- 30 Eylül 2011
- 481
- 97
- 318
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.421
canım kotu duusnme lutfen hep ıyı dusun guzel dusun cekme negatıf olayları kendıne seve seve dua ederım yasınde okurum her namazımda burda tandııgm bıdlgıım butun arkdaslarımadua edıyorum senın ıcın ayrı olarak yasınde okurum sen uzme kendını ve stres yapma ıcını ferah tut lutfen hersey en hayırlı seklıyle olsun hakkımızda ıstanbuldaydın demı cnım esınde bır sorun varmıydı senın ?
Unuttun mu bizi yoksaaaaa
Kendine biraz zaman istedin bunları görmek istemiosan anlarımda yinede çabuk gel ben şimdiden ösledim seni çokkkkkk
Hem bak sölüom gelmezsen teste falan gitmem
ben de çok merak ediyom ki senin sonucunuuuubirazda sıkıntıdan galiba ya,evde otura otura sıyırdımm iyicepazartesi işe başlayacam Allahtan,kuzucukların telaşından herşeyi unuturum ben artık
kızlar yarın ikinci testimi yaptıracağım, ilki 35'ti bakalım ne olacak?
bu arada bende hiçbir hamilelik belirtisi yok. sadece ara ara kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi. benim de ne olacağım belli değil ama hiçbir belirti yok diyip üzmeyin kendinizi :)
bu gece bitsin hemen yarın gelsin istiyorum
Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt
benim ikinci denemem bursa acıbademde yaptırdım canm eşin yaptralım dyosa kırma bence sonucta cıkan sonuc negatifte olsa üzülme cünkü bazı kişilerin cıkmıyo hemen. üzülürüm dyosan test gününü bekle canm
9. günümüz yavrucum. Göğüslerimin üstleri, yanları, her yerleri acıyo.
Arkadaşlar bu gün ufak bir korku atlattığımdan hastane test falan ilk kez girebiliyorum nete. Öncelikle ikimiz de iyiyiz çok şükür.
Kaçırdığım konuşmalara hızlıca göz attım, hep gözüme takılan ağrı, sancı olması, regil öncesine benzemesi ve mide bulantısı. Ama nolur rahat olun ve olumsuz düşünmeyin, benim hala sancım bitmedi mesela, her an regil olacakmışım gibi bacak ve kasık ağrım var. Ve bu ağrılar genelde transfer sonrası 7. Ve 8. Günlerde yoğunlaşırmış. Panik yok yani, bu olumsuz demek değil ki, nolur iyi düşünün, nolluurrrrrrr..
Ve 5. Gün transferi 9. Gün alır sonucu. 3. Gün transferi ise 12. Gün. Yani deha erken test filan yapmayın. Evde idrar testi filan asla yapmayın zaten. Birazcık sabır sadece. Bugüne kadar ne aşamaları geçtiniz, ne sabırlar gösterdiniz bunca zaman, 3-5 gün daha çok mu bebişleriniz için ha!!!!! Üzmeyin onları yaaa(
istanbul memorial düsünüyorum sen nerde yaptin_?
ben de çok merak ediyom ki senin sonucunuuuu
8 yumurta az diyil sakın bunun için üzülme sakın gayet iyi... hiç olmayanlarda var onlar ne yapsın Allahım bu yoldaki herkesin imdadına yetişsin ve hepimizin bebişleri olsun merak etme Allahın izniyle o artar bile hatta dondurulmaya bile embiriyolar çıkar... zaten önemli olan sayısı diyil kalitesi canım tek yumurtayla bile hamile kalanlar var... benim ilk denemede yumurta toplama işleminden sonra çok kabızlık çektim inşallah bu sefer öyle olmaz ya....
o zaman bugün yaptırsakk alırdık sonucu dimi
ateşim varrrrrr
alınca hemen yazarım cnm,bakalım kısmetimizde nevarsa o olacakk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?