2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım ben ankaradayım.. onda sıkıntı yok çok şkür... benim yumurtalıklar zayıf çalışıyo duaların için allah razı olsunnnnnn... bende dua ederimm... ismini söyle ona göre deyimm... rabbim hepimizi selamete erdirsin!!!

benim ikinci denemem bursa acıbademde yaptırdım canm eşin yaptralım dyosa kırma bence sonucta cıkan sonuc negatifte olsa üzülme cünkü bazı kişilerin cıkmıyo hemen. üzülürüm dyosan test gününü bekle canm

Unuttun mu bizi yoksaaaaa
Kendine biraz zaman istedin bunları görmek istemiosan anlarımda yinede çabuk gel ben şimdiden ösledim seni çokkkkkk
Hem bak sölüom gelmezsen teste falan gitmem

yok annem olur mu öyle şey; ben yokken ne konuşmuşsunuz onlara bakıyom da oku oku bitiremedim :))))

Tatlım merak etme içini ferah tut allahima sigin bol bol dua et sabah olmaz cok iyi anlıyorum bende transfere gdecegimde bile sabah oldu mu diye kac kez uyandim uyuyamadim

Buketim değerlerin süper maşallah. Allah tamamına erdirsin inşallah. Yeğenime iyi bak :)

Cok tecrübesizim canim erken olumsuz duysak sonradan tutmustuda teste cikmadi üzüntüden düşürdüm mü filan diye kafayı yerim eşim benden daha duygusal cok hassas oldu bu aralar sanki transfer i esime yaptilar var mi vücudunda degisiklik hissedebiliyor musun

Arkadaşlar bu gün ufak bir korku atlattığımdan hastane test falan ilk kez girebiliyorum nete. Öncelikle ikimiz de iyiyiz çok şükür.

Kaçırdığım konuşmalara hızlıca göz attım, hep gözüme takılan ağrı, sancı olması, regil öncesine benzemesi ve mide bulantısı. Ama nolur rahat olun ve olumsuz düşünmeyin, benim hala sancım bitmedi mesela, her an regil olacakmışım gibi bacak ve kasık ağrım var. Ve bu ağrılar genelde transfer sonrası 7. Ve 8. Günlerde yoğunlaşırmış. Panik yok yani, bu olumsuz demek değil ki, nolur iyi düşünün, nolluurrrrrrr..

Ve 5. Gün transferi 9. Gün alır sonucu. 3. Gün transferi ise 12. Gün. Yani deha erken test filan yapmayın. Evde idrar testi filan asla yapmayın zaten. Birazcık sabır sadece. Bugüne kadar ne aşamaları geçtiniz, ne sabırlar gösterdiniz bunca zaman, 3-5 gün daha çok mu bebişleriniz için ha!!!!! Üzmeyin onları yaaa(

o zaman bugün yaptırsakk alırdık sonucu dimi

bende şimdi ondan korktum gaz sancısı gibi bi sancı var sabahtan beri annem kayısı kompostosu yapmış onu içtim kabız filan olmayayım diye

biz 7 yıldır çocuk istiyoruz ama imkanlarımız şimdi uygun oldu tüp bebiş için o nedenle dondurulmak içinde kalsın istiyorum tekrar herşeye başla sıfırdan falan çok zor olur bizim için işin hem manevi yanı var hem maddi zor işler :) hakkımızda hayırlısı allah yüzümüzü güldürsün inşallah :)

canlarım o göğüs ağrıları ilaçlardan oluyo bence çünkü bakın mesela benim daha yumurtam bile toplanmadı ama çok ağrıyo... yani belirtisi olmayanlarda hamile oluyo ona kafanızı takmayın derim... boşuna stres yapmayın belirtiniz hiç yoktur birde bakmışsınız test günü pozitiiiifff inşallah hamile kalırsınız inşallah....

o zaman testin gününü bekle canm sabırlı olun bence cünkü kiminin negatif cıkıp daha sonra pozitf cıkabiliyo ben cok okudum böle yazılar. Benim kasıklarımda cok kasılmalar oluyo gögüslerm sızlıyo elleyemiyrum bide acayip iştahım acıldı heran bşeyler yemek istiyrum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…