2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canım çok saol güzel açıklaman içinnnn içimi rahatlattın,,, Allahın izniyle hepimiz bebişlerimizi işallah kucaklarımıza alırızzz....

rica ederim canım Rabbim yardım etsin hepimize seninle yine konuşuruz zaten bak iyi oldu doktorumuzun aynı olması bütün gelişmelerimizi paylaşırız

slm canım.benimde 21 inde transferim oldu.nasıl ağrıların var mı yatıyormusun ne durumdasın.

bu gün kasıklarımda ağrı ara ara oldu canım yatmıyorum evin içinde geziniyorum yada oturuyorum ama yere asla eğilmemeye çalışıyorum ağır zaten kaldırmıyorum yavaş hareket etmenin kandolaşımını sağladığından embriyolara iyi geldiğini duymuştum öyle yapıyorum ama 2 günden beri sonuç beklemenin verdiği sıkıntı ve sinir harbi yaşadım hiç belirti olmayınca herhalde olmadı tedirginliği sen ne durumdasın canım içim çok doluymuş döküldüm bir an

kızlarrrr yardım edin benden bir garip leke geliyor ne kahve ne pembe neden ve kasıklerım belim agrıyorrr

hatunlaarrrrrrrrrr
şuan kasıklarım patlıyooo ve belim çok agrıyo sanki adet olacakmşm gibi test tarihinden önce adet olunurmu pazartesiye çok var dahaaaa

iğne oluyorsan adet olmazsın. Dr.. ara bence

bebeğin doğum günü 15 mayıs perşembe, şu anda 7. hafta 0 gün. bu internette tüp bebek gün hesabı diye arat, çıkıyor

Yani normal hesaplarda 12 Mayıs çıkıyo 3 gun farketmiş :) cok sagol bu dogru galiba cunku pazartesi 6,5 haftalık demişti doktor bugün 7 oldu demekki :) benim takvimde 7+3 görünüyo..

canım 50 kere cevap yazdım telefondan gönderemdim anca evde pc yi actım cookkkk sevindim allahım saglıkla kucagına aldırsın bunlar kesin 2 yada 3 üz kac embriyon vardı

cnm çok teşekkür ederim.allahım isteyen herkese versin inşallah.bizimde hamileliklerimizin devamını kılsın.cnm benim tek embriyo kondu.tek bebek yani..:)

kızlar bişey sorcam yardım edin bana telaş başladı :)) yarın aç tok gitmem farkeder mi? bir de transferden sonra klinikde ne kadar yatırıyorlar?

aç tok farketmiyo canım 2 saat falan yatırıyolar beni 1 saat yatırmıştılar geçen yıl... bol bolsu iç sıkışık olunca bebek daha iyi tutunuyomuş öyle duymuştum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…