- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #3.361
Elanor sende havuza atılmak isteyenlerdensin galibaotur oturduun yerde koca sözü dinke bakemmmm aaaaaaaaa
Benimde 9.günğmmüş şimdi sen söleyince saydım benim niye test günüm erken hepinizden ay neyim doğruki desene
Bugun gene sıkıntılardayım sabah annemlen kuaföre gidelim dedik malum ben almk başını gidiyorum bakım konusunda tam çöp kadın oldumeee hadi kahvaltıyıda en sevdiğim börekçide edelim dedik benim önüme börek bi geldi kıyması ekşi ekşi kokuo çocukluumdan beride giderim hani hiç böle şey olmadı annem baktım yio dedim bu kokmuo yoooo hersamanki gibi dedi neyse ben yiyemedim poça yedim sade anca sonra dolmuşa kadar yürütemdim kasıklarım nasıl ağrıo iki büklüm ol patla o derece eve gelir gelmez annemin paket ettirdii böreği aaaa ne güzel kokmuo ya die yedim şimdi gene ağzıma gelio bütün kıymaları nerden yediysem die kendime küfür halindeyim kasıklarımda çok ağrıo memelerim allahlık patlicak zaten dünden beri adet olmama bi iki gün var çok korkuyorummmm bütün belirtilerim ortaya dökülüyor bir bir hayır inanın hazırım negatife azcık üzülür geçerim ama şimdi gene sıkıntılanıom işte anlamsız nolcaksa olsun demi işte böle benim günlüğümmmmmm budur
Ece den ayşegüleeeeeeeee sesimmm gelüyürrrr müüüüüüü nerdesin cicimmmmmmmm bensiz yusuf ediosan vallahi küserimmm ahanda sölüoooommmmmm![]()
Şekerim senin 5. gün embriyosu olduğu için test günün farklı. Seninle transferimiz aynı gün ama benim test günüm salı, çünkü 2. gün embriyosu benim kuzucuklarım. Belirtilerine bakarsak hamilesin cicim.