- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.601
Ya benimmmmmm pazartesi işe başlayıp normal ev işlerinede başladıımdan beri kasık ağrım hep var ara ara artıo hatta ama ben bebikler yerleşiodur normal die düşünmüştüm hep şimdi bi arkadaşım yarın doktorunu ara sor iğnelere başlar belki diyince çok panik yaptımmmm sizde var mı ble ağrılar ???yarın aricam doktoruda bu gece geçmez bana şimdi
Bide ben hep eğilip kalkıorum ama ağır bişiy almıorum tabi
Önceden bildiiniz üzere hiç sallamıodum böle şeyleride kaybetme korkusu resmen şu an
Allah bebeklerini kucağına almayı nasip etsinHayırlı, uğurlu olsun Değerin güzel çıkmış, çift embriyo transferimiydi?
İnşallah, Allah 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin
Tedavin hayırlı ve bebekli olsun
İnşallah yerleşme kanamasıdır. Güzel düşünelim güzel olsunKendine dikkat et, dinlen, sen de bebeklerine sıkı sıkı tutun.
Maşallah canim Tebrikler :) rabbim kucagina aldığın günleri de gostersin inş:)
Bugun bende 5. Gün transferi oldum ins rabbim banada nasip eder
yok malesef ama bu gün kasıklarım patlıyoooo tutmazsa adet test tarihinden önce olurmu
Allah bebeklerini kucağına almayı nasip etsinHayırlı, uğurlu olsun Değerin güzel çıkmış, çift embriyo transferimiydi?
Tedavin hayırlı ve bebekli olsun
İnşallah yerleşme kanamasıdır. Güzel düşünelim güzel olsunKendine dikkat et, dinlen, sen de bebeklerine sıkı sıkı tutun.
annnaaaaaaa sen hamilesin kesin inşallah ondan ağrıyodur
Tedavin hayırlı ve bebekli olsun :1
Ya benimmmmmm pazartesi işe başlayıp normal ev işlerinede başladıımdan beri kasık ağrım hep var ara ara artıo hatta ama ben bebikler yerleşiodur normal die düşünmüştüm hep şimdi bi arkadaşım yarın doktorunu ara sor iğnelere başlar belki diyince çok panik yaptımmmm sizde var mı ble ağrılar ???yarın aricam doktoruda bu gece geçmez bana şimdi
Bide ben hep eğilip kalkıorum ama ağır bişiy almıorum tabi
Önceden bildiiniz üzere hiç sallamıodum böle şeyleride kaybetme korkusu resmen şu an
inşallah 5.kez yıkılmaya gücüm yok benim şuan aglıyom içime bir ateş düştü
zor bir süreç canım.bebişlerimizi kucağımıza alana kadar da bu stres bitmicek herhalde.bende iki kez normal yolla gebe kaldım ve malesef kaybettim.ilk kez tüp bebek denicez hayırlısı.bu kadar sıkıntı iyi değil ki ama iyi düşün Rabbim yüreğine su serpsin inşallah.rahat olman lazım
Amiiiiiin bitanem ins rabbim bu kez nasip eder :) ama sol kasigim da ağrı var nedir anlamadim
ÇOK SORU SORUORUM KUSURA BAKMAYIN, diğer denemelerdemi medical parkta yaptınız sperm sayısı az derken, yani morfolojidemi bozuk?? peki ilk yaptırdığınız tuttumu??? kaç yaşındasınız özel olmcaksa??? size yüzde kaç tutar demişlerdi ilkinde???*
bence çok normal çok dikkat et inşallah tutar.Ya kizlar kasik agrim var transferin ilk gunu normal bisey mi anlamadim ben?????
Ya kizlar kasik agrim var transferin ilk gunu normal bisey mi anlamadim ben?????
ilk denemede bende 2 tane koyarmısınız falan diye rica etmiştim ama koymadılar malesef ama embriyom 5. gün embriyosuydu, sonuç negatifti ama benimle aynı gün transferi olan bi arkadaşında tekti embriyosu tuttu onunki sonra donmuşlarla denicektim tam transfer günü geldi çözündükten sonra dayanamamışlar ölmüşleerrr o kadar çok ağladım üzüldümki aradan 1 sene geçti yeni toparlandım şimdi 2 tane koyması için zorladık. ama bakalım iki koyucakmı gerçekten dediği gibi olucakmı, ama ilk seferde asla taviz vermediler bana aslında embriyolarımız dayanamıyo diye belkide bilmiyorum ama tekle tutanda bir sürü arkadaşımız var donmuşların çok olursa sorun yok canım....belkide orda karşılaşmışızdır...donmuşlarla 1.600 dü sanırım... ama inşallah gerek kalmaz ilk denemede hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?