- 25 Şubat 2013
- 1.342
- 10
- 158
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.541
allah razı olsun canım, bugün aradılar yarın 4 de transfer olucak. 4 embriyo var, 3 tanesi iyiymiş, 3.gün embriyosu...
Esin hanımla tanıştım, hoş bi bayan.
Bu arada arzu hoca yokmuş, transferi nurettin bey yapıcak. 3 transfer yapalım dedi doktorum ama bilmiyorum..hayırlısı canım
senin kaç yumurta ve embriyo vardı kaçı transfer oldu?
yaaaaa arkadaşlar ben anlamadımmm herkesin 2-3 tane embriyo transfer ediliooo bana doktor yeni yasa sadece 1 embriyo transfer edebiliriz diyoooo açıklarmısınızzzzz lütfennnnnnnnnnnn
allah yardımcın olsun hayatım al gel bebişini
Kizlar bnim de transferim oldu bugun cok sukur cok ii gecti. Embriyomuzu doktor cok bgendi kabugundan cikmak uzere oylece bekliyormus annesini)
Pozitif sonuc alan elmaveturta ve akmelek arkadaslar cok sevindim darisi basimiza. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..
Aaaaaa bnde medicalparkta yaptırıyorum şuan hangi doktora yaptırıyorsunuz???
ilk denememde banada öyle yasadan falan bahsetmişti ama bu kez ısrar edince hemen kabul etti seninde ikna etmen lazım canım mutlaka ikna olur genelde herkesin doktoru ikna oluyo
Merhabalar havva bende medical park bahçelievlerde yaptırmaya başladım şuan iğne oluorum,,, ama bana sadece 1embriyo transferi yapabildiklerini sölediler yani 35yaş üstü 2 embriyo transfer yapabildiklerini sölediler siz 35yaştan büyükmüsünüzz :44: bana cevap verirsen çokkkk sevinirimmmmmmm
latif beye canım sendemi yoksa
canım hayırlı olsun bebişin bir ömür senle olsun inşallah takılma öyle bir iki diye allah verecek olduktansonra farkedermi 1. 2. kalitesi allah gönlüne göre versin
bu arada dansözlerin rezervasyonunu yaptır bak pazartesi bnm test tarihim yada bir saz çalan bul agıt yakmayı iyi bilsin ama
ozaman ben tekrarrr doktorla konuşucammmm ilk konuştugumda bizzz yapamayızz demiştiii yasak bişi demişti ve çogul gebelikte saglıklı bişi diil demiştiiiii ve tek embriyo ile çift embriyo koymanın bi farkı çok yok demiştiii %60tutucaksa tek embriyo çift embriyoda %62.5 tutar dedi arada fark yok demiştiiiii siz ne diosunuz bu konudaaaa lütfen yardımcı
ilk denemede banada yapmadılar zaten 2 denemede yarım kaldı o yüzden böle canım ama ilkde yapmıyolar bu arada bende 35 yaşın altındayımmm
ozaman ben tekrarrr doktorla konuşucammmm ilk konuştugumda bizzz yapamayızz demiştiii yasak bişi demişti ve çogul gebelikte saglıklı bişi diil demiştiiiii ve tek embriyo ile çift embriyo koymanın bi farkı çok yok demiştiii %60tutucaksa tek embriyo çift embriyoda %62.5 tutar dedi arada fark yok demiştiiiii siz ne diosunuz bu konudaaaa lütfen yardımcı
[/b][/b]
peki ilk denemeyidemi latif beydemi yaptınız??? Sizdeki problem neydi özel olmicaksa??? Bende bi problem yok eşimde varikosel ve morfoloji 0 bu yüzden yaptırıoruzzzz... Ilk denememmm
bu arada senin doktor kim jane hanımmı
aynen bizimde sperm az o yüzden doktorun kim merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?