- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.381
Ayaklarımı karnıma çektim öle duruom o kadar ağrım var
Mide bulantım geçtiii şimdilik bi sıkıntım yokkkk ben ya üşüttüm bi güzel yada çok hoş bi adet beni beklioooo
Benim de ayaklarım üşüdü hala da üşüyor :)) ben cok sükür pozitifi gordum ins sende görürsün
Benim de ayaklarım üşüdü hala da üşüyor :)) ben cok sükür pozitifi gordum ins sende görürsün
hayırlısıyla pozitif sonuç versin Allah, bence tuttu o yüzden ağrın var.
Elanor sende havuza atılmak isteyenlerdensin galibaotur oturduun yerde koca sözü dinke bakemmmm aaaaaaaaa
Benimde 9.günğmmüş şimdi sen söleyince saydım benim niye test günüm erken hepinizden ay neyim doğruki desene
Bugun gene sıkıntılardayım sabah annemlen kuaföre gidelim dedik malum ben almk başını gidiyorum bakım konusunda tam çöp kadın oldumeee hadi kahvaltıyıda en sevdiğim börekçide edelim dedik benim önüme börek bi geldi kıyması ekşi ekşi kokuo çocukluumdan beride giderim hani hiç böle şey olmadı annem baktım yio dedim bu kokmuo yoooo hersamanki gibi dedi neyse ben yiyemedim poça yedim sade anca sonra dolmuşa kadar yürütemdim kasıklarım nasıl ağrıo iki büklüm ol patla o derece eve gelir gelmez annemin paket ettirdii böreği aaaa ne güzel kokmuo ya die yedim şimdi gene ağzıma gelio bütün kıymaları nerden yediysem die kendime küfür halindeyim kasıklarımda çok ağrıo memelerim allahlık patlicak zaten dünden beri adet olmama bi iki gün var çok korkuyorummmm bütün belirtilerim ortaya dökülüyor bir bir hayır inanın hazırım negatife azcık üzülür geçerim ama şimdi gene sıkıntılanıom işte anlamsız nolcaksa olsun demi işte böle benim günlüğümmmmmm budur
Ece den ayşegüleeeeeeeee sesimmm gelüyürrrr müüüüüüü nerdesin cicimmmmmmmm bensiz yusuf ediosan vallahi küserimmm ahanda sölüoooommmmmm
benim evde 2 paket hazırda var. 5. ve 7.günlerde evdeki 2 paketi de harcamıştım, bugün hemen yerine koydum. ne zaman ne olacağı belli olmaz
bendede dün başladı,arada bi uğrayıp gidiyo,ay keşke benimde evde testim olsaydı hemen 3er 5er yapardım
Arkadasim benim de 17.sinde 2.gun dondurulmus,3.gun transferi.benim hichir belirtim yok bi de ustune hastayim burun akintisi halsizlik.butun gun yattim.herkese gore belirtiler farkli oluyo.pozitif dusun.guzel haberlerini bekliyoruzz
canm telden griyorum ben slıntı ile cvplaya basıyorum ama olmuyo gene. Evet 24 ü test günüm ama eşim dayanamadı dün götürdü sonucu da 11.57 cıkonca aglamaya basladı baba olmayı cok istiyo. Neyse nerde yaptrdn bide kacıncı denemen canm
hayırlısı olsun bitanem çok şükür atlattık sonun da yolun sunun yavaş yavaş ilerliyoruz rabbimin izniyleKiZlar opudan ciktim bende cok sukur,, ama maalesef 7 yumurtam taoplandibos cikanlar olmus 10 lu rakamlarda bekliyorduk. Biraz moralim bozuldu ama doktor hepsi olgun merak etme dedi insallh hersey yolunda gider..
