- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #3.401
of şu kayınvalideler, kocanla 2 dakika markete diye çık.. kocan söylesin, anne sen otur biz geliriz falan diye..
Daha 5 günümüz var canim erkende bakalim zaman gecsin o zaman esim isterse ayarlar:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of şu kayınvalideler, kocanla 2 dakika markete diye çık.. kocan söylesin, anne sen otur biz geliriz falan diye..
Daha 5 günümüz var canim erkende bakalim zaman gecsin o zaman esim isterse ayarlar:))
Bak vallahi elin giderse o teste o elin işten çıkmasın inşbi dur ya bak ben burda patlicam zatennnn bildiğin adetin ilk gün ağrısı yaşıorum aaannnnnaaaaammmmmmmm midem bulanmıo ama geçti bi sürü yemek yidim
vak valla küserim salı günnden önce test yaparsan bu bizim kaçıncı günümüz ayrıca 10 mu 9 mu??
Bitkisel febelik testi diye bişiy olmadığına göre popon açıkta kalmışşşş
Ay bak ben sana demedim mi daha sabah test mest yokkkkkkhadi tamam kıskan benimle aynı gün ettir testini izin verdimmmm
Pazartesiden önce yaptırmadaaaaaa bak hem pazartesi benim adet günüm valla ben ne edem yazık banadaaaa
Dokuz doğuran benim asıl patlicam diom yinede gıkım çıkmıo oturuommmmmmm
hihihi evet kıskandım seniii,ay ben sabırsızım ne yapayım dayanamıyorumm![]()
hihihi evet kıskandım seniii,ay ben sabırsızım ne yapayım dayanamıyorumm![]()
Sabreden derviş muradına ermişşşşşşşş![]()
Bak vallahi elin giderse o teste o elin işten çıkmasın inşbi dur ya bak ben burda patlicam zatennnn bildiğin adetin ilk gün ağrısı yaşıorum aaannnnnaaaaammmmmmmm midem bulanmıo ama geçti bi sürü yemek yidim
vak valla küserim salı günnden önce test yaparsan bu bizim kaçıncı günümüz ayrıca 10 mu 9 mu??
Bitkisel febelik testi diye bişiy olmadığına göre popon açıkta kalmışşşş
Ay bak ben sana demedim mi daha sabah test mest yokkkkkkhadi tamam kıskan benimle aynı gün ettir testini izin verdimmmm
Pazartesiden önce yaptırmadaaaaaa bak hem pazartesi benim adet günüm valla ben ne edem yazık banadaaaa
Dokuz doğuran benim asıl patlicam diom yinede gıkım çıkmıo oturuommmmmmm
Korkma kuzummmmm tuttu bile inşallah bebişin sıkıntı stres yokkkkkk herkes sakiiiinnnnn![]()
birazda sıkıntıdan galiba ya,evde otura otura sıyırdımm iyicepazartesi işe başlayacam Allahtan,kuzucukların telaşından herşeyi unuturum ben artık
Elanor sende havuza atılmak isteyenlerdensin galibaotur oturduun yerde koca sözü dinke bakemmmm aaaaaaaaa
Benimde 9.günğmmüş şimdi sen söleyince saydım benim niye test günüm erken hepinizden ay neyim doğruki desene
Bugun gene sıkıntılardayım sabah annemlen kuaföre gidelim dedik malum ben almk başını gidiyorum bakım konusunda tam çöp kadın oldumeee hadi kahvaltıyıda en sevdiğim börekçide edelim dedik benim önüme börek bi geldi kıyması ekşi ekşi kokuo çocukluumdan beride giderim hani hiç böle şey olmadı annem baktım yio dedim bu kokmuo yoooo hersamanki gibi dedi neyse ben yiyemedim poça yedim sade anca sonra dolmuşa kadar yürütemdim kasıklarım nasıl ağrıo iki büklüm ol patla o derece eve gelir gelmez annemin paket ettirdii böreği aaaa ne güzel kokmuo ya die yedim şimdi gene ağzıma gelio bütün kıymaları nerden yediysem die kendime küfür halindeyim kasıklarımda çok ağrıo memelerim allahlık patlicak zaten dünden beri adet olmama bi iki gün var çok korkuyorummmm bütün belirtilerim ortaya dökülüyor bir bir hayır inanın hazırım negatife azcık üzülür geçerim ama şimdi gene sıkıntılanıom işte anlamsız nolcaksa olsun demi işte böle benim günlüğümmmmmm budur
Ece den ayşegüleeeeeeeee sesimmm gelüyürrrr müüüüüüü nerdesin cicimmmmmmmm bensiz yusuf ediosan vallahi küserimmm ahanda sölüoooommmmmm![]()
içimmmm daralıyor yaaaa çok kötüyüm bu gün![]()
kızlar yarın ikinci testimi yaptıracağım, ilki 35'ti bakalım ne olacak?
