2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

teşekkür ederim canım tabiki dua ederim rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu.

Aynen canim hayirlisiyla yolun sonuna geldik bakalim :)
Ben 2.5 saat yattim canim islem 10 dk surdu hemen yatağıma aldilar
hayırlı olsun İNŞALLAH bebişin seni bırakmaz...bnm de 6.günüm beklıyorum.

Amiiiiiin bitanem inş hepimizin yuzu guler:) sen yolu yarilamissin canim

Anladım cnmm hayırlısı olsun adlarımıza bu gidicegim zaman tekrar konusucam doktorla, bakalım ne dicek,, zaten tek tutarsa tutucak tutmazsa çiftde tutmaz allah hayırlısını nasip etsinnn...

Aynen öyle canım. Ben bugün 3. İğnemi yaptım. Sol yumurtalıkta ağrı var biraz normal mi sizce? Bi de ohss olacak mı diye korkuyorum bende pco yok ama ona benzer bir görünüm var

bugün transferimin 9. günüydü.beşinci gün embriyosu değerim nasıl.doktorum bidaha test istemedi.

Maşallah canim Tebrikler :) rabbim kucagina aldığın günleri de gostersin inş:)
Bugun bende 5. Gün transferi oldum ins rabbim banada nasip eder

hatunlaarrrrrrrrrr
şuan kasıklarım patlıyooo ve belim çok agrıyo sanki adet olacakmşm gibi test tarihinden önce adet olunurmu pazartesiye çok var dahaaaa
Olmazsın erken:) zaten crinone jeli kullanırken adet olamazsın..eger ayakta kalıyosun belin ondan ağrıyodur kasıklarında ağrıdan yer yunurtaliklarin olabilir cok yoruldukları için.. Endişe etme..

Aynen öyle canım. Ben bugün 3. İğnemi yaptım. Sol yumurtalıkta ağrı var biraz normal mi sizce? Bi de ohss olacak mı diye korkuyorum bende pco yok ama ona benzer bir görünüm var

Agrılar bi gelir bir gider normalll cnmmm,,, ben iğnelerin sonunda geldim artıkk hayırlısıylaaa,,, işallahhh hiçbirşey yoktur sizde hayırlısıyla kucaklarınıza alın bebişleirniziiiii

benımki donmuş yarım 1 hafta olacak hemşire bişe demediii artarsa haberleselim dedi

Dert etme simdi bircok kisinin oldu boyle olabilir kırmızıyı görmezsen korkma git uzan biraz bir bardak çay iç dinlen.. Hersey yoluna girecek korkma:)

Agrılar bi gelir bir gider normalll cnmmm,,, ben iğnelerin sonunda geldim artıkk hayırlısıylaaa,,, işallahhh hiçbirşey yoktur sizde hayırlısıyla kucaklarınıza alın bebişleirniziiiii

Ay ne bilim daha önce aşılama da75 lik kullanmıştım. Şimdi 300 olunca OHSS olmasından korkuyorum

Ya benimmmmmm pazartesi işe başlayıp normal ev işlerinede başladıımdan beri kasık ağrım hep var ara ara artıo hatta ama ben bebikler yerleşiodur normal die düşünmüştüm hep şimdi bi arkadaşım yarın doktorunu ara sor iğnelere başlar belki diyince çok panik yaptımmmm sizde var mı ble ağrılar ???yarın aricam doktoruda bu gece geçmez bana şimdi
Bide ben hep eğilip kalkıorum ama ağır bişiy almıorum tabi
Önceden bildiiniz üzere hiç sallamıodum böle şeyleride kaybetme korkusu resmen şu an

allah korusun

bugün transferimin 9. günüydü.beşinci gün embriyosu değerim nasıl.doktorum bidaha test istemedi.
Allah bebeklerini kucağına almayı nasip etsin Hayırlı, uğurlu olsun Değerin güzel çıkmış, çift embriyo transferimiydi?

İnşallah, Allah 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin

bu arada benide listeye eklermisiniz.ay başında iğnelere başlıcam.yaş 31 sperm azlığı 1.deneme. bursa uludağ üniversitesi.
Tedavin hayırlı ve bebekli olsun

kızlarrrr yardım edin benden bir garip leke geliyor ne kahve ne pembe neden ve kasıklerım belim agrıyorrr

İnşallah yerleşme kanamasıdır. Güzel düşünelim güzel olsun Kendine dikkat et, dinlen, sen de bebeklerine sıkı sıkı tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…