2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

evet öyle bizim eczacıda ayda 3 kutu yazma hakkı var demiş şimdi soracak eşim saol tatlım

Yoksa düşün bayıldın mı anam eşin felan yokmu yanında bu kadar heyecan yapma çocuga zarar verme Ay sanki kendim gibi nasıl sevınıyom gele çıksın şu dansözler hadiiiiiiiii

Yoksa düşün bayıldın mı anam eşin felan yokmu yanında bu kadar heyecan yapma çocuga zarar verme Ay sanki kendim gibi nasıl sevınıyom gele çıksın şu dansözler hadiiiiiiiii

lütfen cıkacak olan dansözlerimin hareketlerini evde yapmayınız ziraaa bebişlerini tutunduysa veya tutunma asamasındaysa göbecik atarken gönderirsiniz Allah korusun

beneklinin profiline bakıyorum hala cevap yazıyor diyooo

tıııızıııımmm buraya gel pozitif de tek kelşime sonra cümlelerini yaz içini dök dansözler kacacak diyorum dinlemiyomusunn sen beniii

Ay hamileyim yazuom yazıom çıkmamış sitedeeeeeee gönder diye nerelere batım ayol kim bilir dedim size ellerim titirio yzamaıom die bak bi paragra yazının tek satırj çıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…