2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

günaydın, kahverengi akıntım hala geliyor. biraz arttı. 10. günüm, bu akıntı 2 gündür var. ne oluyor anlamadım
canım bi test baksana 10. günüm diyosun...
moralini bozmak istemem ama eger tutunmadıysa bu zamanlardada kahve rengi kanamalar olabilir

canim ne zaman.gidersin fakulteye rapor banada bilgi verirmisin

canım yaaa, ben merkezde oturmuyorum ve çalışıyorum... dah güzeli tedavi süresince haddimden fazla izin aldım.... taaa bayramdan sonraya 1 hafta izin alıcam o ara gitmeye çalışıcam, bir de bursalı arkadaşlardan rica edicem en azından bilgi alabilirlerse fsh yüksekliğinde 3 yıl şartıyla ilgili, ona göre durumu zorlayayım ama şu halde öyle zor ki benim için artık.... devlet memuru olsam da, amirlerim anlayışlı diye abartmanın da bi alemi yok diye düşünüyorum

arkadaslar fsh sonuvlariniz kac acaba

sen de de fsh yüksek sanırım.... benim haziranda 12,37 idi; pek sallamadım yani doktor bir ay düşürmeyi deneyelim ilaçlarla diyince denedim olmadı, temmuzun 25 inde 19,04 oldu. hemen tüp bebek tedavisine geçtik ama negatifle sonuçlandı. 10 üzeri yüksek oluyor canım, ancak bazı doktorlar 15ten sonrasını tüp bebeğe yönlendiriyor. eğer bursanın merkezinde oturuyosan ve zamanın varsa hiç durma git ve öğren fakülteden. benim bildiğim rentıp da sgk ile anlaşmalı, çünkü fakltede çok sıra var diye biliyorum. gerçi doktoru da çok iyi diye yorumlar okudum ama orada tüm gün bekleyecek gibi de değilim, çalışıyorum sonuçta

günaydınlarrr canlarrrr güzel bir haftamız olsun inşş

üzülme bitanem daha erkendir test için belki yanılmıştır bitanem inş sonrası pozitif olur

inşallah cnm öyledir.Allahım hepimize hayırlısıyla pozitifleri göstersin..

tebrik ederim cnm.Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bizlerede güzel haberler vermek nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…