• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Elanor sende havuza atılmak isteyenlerdensin galiba :47:otur oturduun yerde koca sözü dinke bakemmmm aaaaaaaaa
Benimde 9.günğmmüş şimdi sen söleyince saydım benim niye test günüm erken hepinizden ay neyim doğruki desene:9:

Bugun gene sıkıntılardayım sabah annemlen kuaföre gidelim dedik malum ben almk başını gidiyorum bakım konusunda tam çöp kadın oldum:9: eee hadi kahvaltıyıda en sevdiğim börekçide edelim dedik benim önüme börek bi geldi kıyması ekşi ekşi kokuo çocukluumdan beride giderim hani hiç böle şey olmadı annem baktım yio dedim bu kokmuo yoooo hersamanki gibi dedi neyse ben yiyemedim poça yedim sade anca sonra dolmuşa kadar yürütemdim kasıklarım nasıl ağrıo iki büklüm ol patla o derece eve gelir gelmez annemin paket ettirdii böreği aaaa ne güzel kokmuo ya die yedim şimdi gene ağzıma gelio bütün kıymaları nerden yediysem die kendime küfür halindeyim kasıklarımda çok ağrıo memelerim allahlık patlicak zaten dünden beri adet olmama bi iki gün var çok korkuyorummmm bütün belirtilerim ortaya dökülüyor bir bir hayır inanın hazırım negatife azcık üzülür geçerim ama şimdi gene sıkıntılanıom işte anlamsız nolcaksa olsun demi işte böle benim günlüğümmmmmm budur :9:
Ece den ayşegüleeeeeeeee sesimmm gelüyürrrr müüüüüüü nerdesin cicimmmmmmmm bensiz yusuf ediosan vallahi küserimmm ahanda sölüoooommmmmm:47::56::9:

Şekerim senin 5. gün embriyosu olduğu için test günün farklı. Seninle transferimiz aynı gün ama benim test günüm salı, çünkü 2. gün embriyosu benim kuzucuklarım. Belirtilerine bakarsak hamilesin cicim.

kızlar slm nasılsınız bugün,benim 9.gün bugün adet olacakmışım gibi ağrılarım ar eşime idrar testi al diyorum almıyo,inat işte:1:

Benim de 9. günüm ve iki gündür var o ağrılar :(( evde bir tane testim var aslında. Bu akşam elim gidecek sanki teste.

Son düzenleme:
eylülün 12 sinde transfer oldum canm 3.gün embriyosu 2 tane verdi doktor testide 8. Günü yaptrdm canm. Senin nasıl oldu canm

Canim alintiyla cevaplaya tikla oyle cevap yaz oyle yaparsan sarı baloncuk olur ;) benimde 14unde oldu ayni bende senin gibiyim 3.gun embiryosu benimde bebeklerim tutundumu die dusunup duruyorum ;)) benim test tarihim 26si canim sanirim 24u

Arkadaşlar, rüyamda bitkisel test diyebir gebelik testi yaptırdım, neyse artık o, sonuçsa negatifti. Acaba beynim beni negatife mi hazırlıyor? Salı günü yaklaştıkça durgunlaşmaya başkadım.

Canim alintiyla cevaplaya tikla oyle cevap yaz oyle yaparsan sarı baloncuk olur ;) benimde 14unde oldu ayni bende senin gibiyim 3.gun embiryosu benimde bebeklerim tutundumu die dusunup duruyorum ;)) benim test tarihim 26si canim sanirim 24u

biz seninle beraber yaptıracağız testi, Allah yüzümüze baksın, inşallah nasip etsin

Arkadaşlar, rüyamda bitkisel test diyebir gebelik testi yaptırdım, neyse artık o, sonuçsa negatifti. Acaba beynim beni negatife mi hazırlıyor? Salı günü yaklaştıkça durgunlaşmaya başkadım.

kızımmmmm, canım yaaa, rüyaların tersi çıkar bilmiyormusun, hiç korkma, çok düşünmekten bunlar. ben senin pozitif olacağını hissediyorum inşallah canım.

canm telden griyorum ben slıntı ile cvplaya basıyorum ama olmuyo gene. Evet 24 ü test günüm ama eşim dayanamadı dün götürdü sonucu da 11.57 cıkonca aglamaya basladı baba olmayı cok istiyo. Neyse nerde yaptrdn bide kacıncı denemen canm

Amiiiiiin bitanem ins.su an için kanamam yok.tamam canim sıvı almaya dikat ederi

canımmm zaten cıkıncz bıde o gun cok az olur öyle fazlabişeee degl yanı olmzdysa olmaz cnm kanaman ama suyu ihmal etme ve bol proteın al üşütme sana demişlerdir

anne adayları ve sevgılı tüpçü annelerı bugun yumurtalarım toplandı malesefkı ohss suphesı taşıyorum ıns bısey olmazda ıyıce gelısıp transfreım olur :) sızde fraxporın dıe bı ıgne var onu olan varmı progestanın yanında?

korkmaaaaaaaaaaaaaaaa sakın bak şuan bebişin sennleyse onu üzmek istemezsin imi:34:bukadar kafana takma olurmu canım rabbm hepimize hayırlısını versin dua et bol bol

Merhaba arkadaslar ayın 18 inde tranferim oldu 5.gun embriyosu.formlari okuyorumda herkezde agri kramp lekelenme
Bende hiç bi belirti yok sadece ayaklarimda asiri bi üsüme var okadar.
Transferini olmus test gününü bekleyen arkadaslar neler yasadiginizi
Yazabilirmisiniz.simdiden tesekkurler.

Arkadasim benim de 17.sinde 2.gun dondurulmus,3.gun transferi.benim hichir belirtim yok bi de ustune hastayim burun akintisi halsizlik.butun gun yattim.herkese gore belirtiler farkli oluyo.pozitif dusun.guzel haberlerini bekliyoruzz

ben hala neden 35 yaşın altına bir tane nakledilmesi yönünde yasa çıktı anlamış değilim arkadaş okadar para harcıyoruz kolay değil bedenen ve ruhen yıpranıyoruz iki tane nakledilse bir aile bir seferde çifte mutluluk yaşasa olmaz mı ... tamam dört yada beş transferi yapmasınlar anlarım bebeklerinde sağlığı tehlikeye girer ama iki neden yasak ...

ya doktoru zorlıycan kolaymı oyle her denemede bı dünya para ver bıde sansını düşürsünler benım kuzenime 3 adte verdıler bıtanesı tuttu zaten cogul gebelik tutgunda yanı 3 ve uzerı ıcın konuşuyorum doktorlar embrıo sonlandırıyorlar en fazla 2 tanesnın gelısıme devam etmesı saglıyolar. bu arada jujucum transfer zamanını sormuşsun benım ılk denemem 2 günde , 2 ve 3 denememde 3cu günde oldu bu denememde sonucu gorcez bugun yumurtalrım toplandı ıns 5.gune kadar ılerler ve kalıtelı olur zaten bı tutup doğsunlar ben onlara yapcagımı bılıyom :D

Şekerim senin 5. gün embriyosu olduğu için test günün farklı. Seninle transferimiz aynı gün ama benim test günüm salı, çünkü 2. gün embriyosu benim kuzucuklarım. Belirtilerine bakarsak hamilesin cicim.

cnm bemimde 5.gün embriyosu ama banada salı gününe test verdi ama ben pazartesi yaptırcam,hastane okuluma yakın hemen gidip yaptırcamm

Benim de ayaklarım üşüdü hala da üşüyor :)) ben cok sükür pozitifi gordum ins sende görürsün

Back