2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Agrı oluyo canım benim hala oluyo ama sen cok yorulmamaya dikkat et ozelliklile yavaş hareket et.. Tez canlı misin bilmem ama ben bile yavaş davranabiliuosam herkes yapar:)

Amiiiiiin bitanem ins rabbim bu kez nasip eder :) ama sol kasigim da ağrı var nedir anlamadim

Maşallah canim Tebrikler :) rabbim kucagina aldığın günleri de gostersin inş:)
Bugun bende 5. Gün transferi oldum ins rabbim banada nasip eder

teşekkürler canım sanada nasip olsun inşallah.seninde transferin hayırlı osun bebeklerin sana sımsıkı tutunsun inşallah.

evet canım çift embriyoydu bakalım hayırlısı olsun.rabbim sizede nasip etsin.

aminnn canım inşallah bebekli olur. şimdiden çok heyecenlıyım

Bu bebekler kıymetli bebekler, yalnız onların bize değil, bizim de onlara sıkı sıkı tutunmamız gerekiyor Bi süre hayatı ağır çekimde yaşa, yorma kendini, tez canlısın anladığım kadarıyla... Şimdi stres yapma, bebeklerin için yapacağın güzel şeyleri düşün Yarın ararsın doktorunu, kalp atışlarını duymaya çağırır yakında

inşallah 5.kez yıkılmaya gücüm yok benim şuan aglıyom içime bir ateş düştü

zor bir süreç canım.bebişlerimizi kucağımıza alana kadar da bu stres bitmicek herhalde.bende iki kez normal yolla gebe kaldım ve malesef kaybettim.ilk kez tüp bebek denicez hayırlısı.bu kadar sıkıntı iyi değil ki ama iyi düşün Rabbim yüreğine su serpsin inşallah.rahat olman lazım

bende kaybettm hepsini

Amiiiiiin bitanem ins rabbim bu kez nasip eder :) ama sol kasigim da ağrı var nedir anlamadim

Canım benden daha tecrübeli arkadaşlar var onlar cevap versin isterim ama bu ağrılar çok normal, için rahat olsun. Ben ilk denememde ağrılarım oluyor diye transferden 3 gün sonra adet olacağım diye üzülmüş, sıkıntı yapmıştım, eşime de söyleyip onu da üzmüştüm. Keşke biri bana bunların normal olduğunu söyleseymiş ve o kadar stres yapmasaymışım.

ilk denemede bende 2 tane koyarmısınız falan diye rica etmiştim ama koymadılar malesef ama embriyom 5. gün embriyosuydu, sonuç negatifti ama benimle aynı gün transferi olan bi arkadaşında tekti embriyosu tuttu onunki sonra donmuşlarla denicektim tam transfer günü geldi çözündükten sonra dayanamamışlar ölmüşleerrr o kadar çok ağladım üzüldümki aradan 1 sene geçti yeni toparlandım şimdi 2 tane koyması için zorladık. ama bakalım iki koyucakmı gerçekten dediği gibi olucakmı, ama ilk seferde asla taviz vermediler bana aslında embriyolarımız dayanamıyo diye belkide bilmiyorum ama tekle tutanda bir sürü arkadaşımız var donmuşların çok olursa sorun yok canım....belkide orda karşılaşmışızdır... donmuşlarla 1.600 dü sanırım... ama inşallah gerek kalmaz ilk denemede hamile kalırsın

Son düzenleme:
Yukarıdaki duanın manası: “Ey, daima diri olan ve yarattıklarını her an yönetip koruyan Allah’ım! Merhametin sebebiyle senden yardım istiyorum.” şeklindedir.

inşallah 5.kez yıkılmaya gücüm yok benim şuan aglıyom içime bir ateş düştü

aaaa saçmalama lütfen topiğimizin yeni gelecek olan bebişini üzme.... sen hamilesin ben buna inanıyorum inşalllah bak senin hormonlarda devreye geçti ağlama bitanem hamilesin ya Allahım nasip etsin inşallahhhh

Canım çok saol güzel açıklaman içinnnn içimi rahatlattın,,, Allahın izniyle hepimiz bebişlerimizi işallah kucaklarımıza alırızzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…