2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Dr. um gerçekten çok iyi, hemen cevap yazması içimi rahatlattı, ben cevabını yapıştırdım buraya, o bayağı moral verici yazmış bişiler daha. şimdi iş sürekli kontrol etmeye kaldı.

evet sürekli kontrol etmen gerek bayagı kahve rengi yani koyu ve süreklimi geliyor bn ilk dedınde jelden dolayı üşünmüştüm ama sürekli geliyorsa dıkkat et istiraat et çarşı pazar gezme yani korkutmakk istemem ama gebelıkte lekelenme düşük tehlikesidir ne kadardır devam ediyo doktorununda dedıgı gıbı kana dönüştümü asla durma hemen at kendini bi oktora mutlaka

Yarım saat müsade edin ellerimin titremesi geçsin hemen yazıcam hepiniz çok seviyorummm

kızlar ben crone jel kullanıyorum.merak ettiğim bişey var sizden bu jel geriye sıvı şekilde mi geliyor yoksa katı şekilde mi geliyor?

şuan bnde aynı ilaçları kullanıyorum jel2 esterofem3tane clexan1 folic asid coraspirin kullanıyorum bunları aile hekiminin yazamayacanı düşünüyodum o zaman ona yadırım ama igneye rapor çıkmassı lazımmış senden de istediler mi

Yarım saat müsade edin ellerimin titremesi geçsin hemen yazıcam hepiniz çok seviyorummm

huuhuuu ay çok mutlu oldum canım inan tüylerim diken diken oldu.rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.bu heycanın tadını doya doya yaşa inşallah.size kocaman bir

kızlar ben crone jel kullanıyorum.merak ettiğim bişey var sizden bu jel geriye sıvı şekilde mi geliyor yoksa katı şekilde mi geliyor?
canım jel sıvıda gelebiliyor böyle ezilmiş peynir gibi beyazda gelebiliyor hatta o beyazlık kahverengi pembede olabiliyor

canım crinone jeli hemde 2 kutu yazabiliyor ancak teshis sanırım(intrauterinal disk kana olması gerekiyrdu galiba onu bi eczaneden öğren)
ancak estrofem 1 kutu o da 1 haftada bitiyo diğerlerini parayla alıyoruz çünkü 28 günde 1 ödüyo devlet
iğne için rapor filan istemiyor sadece kendi yazabilecekleri arasında bi kaç şık veriyo tüp dr un hangisini isterse onu yazıyo

Burnumun direği sızlıyo canim anlatamam cok duygulandim allahim o güzel bebek kokusunu icine cekmeyi nasip etsin insallah bizlere dua etmeyi sakin unutma olurmu nasıl sevindim sayfalarca iyi dilekler yazmak istiyorum merakta birakma hadi

canım crinone jeli hemde 2 kutu yazabiliyor ancak teshis sanırım(intrauterinal disk kana olması gerekiyrdu galiba onu bi eczaneden öğren)
ancak estrofem 1 kutu o da 1 haftada bitiyo diğerlerini parayla alıyoruz çünkü 28 günde 1 ödüyo devlet
iğne için rapor filan istemiyor sadece kendi yazabilecekleri arasında bi kaç şık veriyo tüp dr un hangisini isterse onu yazıyo[/QUOTE]

esterofem neden yazılmıyor ki :44:

ben jel kullanmıyorum canım ama fellik fellik geziyorum işim çok oluyor dışarıda .. Dr. um içimi rahatlattı, o yüzden artık korkmuyorum. zaten biraz azaldı.. hayırlısı canım

esterofem neden yazılmıyor ki :44:
canım çünkü estrofem normalde gün de1 adet kullanılması gerekiyor devlet o şekilde karsılıyor o yüzden bi kutu dr daha fazlada yazıyo ama dev. bi kutu ödüyo gerisini kendin alıyosun 10 lira galiba:44:

343 yazmış ya o Deger degilmi tatlım bn öyle anladım o gelsin öyle çıksın dansözler YENİ ANNE GELMEDEN OLMAZZ
bende öyle anladımda acık acık demesi lazııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…