- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.661
canım bi test baksana 10. günüm diyosun...günaydın, kahverengi akıntım hala geliyor. biraz arttı. 10. günüm, bu akıntı 2 gündür var. ne oluyor anlamadım
canim ne zaman.gidersin fakulteye rapor banada bilgi verirmisin
arkadaslar fsh sonuvlariniz kac acaba
canım bi test baksana 10. günüm diyosun...
moralini bozmak istemem ama eger tutunmadıysa bu zamanlardada kahve rengi kanamalar olabilir
hayırlısı olsun canım ne diyeyim dua edelimde benm dediğim gibi olmasınkorkudan bakamıyorum..... 26. eylülü bekleyeceğim...
kızlar bugün ikinci testimi de yaptırdım sonucum 141 :)
2 hafta sonra kesey igörmeye gidicez inşallah
bu mesajı hiçbir zaman yazamayacakmışım gibi geliyordu hep ama sonunda oldu. Allahım inşallah hepinizin dileklerini kabul eder.
kızzzzzz nabeeerrrrr
canım benm bildiğim hapytobe ve naz naz varCNM YILLIK İZiN KULLANCAM İKİ GN YARN VE CaRSAMBA bgnde geldm işe şimdi gidicem kmlerin test sonucları belli oldu 70 sayfa yazmıssınızzz nasıl okucammm:2:
canım benm bildiğim hapytobe ve naz naz var
canm biraz daha bekle 2 sora tekrarlat tekrar olurmu küçükte olsa bi ihtimal olabilirArkadaşlar günaydın.dün 8.günümdü.kan testi yaptım negatif.
hamile canım canım 140 cıkmıstı yani bildiğim 2 hamile var benmcnm nazın sonucu neeee
Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza.
tebrik ederim cnm.Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bizlerede güzel haberler vermek nasip etsin..
Arkadaşlar günaydın.dün 8.günümdü.kan testi yaptım negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?