- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #3.721
İsteriz isteriz isteriz sonuc isteriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr. um gerçekten çok iyi, hemen cevap yazması içimi rahatlattı, ben cevabını yapıştırdım buraya, o bayağı moral verici yazmış bişiler daha. şimdi iş sürekli kontrol etmeye kaldı.
canm ne kullanıyosun ilaç olrak???
bazı ilaçları aile hekimleri yazabiliyor benm kileri hep o yazıyo saolsun ben crinonejel,estrofem kullanıyorum folik asitle coraspinde var ama bu sefer kan sulandırıcı iğne kullanıcam aile hekimim onuda yazarım benm ödeyeceklerimden dert etme sen dedi saolsun
off zor işler bunlar anlamıyorumki bu hekimlerde niye yardımcı olmuyor![]()
bu da demek oluyoki sanırım olduuuuuYarım saat müsade edin ellerimin titremesi geçsin hemen yazıcam hepiniz çok seviyorummm
kızlar ben crone jel kullanıyorum.merak ettiğim bişey var sizden bu jel geriye sıvı şekilde mi geliyor yoksa katı şekilde mi geliyor?
Yarım saat müsade edin ellerimin titremesi geçsin hemen yazıcam hepiniz çok seviyorummm
Yarım saat müsade edin ellerimin titremesi geçsin hemen yazıcam hepiniz çok seviyorummm
canım jel sıvıda gelebiliyor böyle ezilmiş peynir gibi beyazda gelebiliyor hatta o beyazlık kahverengi pembede olabiliyorkızlar ben crone jel kullanıyorum.merak ettiğim bişey var sizden bu jel geriye sıvı şekilde mi geliyor yoksa katı şekilde mi geliyor?
canım crinone jeli hemde 2 kutu yazabiliyorşuan bnde aynı ilaçları kullanıyorum jel2 esterofem3tane clexan1 folic asid coraspirin kullanıyorum bunları aile hekiminin yazamayacanı düşünüyodum o zaman ona yadırım ama igneye rapor çıkmassı lazımmış senden de istediler mi
bu da demek oluyoki sanırım olduuuuudurun
ben bi açıklamadan sonra dansöz getireyim söyleyeyimde hazırlansınlarrr
kuzuuu hazırladım dansözler sabırlanıyo cıkmak için ama pozitif yazısını görmem lazımmmmaynen parti var yine sen dansözleri hazırla çok şükür allah kimsenin emegini yemesin kucagna almayıı nasip etsin inşallah![]()
kuzuuu hazırladım dansözler sabırlanıyo cıkmak için ama pozitif yazısını görmem lazımmmm![]()
evet sürekli kontrol etmen gerek bayagı kahve rengi yani koyu ve süreklimi geliyor bn ilk dedınde jelden dolayı üşünmüştüm ama sürekli geliyorsa dıkkat et istiraat et çarşı pazar gezme yani korkutmakk istemem ama gebelıkte lekelenme düşük tehlikesidir ne kadardır devam ediyo doktorununda dedıgı gıbı kana dönüştümü asla durma hemen at kendini bi oktora mutlaka
ben jel kullanmıyorum canım ama fellik fellik geziyorumişim çok oluyor dışarıda .. Dr. Um içimi rahatlattı, o yüzden artık korkmuyorum. Zaten biraz azaldı.. Hayırlısı canım
canım çünkü estrofem normalde gün de1 adet kullanılması gerekiyor devlet o şekilde karsılıyor o yüzden bi kutu dr daha fazlada yazıyo ama dev. bi kutu ödüyo gerisini kendin alıyosun 10 lira galiba:44:esterofem neden yazılmıyor ki :44:
bende öyle anladımda acık acık demesi lazııımmm343 yazmış ya o Deger degilmi tatlım bn öyle anladım o gelsin öyle çıksın dansözler YENİ ANNE GELMEDEN OLMAZZ![]()