- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.621
bugün transferimin 9. günüydü.beşinci gün embriyosu değerim nasıl.doktorum bidaha test istemedi.
Canım çok saol güzel açıklaman içinnnn içimi rahatlattın,,, Allahın izniyle hepimiz bebişlerimizi işallah kucaklarımıza alırızzz....
tebrik ederim merice allah tamamına erdirsin güzelim
hayırlı olsun İNŞALLAH bebişin seni bırakmaz...bnm de 6.günüm beklıyorum.
slm xelif canım ayın kaçında transferin oldu benim 21 eylül bi türlü günleri bitiremiyorum
slm canım.benimde 21 inde transferim oldu.nasıl ağrıların var mı yatıyormusun ne durumdasın.
Simdi ben anlamadım benim 5. Gun transferi ve 24 Ağustos'ta transfer oldum.. Bu durumda kaç haftalığım?
kızlarrrr yardım edin benden bir garip leke geliyor ne kahve ne pembe neden ve kasıklerım belim agrıyorrr
hatunlaarrrrrrrrrr
şuan kasıklarım patlıyooo ve belim çok agrıyo sanki adet olacakmşm gibi test tarihinden önce adet olunurmu pazartesiye çok var dahaaaa
bebeğin doğum günü 15 mayıs perşembe, şu anda 7. hafta 0 gün. bu internette tüp bebek gün hesabı diye arat, çıkıyor
bugün transferimin 9. günüydü.beşinci gün embriyosu değerim nasıl.doktorum bidaha test istemedi.
yaaaaa arkadaşlar ben anlamadımmm herkesin 2-3 tane embriyo transfer ediliooo bana doktor yeni yasa sadece 1 embriyo transfer edebiliriz diyoooo açıklarmısınızzzzz lütfennnnnnnnnnnn
canım 50 kere cevap yazdım telefondan gönderemdim anca evde pc yi actımcookkkk sevindim allahım saglıkla kucagına aldırsın bunlar kesin 2 yada 3 üz kac embriyon vardı
kızlar bişey sorcam yardım edin bana telaş başladı :)) yarın aç tok gitmem farkeder mi? bir de transferden sonra klinikde ne kadar yatırıyorlar?
canım herşey için teşekkürler....benim içimi ferahlattınn
burdayım cnım evde degıldım gıremedım :) sen rahat ol kuzum ınsallah sonunda guzel haberler verıceksın burda :)
canım çok sevindim yupiiiiiiiii bugün ne güzel haberler aldık yaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?