- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.701
evet ya bi dünya tahlil istiyolar toplam 6 tüp kan almıştılar benden ilk başlarken.. şimdi bu ikinci denemem aradan 9 ay falan geçti tekrar tahlil verdiler onlarıda yaptırdım 6 tüp kan dha verdim.. 2 embiriyo olmasına sevindim inşallah çok kaliteli olurlar canım
inşallah canım çok teşekkürler.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve gönlümüze göre versin
hayırlısı olsun canım Allah seninde yardımcın olsun :)[/QUOTE
senin transferin ne zaman bellimi kuşum
valla tatlım salı, çarşamba yada perşembe dediler dün arayıp, bugün ses seda yok heyecandan kalbim ağzımdan çıkacak :)
aman canınızda hazırda bekliyor sıkılmak içinderin bir nefes al ve herşeyin yolunda olduğuna inan
yaa hiç sorma, bu kadar ateşim olmasaydı takmazdım, ama çok sıkıntı yaşıyorum
ilaçta alamıyorsun tabi, canım buz kompleksi yapıyor musun? şuan nasılsın?
kızlarrr bnm dişim agrıyo çokk kötü hemdeakşaman beri ne yapacam ilaçda alamam
Ben hiç yatmadım günlük hayata devam.. Doktorun tek tavsiyesi agır kaldırma demek oldu geri herseyi yapabilirsin dedi.. Bende oyle yaptım cok sükür bebeklerim benimle..
Biraz kendini korumak gerekiyor tabii ama yine de riske atmak istemiyorum açıkçası.olmazsa yatıcam sonucu alana kadar işten izin alıp.bebişlerine Allah sağlık sıhhat versin inşallah.bebeklerin kaç aylık?
Aynen canim paranin suyu ciksin yani. Allahtan baska kimsemiz yok o nederse o olur ol derse oluverir. Blmyrum korkularm var teste bi gun kaldi bugun de gecmek blmez artk ananas yiyorum surekli ama kabak cekirdegini iyi degil dye duydum o yuzden yemiyrum hic canm.
Sabah 9 da kalktım 10 da gittim kan vermeye hadi gözünüz aydın kulaklarınız manisa ahahahahaaaa
1 de çıkıcakmışşşş sonuç yazarım burdan hemen öğreninceee
canım benimde uyku sorunum var ilaç kullanıyordum tabi tedaviye başlayınca doktor yasakladı onun yerine bitkisel bi ilaç verdi gebeliktede zararı yokmuş, strath diye bir markanın damlası, dişim ağrıyordu bikaç gündür bu ilacı içince kesiliyor sakinleştirici bi ilaç ya herhalde ondan doktoruna bi sorsana?
Oyyy kaldı 40 dk canim allahim hayirli haberlerini almayi nasip etsin merakta birakma
bnm gıttım yerinde sgk ile anlaşması yok ve doktorum ilaç bile yazamıyo okadar sıkıntı ki sormaa yaaa ilaç yazdırmaya ayrı doktor muayneye ayrı doktor dün eşim girmiş yazdırmaya doktor demş bu son bidaha yazmam neyapacaz bilmiyorumm:18:hadi bakalım merakla sonucu bekliyoruz şekerim....
bu arada bende bir çok merkezi aradım, hatta sanırım bursadaki her merkezi aradım sgk anlaşması olanı bulamadım. kimsenin yok. fakülteye gidip orada bunu yaptırmayı elbette isterim ancak o kadar yoğunlar ki......bu arada bir de fakülteyi arayıp rapor verirler mi kesinleştirmek istedim ama ne mümkün tabi ki açan olmadı teli; sağolsunlar. izmirde görev yapan bi doktora sordum araştırıp dönecek. kesin cevap alırsam uğraşmaya başlıycam. gerçi taaaaa marta randevu veriyolarmış. randevu almak için de aralık da aramak gerekmiş.... çok kızdım. başbanlığa mail attım. kısaca kendi durumumu anlattım, benim durumumda olan veya erkekte bekleme problemi olan insanlara bu yapılanın bi eziyet olduğunu açıklamaya çalıştım; nazikçe. ayrıca fakültenin tele bile cevap vermediğini randevu için bile mart tarihi verildiğini duyduğumu da ilave ederek; yasayı çıkaranlara teşekkür edip bazı esneklikler getirilmesi talebinde bulundum. yasayı da okudum bizim durumumuzda olanlar için bir madde yok malesef. ben gibi olan, erkek faktöründen beklemenin sorun yaratacağı durumda olan canlar; hatta biz durumunda olmayıp da destek amaçlı olanlar da olsa daha bi süper olur tabi; bir kişi söylese, ses çıkarsa, çığlık atsa duyulmayabilir; ancak birlikte seslenirsek sesimiz cılızda olsa fark edilebilir diye düşünmek istiyorum. BİMERe girip en azından "istek" bölümünden talebinizi yazın arkadaşlar... tüp bebeğin masraflı bi tedavi olduğunu ve özellikle beklerken tüp bebek tedavisi olasılığı da tükenecek insanlar için zaman şartının, yaş şartının aranmaması kanuna yazılmalı.
Dr. um gerçekten çok iyi, hemen cevap yazması içimi rahatlattı, ben cevabını yapıştırdım buraya, o bayağı moral verici yazmış bişiler daha. şimdi iş sürekli kontrol etmeye kaldı.
Sevindim canim insallah yüzün güler hayirli haberler alırız ay canim perşembe ye az kaldi cogu gitti azi kaldi
canm ne kullanıyosun ilaç olrak???bnm gıttım yerinde sgk ile anlaşması yok ve doktorum ilaç bile yazamıyo okadar sıkıntı ki sormaa yaaa ilaç yazdırmaya ayrı doktor muayneye ayrı doktor dün eşim girmiş yazdırmaya doktor demş bu son bidaha yazmam neyapacaz bilmiyorumm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?