ALlah yardimcimiz olsun..
aynen canım benim de öyle ama biraz fazlaydı hemşire kalçadan bi ağrı kesici yaptı sonra rahatladım yumurta fazla olunca böyle ağrı oluyomuşGecmis olsun cnm benimde ayildiimda adet sancisi gibi bi sancim vardi sma kahvaltimi yapinca biseyim kalmadi. Bana ptesi haber vericekler durumu, o gun karar verilicek sali cars yada pers olabilirmis transferim, senin adinada cok sevindim 15 cok ii masallh ins hepsi kaliteli dollenir cnm
sağolsın bitanem darısı inş senin de başınahadi geçmiş olsun tatlım en önemli aşamayı atlattın darısı bana artık inşallah güçlü ve sağlıklı embiriyoların olur innnnnşşşşalllaaahhhh..
çok geçmiş olsun kendine ve bebişine dikkat et sen ona lazımsın annesiüşütmüşüm, grip ile nezle arası bişi oldum, ateşim var terliyorum, boğazım ağrıyor. bu çok kötü oldu. kızım çay yaptı içine karanfil, tarçın çubuğu, zencefil attı. limon sıktı onu içiyorum, valla bakımım kızıma kaldı, çocuk herşeye koşturuyor, hakkını ödeyemem, her yediğime karışıyor, lisede çocuk gelişimi bölümündeydi.her şeyi biliyor, üniversitede arkeoloji okuyor şimdi. ama sürekli şunu yeme, içme valla şişirdi beni.
Benim de 9. günüm ve iki gündür var o ağrılar( evde bir tane testim var aslında. Bu akşam elim gidecek sanki teste.
kızımmmmm, canım yaaa, rüyaların tersi çıkar bilmiyormusun, hiç korkma, çok düşünmekten bunlar. ben senin pozitif olacağını hissediyorum inşallah canım.
İlk denemem canim daha kayseri memorial de yaptiriyorum.ay canim ayni benim esimde gidelim test yaptiralim sonucu sana soylemem diyorellerin cocuguna bakislarini gordukce icim sizliyor ; ( sen nerde yaptirdin kaçıncı
İnşallah canım ya, test günü yaklaştıkça daha bir endişeli oluyor insan.
Benim eşim de sakın erkenden test yaprırma, diyor. Gizli gizli test yaptırmamdan korkuyor :)
Ben istesemde gidemem kayinvalidem var yanimdaev hali ayaga kalkarken nereye gidiom die bakiyorlar transfer oncesi gider gizli gizli yaptiririm diyordum simdi olumsuz bişey olur yıkılırm diye cok korkuyorum;(
Benim de 9. günüm ve iki gündür var o ağrılar( evde bir tane testim var aslında. Bu akşam elim gidecek sanki teste.
Arkadaşlar, rüyamda bitkisel test diyebir gebelik testi yaptırdım, neyse artık o, sonuçsa negatifti. Acaba beynim beni negatife mi hazırlıyor? Salı günü yaklaştıkça durgunlaşmaya başkadım.
bendede dün başladı,arada bi uğrayıp gidiyo,ay keşke benimde evde testim olsaydı hemen 3er 5er yapardım
cnm bemimde 5.gün embriyosu ama banada salı gününe test verdi ama ben pazartesi yaptırcam,hastane okuluma yakın hemen gidip yaptırcamm
evettt ben bayılırım havuzaa,oda beni dinlesin,bütün gün yatıyo sanki bu kadar işlemi yaptıran kendisiben daha hamile olup olmadığımı bilmeden dokuz doğuruyom burda o yatıyoo
Ben istesemde gidemem kayinvalidem var yanimdaev hali ayaga kalkarken nereye gidiom die bakiyorlar transfer oncesi gider gizli gizli yaptiririm diyordum simdi olumsuz bişey olur yıkılırm diye cok korkuyorum;(
gözün aydın canmkaçıncı günün bu gün senn kaçıncı gün embriosuydu bu arada ilk testinmi
canım, tekrar hayırlı olsun, Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün
amiiin inşallah hayırlı olsun canım...hangi hastanede yaptırmayı düşünüyosun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?