- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #3.681
amayaa noldu pekiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amayaa noldu pekiiiiii
negatifle sonuçlandı....
[/QUOTE]Arkadaşlar günaydın.dün 8.günümdü.kan testi yaptım negatif.
zeris sana yazdım canım görmedin herhalde sonrada kimse yokmu diyosun..kimse yok mu.5.gün embriyosuydu.bu benim 7.denemem.birgün bende buralara pozitif değeri yazabilecekmiyim acaba
ada67 nerelerdesin başladımı iğneler benim muhtemel adet tarihim 23 eylül bugün kontrole gittim edirne de dr bir ay erteleyebiliriz dedi cok ağladım çok üzüldüm neden böyle oldu anlayamadım sen neler yaptın
selamcanım...bende hıstereskopıyı yaptırdım adet olmayı beklıyorum gecen ay 26 sında olmustum bızımde baska aksılıkler cıktı eger 26 sında kanamazsam bayrama denk gelıyor transferım ve bulent hoca olmayacakmıs o zaman ...transferı ayse hanım yapacakmıs...keske bunları bastan hesaplasalardı hsg yı ekımde cektırıp kasımda tedavıye baslardık erteleyemıyoruz ozaman hsg nın bı anlamı olmaz dedı derya hanım...nır yandanda içimi bozmak istemıyorum rabbım ol derse olacak ...ama olmazsa transferı bulent hoca yapsaydı olurmuydu dıye yıyecem kendımı ...offf canım cok sıkıldı bu duruma....senın nıye ertelendı dr un ne dedı...
Sabah 9 da kalktım 10 da gittim kan vermeye hadi gözünüz aydın kulaklarınız manisa ahahahahaaaa
1 de çıkıcakmışşşş sonuç yazarım burdan hemen öğreninceee
![]()
Sabah 9 da kalktım 10 da gittim kan vermeye hadi gözünüz aydın kulaklarınız manisa ahahahahaaaa
![]()
[/QUOTE]Arkadaşlar günaydın.dün 8.günümdü.kan testi yaptım negatif.
selamcanım...bende hıstereskopıyı yaptırdım adet olmayı beklıyorum gecen ay 26 sında olmustum bızımde baska aksılıkler cıktı eger 26 sında kanamazsam bayrama denk gelıyor transferım ve bulent hoca olmayacakmıs o zaman ...transferı ayse hanım yapacakmıs...keske bunları bastan hesaplasalardı hsg yı ekımde cektırıp kasımda tedavıye baslardık erteleyemıyoruz ozaman hsg nın bı anlamı olmaz dedı derya hanım...nır yandanda içimi bozmak istemıyorum rabbım ol derse olacak ...ama olmazsa transferı bulent hoca yapsaydı olurmuydu dıye yıyecem kendımı ...offf canım cok sıkıldı bu duruma....senın nıye ertelendı dr un ne dedı...
benim solda 2 tane 3.5cm-4cm lik sağda 1 tane 2 cmlik endometriomam vardı..dr fazla follikul gelişmesini beklemiyordu. sayarken bakarken de 4 tane falan demişti yer dar olduğu için zor olur dedi..şükür dün OPU yapıldı 14 tane toplanmış.az önce aradılar 11 olgun çıkmış.7 tanesi döllenmiş.. allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah.heyecan ve mutlulukla bekliyorum...opu işlemim epey sancılı oldu ama olsun her şeye değer..
hadiiii bir mutlu haberde senden gelsin
![]()
hadi inşallah canım sonucun pozitif olsun , gülücükler saçarak gel canımmmmm
Umarım tevadinin sonucunda hayırlı haberler alırsın merak ediyorum agrıların varmı ben iğnelerime pazartesi başlayacagımca
tebrik ederim cnm.Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bizlerede güzel haberler vermek nasip etsin..
bi dansözde sana oynatırım inşallah sekeriimmSabah 9 da kalktım 10 da gittim kan vermeye hadi gözünüz aydın kulaklarınız manisa ahahahahaaaa
![]()
Sağolun var olun canlar en önemlisi hayırlısı olsunnnn..beim tek isteğim arada bi değhr çıkmasan beklemek bu belirsizlik çok yordu beni yoksa gelecek herşeye çoktan razıyım ben![]()
Oy oy o paranin suyu ciksin gözü kör olsun :) allahim sevdigi kullanilarina dert verirmis ki beni sürekli ansinlar onlara yakin olayim dermis rabbim bizi böyle sınıyor demekki.korkma canim niye düşsün allah korusun ananas ve kabak cekirdegi ye olur mu. Kendini kasma tatlım insallah yuzumuz gulecek