- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.561
bugün transferimin 9. günüydü.beşinci gün embriyosu değerim nasıl.doktorum bidaha test istemedi.
Hayırlı olsun gunün 3. Hamilesisin ne kadar guzel bir gun :)
aynen bizimde sperm az o yüzden doktorun kim merak ettim
mesela benim yumurta toplama günü baz alınırsa 4 hafta 2 gün , transfer günü hesaplanırsa 4 haftalık oluyor
Bugun hayirlisyla bebisimi aldım geldim tek transfer yapıldi :) 5 tanesi de donduruldu rabbim ins nasip sunu dz boyle hayırlı olur :)) su an yatıyorum telden girdiğim için alıntı yapamadim hamis olanlar var tebrik ediyorum:))
Derinsu inci karaincim nfy rabbim hepimizin yuzune gulsun ins:) bebisler sımsıkı tutunsunlar bize :))
bugün transferimin 9. günüydü.beşinci gün embriyosu değerim nasıl.doktorum bidaha test istemedi.
Bugun hayirlisyla bebisimi aldım geldim tek transfer yapıldi :) 5 tanesi de donduruldu rabbim ins nasip sunu dz boyle hayırlı olur :)) su an yatıyorum telden girdiğim için alıntı yapamadim hamis olanlar var tebrik ediyorum:))
Derinsu inci karaincim nfy rabbim hepimizin yuzune gulsun ins:) bebisler sımsıkı tutunsunlar bize :))
mesela benim yumurta toplama günü baz alınırsa 4 hafta 2 gün , transfer günü hesaplanırsa 4 haftalık oluyor
yaaaaa arkadaşlar ben anlamadımmm herkesin 2-3 tane embriyo transfer ediliooo bana doktor yeni yasa sadece 1 embriyo transfer edebiliriz diyoooo açıklarmısınızzzzz lütfennnnnnnnnnnn
Benim doktorunda aynı şeyi söyledi. Hemde tanıdık doktora gidiyorum ben. Ama tutma olasılığı olarak çift embriyo %65 tek embriyo %55 Tutar dedi. Benimde yaş 35 in altında olduğu için ve ilk deneme olduğu için tek transfer yapabiliriz dedi. Bizde sorun elimde ama onunla bi ilgisi yokmuş transfer sayısının.
amin bitanem hepimizin yardımcısı olsun senin göbüştekiyle aran nasıl belirti varmı
Anaaaaaaaaaammmmmm ne güzel ni hamiş daha geldiiiiiiiiiiiiiii
Hayırlı uğurlu olsunnnnnn allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?