2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

evettt ben bayılırım havuzaa,oda beni dinlesin,bütün gün yatıyo sanki bu kadar işlemi yaptıran kendisiben daha hamile olup olmadığımı bilmeden dokuz doğuruyom burda o yatıyoo

bendede dün başladı,arada bi uğrayıp gidiyo,ay keşke benimde evde testim olsaydı hemen 3er 5er yapardım

Üçer beşer hem de? Canım ya güldürdün beni, Allah da seni güldürsün. Test var ama zaten negatif rüya gördüm, bşr de iki gündür ara ara ağrılarım var. Korkuyorum teste de.

Arkadasim benim de 17.sinde 2.gun dondurulmus,3.gun transferi.benim hichir belirtim yok bi de ustune hastayim burun akintisi halsizlik.butun gun yattim.herkese gore belirtiler farkli oluyo.pozitif dusun.guzel haberlerini bekliyoruzz

Sagol cnm inşallah hepimiz hayirli güzel sonuclar aliriz.insanin elinde degil durmadan belirti ariyo kendinde.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

İlk denemem canim daha kayseri memorial de yaptiriyorum.ay canim ayni benim esimde gidelim test yaptiralim sonucu sana soylemem diyor ellerin cocuguna bakislarini gordukce icim sizliyor ; ( sen nerde yaptirdin kaçıncı

KiZlar opudan ciktim bende cok sukur,, ama maalesef 7 yumurtam taoplandi bos cikanlar olmus 10 lu rakamlarda bekliyorduk. Biraz moralim bozuldu ama doktor hepsi olgun merak etme dedi insallh hersey yolunda gider..
ALlah yardimcimiz olsun..
hayırlısı olsun bitanem çok şükür atlattık sonun da yolun sunun yavaş yavaş ilerliyoruz rabbimin izniyle yumuttanın çok olması önemli değil ki bitanem kaliteli olması önemli sen hiç moralini bozma kuzum
aynen canım benim de öyle ama biraz fazlaydı hemşire kalçadan bi ağrı kesici yaptı sonra rahatladım yumurta fazla olunca böyle ağrı oluyomuş bana da çay ve kahvaltı verdiler sonra kendime geldim inş yumoşlarımızın hepsi döllenirler canım
hadi geçmiş olsun tatlım en önemli aşamayı atlattın darısı bana artık inşallah güçlü ve sağlıklı embiriyoların olur innnnnşşşşalllaaahhhh..
sağolsın bitanem darısı inş senin de başına gerçekten hiç korkulcak abartılcak bişey değil çok rahat ol inş bitanem bakalım yarın ne haberler gelecek :18:
çok geçmiş olsun kendine ve bebişine dikkat et sen ona lazımsın annesi
Benim de 9. günüm ve iki gündür var o ağrılar ( evde bir tane testim var aslında. Bu akşam elim gidecek sanki teste.

hayırlı sonuçların olur canım rabbim inş nasip etmiştir

İlk denemem canim daha kayseri memorial de yaptiriyorum.ay canim ayni benim esimde gidelim test yaptiralim sonucu sana soylemem diyor ellerin cocuguna bakislarini gordukce icim sizliyor ; ( sen nerde yaptirdin kaçıncı

Benim eşim de sakın erkenden test yaprırma, diyor. Gizli gizli test yaptırmamdan korkuyor :)

Benim eşim de sakın erkenden test yaprırma, diyor. Gizli gizli test yaptırmamdan korkuyor :)

Ben istesemde gidemem kayinvalidem var yanimda ev hali ayaga kalkarken nereye gidiom die bakiyorlar transfer oncesi gider gizli gizli yaptiririm diyordum simdi olumsuz bişey olur yıkılırm diye cok korkuyorum;(

Ben istesemde gidemem kayinvalidem var yanimda ev hali ayaga kalkarken nereye gidiom die bakiyorlar transfer oncesi gider gizli gizli yaptiririm diyordum simdi olumsuz bişey olur yıkılırm diye cok korkuyorum;(

of şu kayınvalideler, kocanla 2 dakika markete diye çık.. kocan söylesin, anne sen otur biz geliriz falan diye..

Benim de 9. günüm ve iki gündür var o ağrılar ( evde bir tane testim var aslında. Bu akşam elim gidecek sanki teste.

Bak vallahi elin giderse o teste o elin işten çıkmasın inş bi dur ya bak ben burda patlicam zatennnn bildiğin adetin ilk gün ağrısı yaşıorum aaannnnnaaaaammmmmmmm midem bulanmıo ama geçti bi sürü yemek yidimvak valla küserim salı günnden önce test yaparsan bu bizim kaçıncı günümüz ayrıca 10 mu 9 mu??

Arkadaşlar, rüyamda bitkisel test diyebir gebelik testi yaptırdım, neyse artık o, sonuçsa negatifti. Acaba beynim beni negatife mi hazırlıyor? Salı günü yaklaştıkça durgunlaşmaya başkadım.

Bitkisel febelik testi diye bişiy olmadığına göre popon açıkta kalmışşşş

bendede dün başladı,arada bi uğrayıp gidiyo,ay keşke benimde evde testim olsaydı hemen 3er 5er yapardım

Ay bak ben sana demedim mi daha sabah test mest yokkkkkkhadi tamam kıskan benimle aynı gün ettir testini izin verdimmmm

cnm bemimde 5.gün embriyosu ama banada salı gününe test verdi ama ben pazartesi yaptırcam,hastane okuluma yakın hemen gidip yaptırcamm

Pazartesiden önce yaptırmadaaaaaa bak hem pazartesi benim adet günüm valla ben ne edem yazık banadaaaa

evettt ben bayılırım havuzaa,oda beni dinlesin,bütün gün yatıyo sanki bu kadar işlemi yaptıran kendisiben daha hamile olup olmadığımı bilmeden dokuz doğuruyom burda o yatıyoo

Dokuz doğuran benim asıl patlicam diom yinede gıkım çıkmıo oturuommmmmmm

Korkma kuzummmmm tuttu bile inşallah bebişin sıkıntı stres yokkkkkk herkes sakiiiinnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Unuttun mu bizi yoksaaaaa
Kendine biraz zaman istedin bunları görmek istemiosan anlarımda yinede çabuk gel ben şimdiden ösledim seni çokkkkkk
Hem bak sölüom gelmezsen teste falan gitmem

gözün aydın canm kaçıncı günün bu gün senn kaçıncı gün embriosuydu bu arada ilk testinmi

canım, tekrar hayırlı olsun, Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün

Ben testi yapali baya oldu 2 Eylül'de.. İlk tüp ve ilk hamileliğim 5. gun embriyosu 24 agustosta transfer oldum..allah size de nasip etsin hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…