2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Arkadaşlar günaydın.dün 8.günümdü.kan testi yaptım negatif.
[/QUOTE]

kimse yok mu.5.gün embriyosuydu.bu benim 7.denemem.birgün bende buralara pozitif değeri yazabilecekmiyim acaba
zeris sana yazdım canım görmedin herhalde sonrada kimse yokmu diyosun..
5. gün embriyosu oldugu için normalde belli olabilme ihtimali vardı çünkü 3. gün embriyolarında 10. günde belli olabiliyor...
üzitlendirmek istemem ama bi ihtimal belki olabilir..
sen yinede 2 gün sonra tekrarla testini

selamcanım...bende hıstereskopıyı yaptırdım adet olmayı beklıyorum gecen ay 26 sında olmustum bızımde baska aksılıkler cıktı eger 26 sında kanamazsam bayrama denk gelıyor transferım ve bulent hoca olmayacakmıs o zaman ...transferı ayse hanım yapacakmıs...keske bunları bastan hesaplasalardı hsg yı ekımde cektırıp kasımda tedavıye baslardık erteleyemıyoruz ozaman hsg nın bı anlamı olmaz dedı derya hanım...nır yandanda içimi bozmak istemıyorum rabbım ol derse olacak ...ama olmazsa transferı bulent hoca yapsaydı olurmuydu dıye yıyecem kendımı ...offf canım cok sıkıldı bu duruma....senın nıye ertelendı dr un ne dedı...

merhaba kızlar... ben hafta sonu giremiyorum o nedenle neler oldu bitti hafta sonu bi bakmam lazım..

kendi durumumla ilgili bilgi verim dedim.. cumartesi günü kontrole gittim doktor gelişmenin güzel yönde olduğunu söyledi 3. bir iğne daha verdi ve yarın için yeniden kontrole gitmem gerekiyor.. ve cuma yada cumartesi günü yumurtalarım toplanacak artık... sonrası allah kerim kaçıncı gün transfer olur yumurtalarım sağlammı çıkar bilemiyorum

edirne de doktora gittim bende geçen ay 26 sında olmuştum bu ay 23 ünde bekliyordum dr kitle var ufak dedi adet ol bitsin kontrol edelim dedi parçalanmış mı diye çunkü ben gittigimde adette 2 gün varmış fsh 2,5 cıktı değerler iyi dedi fakat 23 beklerken 21 inde adet oldum bir daha ki tarih muhtemelen 17 ekim iğneler o zaman başlıycak artık bülent bey ne zaman döncekmiş gerçi iğneler bayramda başlarsa 12 gün sürse.2.günü iğnelere başlanıyor ya dr gitmek şart dimi senin iğneler başladı mı dua et herşeyin hayırlısı

benim solda 2 tane 3.5cm-4cm lik sağda 1 tane 2 cmlik endometriomam vardı..dr fazla follikul gelişmesini beklemiyordu. sayarken bakarken de 4 tane falan demişti yer dar olduğu için zor olur dedi..şükür dün OPU yapıldı 14 tane toplanmış.az önce aradılar 11 olgun çıkmış.7 tanesi döllenmiş.. allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah.heyecan ve mutlulukla bekliyorum...opu işlemim epey sancılı oldu ama olsun her şeye değer..

Sabah 9 da kalktım 10 da gittim kan vermeye hadi gözünüz aydın kulaklarınız manisa ahahahahaaaa
1 de çıkıcakmışşşş sonuç yazarım burdan hemen öğreninceee

ben geldim, kafamı dağıtmak için alışveriş yaptım, kendime ciciler aldım, bayağı indirim var, bayramlık bile aldım ,Dr.. uma uğradım, ameliyattaydı,bende başka Dr. a sordum kahverengi akıntı olayımı, bir şey olmaz dedi gene de kendi Dr. uma Whatsup dan mesaj attım, o bana yazar...

Arkadaşlar günaydın.dün 8.günümdü.kan testi yaptım negatif.
[/QUOTE]

Canı çok ümitli konuşmak yanlış olur ama sen yinede iki gün sonra mutlaka bir test daha yap.işte bu olmasın diye buradan bangır bangır sölüyoruz test gününüzden önce nolur gitmeyin diye ama napalım olan olmuş zaten.allah hakkında hayırlısını versin

Transferi kimin yaptığı önemli değilki bence saniyeler süren bi işlem hani bikaç kere gören dr yapar zaten o kadar basit ve kolay.opu mu başka dr yaptı mesela benimki kongreye yurtdışına gitmişti ben de sinir olmuştum ama zaten olay yumyum takibi yapmak diğerleri dr ler için basit işlemler sen sıkma canını bunun içinde tedavi ertelenmez inan gönlünü ferah tut

Ohhhh maşallah olmuş o zaman hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inş...

Aynen canim paranin suyu ciksin yani. Allahtan baska kimsemiz yok o nederse o olur ol derse oluverir. Blmyrum korkularm var teste bi gun kaldi bugun de gecmek blmez artk ananas yiyorum surekli ama kabak cekirdegini iyi degil dye duydum o yuzden yemiyrum hic canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…