Bu arada bende hiçbir hamilelik belirtisi yok. Sadece ara ara kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi. Benim de ne olacağım belli değil ama hiçbir belirti yok diyip üzmeyin kendinizi :)
bu gece bitsin hemen yarın gelsin istiyorum
dur, sakin ol, neden kötüsün bugün? Ilaçlar dengemizi alt üst etti, zor zamanlardan geçiyoruz. Imkanın varsa kısa bir yürüyüş yap. Neşeli bir film izle.
Canim senin yaşadığını biliyorsun ben de yaşadım. Düşündüğümde neqatifden değil de, hamile kalmaktan çok korkuyordum. Aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyordu. Ancak sonra kendimi güzel sonuca odakladım, yalnızca güzel ihtimalleri düşünüyorum. Aklıma kötü bir şey gelmek istediğinde de hemen aksini düşünüyorum. Yoksa bu kadar kısa bir süre içinde tekrar tedavi heyecanını duyamazdım. Sen de aklına hiç bir kötü şey getirme. İnşeAllah bu sefer her şey daha güzel olur. Nihayetinde bir kez hamile kalmışsın, bu çok güzel bir şey. Kendini boşuna üzme, bebişini de.benmı yataktan sadece tuvalet ıcın cıkıyorum eşim izin vermiyor bıde korkuyorm ya olmsuz olursa dıye bebgm olsun okadar çok ıstıyorum kı ya olmazsa ya aynı şeyler olursa işte bunlar bni maaf ediyor dıyorm ilerde bişe olacagna şimdi negatifi görmek daha ıyı sanırım buna hazırlıyorum kendımı ama korkuyorm yıne de olsun istiyorum:18:![]()
9. günümüz yavrucum. Göğüslerimin üstleri, yanları, her yerleri acıyo.
vayyyy kraliçemmmmm :))) bende sabah sana bakındım ama yoktun. 2 aydır anneme gitmiyorum kadıncağıza yazık çok merak etti beni. ona gittim. annem köyde oturuyo yarım saat mesafemiz, ancak annem arabaya binemediğinden(midesi çok bulanıyo o yüzden) yanıma gelemiyo, benim gitmem lazım. ondaydımmmm :)))))))))))))))
kızlar yarın ikinci testimi yaptıracağım, ilki 35'ti bakalım ne olacak?
bu arada bende hiçbir hamilelik belirtisi yok. sadece ara ara kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi. benim de ne olacağım belli değil ama hiçbir belirti yok diyip üzmeyin kendinizi :)
bu gece bitsin hemen yarın gelsin istiyorum
benmı yataktan sadece tuvalet ıcın cıkıyorum eşim izin vermiyor bıde korkuyorm ya olmsuz olursa dıye bebgm olsun okadar çok ıstıyorum kı ya olmazsa ya aynı şeyler olursa işte bunlar bni maaf ediyor dıyorm ilerde bişe olacagna şimdi negatifi görmek daha ıyı sanırım buna hazırlıyorum kendımı ama korkuyorm yıne de olsun istiyorum:18:![]()
31 yaşım 3.denememcnm öncelikle lütfen kötü üşünüp kötüyü çağırma sen,
okuyorum ben zaten hepimiz için dua ediyorum isminle de ederim tabiki, allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.
yaşın kaç cnm ilk kez mi deniyorsun tüp bebek
allah razı olsun canımm... benim için dua edenlerin rabbim dualarını kabul etsin sizin içinizden ne geçiyorsa allah onu gönlünüze göre versin!!canım ben bugün hepimiz adına okudum kuran akşam yine okurum için rahat olsun kötü düşünme.... inşallah bi aksilik olmaz ve hayırlı sonuçlar alırız hepimiz![]()
canım kotu duusnme lutfen hep ıyı dusun guzel dusun cekme negatıf olayları kendıne seve seve dua ederım yasınde okurum her namazımda burda tandııgm bıdlgıım butun arkdaslarımadua edıyorum senın ıcın ayrı olarak yasınde okurum sen uzme kendını ve stres yapma ıcını ferah tut lutfen hersey en hayırlı seklıyle olsun hakkımızda ıstanbuldaydın demı cnım esınde bır sorun varmıydı senın ?
Selam kızlar meryem suresi okuma gurubu oluşturduk bu gece başlıyoruz listeye gelip sizde isminizi yazdırabilirsiniz..
Listeye giren okumak durumunda değil toplu dua edilecek her gece bir arkadaşımız tarafından sizlerde bu dua dan nasip alalım derseniz aşağıdaki linkten listemizi görebilir isminizi bana özelden yazarak dua ya katılabilirsiniz arz ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-tup-bebek-gunlugumuz-11932.html