2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bugun hayirlisyla bebisimi aldım geldim tek transfer yapıldi :) 5 tanesi de donduruldu rabbim ins nasip sunu dz boyle hayırlı olur :)) su an yatıyorum telden girdiğim için alıntı yapamadim hamis olanlar var tebrik ediyorum:))
Derinsu inci karaincim nfy rabbim hepimizin yuzune gulsun ins:) bebisler sımsıkı tutunsunlar bize :))

Bugun hayirlisyla bebisimi aldım geldim tek transfer yapıldi :) 5 tanesi de donduruldu rabbim ins nasip sunu dz boyle hayırlı olur :)) su an yatıyorum telden girdiğim için alıntı yapamadim hamis olanlar var tebrik ediyorum:))
Derinsu inci karaincim nfy rabbim hepimizin yuzune gulsun ins:) bebisler sımsıkı tutunsunlar bize :))

Cnm hayırlıs ı olsun sımdı en zor kısım olan bekleme surecıne adım attık;)
Sen nekadar yattın cnm bana 1 saat yeterlı denıldı 1,5 saat dınlendım kalktım amelıyathne masaında 20 dk gerıs ı odada.

hayırlı olsun İNŞALLAH bebişin seni bırakmaz...bnm de 6.günüm beklıyorum.

akmelek,elmaveturta,merice35 arkadaşlar hepinizi çok tebrik ediyorum.Rabbim hayırlısı ve sağlıkla kucaklarınıza almayıda nasip etsin inşallah.bizede bu mutluluğu yaşatsın.dualarınızı eksik etmeyin.hamilelerin duaları kabul olur ya.

bu arada benide listeye eklermisiniz.ay başında iğnelere başlıcam.yaş 31 sperm azlığı 1.deneme. bursa uludağ üniversitesi.

yaaaaa arkadaşlar ben anlamadımmm herkesin 2-3 tane embriyo transfer ediliooo bana doktor yeni yasa sadece 1 embriyo transfer edebiliriz diyoooo açıklarmısınızzzzz lütfennnnnnnnnnnn:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Benim doktorunda aynı şeyi söyledi. Hemde tanıdık doktora gidiyorum ben. Ama tutma olasılığı olarak çift embriyo %65 tek embriyo %55 Tutar dedi. Benimde yaş 35 in altında olduğu için ve ilk deneme olduğu için tek transfer yapabiliriz dedi. Bizde sorun elimde ama onunla bi ilgisi yokmuş transfer sayısının.

bugün transferimin 9. günüydü.beşinci gün embriyosu değerim nasıl.doktorum bidaha test istemedi.

Anaaaaaaaaaammmmmm ne güzel ni hamiş daha geldiiiiiiiiiiiiiii:32::32::32::52::52::52::49::49::49::emir_bebek::nazar:
Hayırlı uğurlu olsunnnnnn allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnn

Benim doktorunda aynı şeyi söyledi. Hemde tanıdık doktora gidiyorum ben. Ama tutma olasılığı olarak çift embriyo %65 tek embriyo %55 Tutar dedi. Benimde yaş 35 in altında olduğu için ve ilk deneme olduğu için tek transfer yapabiliriz dedi. Bizde sorun elimde ama onunla bi ilgisi yokmuş transfer sayısının.

Anladım cnmm hayırlısı olsun adlarımıza bu gidicegim zaman tekrar konusucam doktorla, bakalım ne dicek,, zaten tek tutarsa tutucak tutmazsa çiftde tutmaz allah hayırlısını nasip etsinnn...

hatunlaarrrrrrrrrr
şuan kasıklarım patlıyooo ve belim çok agrıyo sanki adet olacakmşm gibi test tarihinden önce adet olunurmu pazartesiye çok var dahaaaa:14::14::14::14::14::14::14:

Back