral bozma rahat ol.. bu arada bende nur hocadayım..carsamba gunu gebelik kontrolüne gıdıcem..ordalarmı degıllermı tam olrak ogrencez.. benım 2. 3. ve 4. denememde 2 embrıo yerlestırdıler.
İnş ordalardır yarın test günüm 9. Gün
bende 9. günüm baktırıcam 18 Kasımda annem ve eşim yanımd olucak sonuç alırken tek başıma kaldıramam bu yükü sevincimide üzüntümüde onlarla yaşamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?