2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Şekerim senin 5. gün embriyosu olduğu için test günün farklı. Seninle transferimiz aynı gün ama benim test günüm salı, çünkü 2. gün embriyosu benim kuzucuklarım. Belirtilerine bakarsak hamilesin cicim.

kızlar slm nasılsınız bugün,benim 9.gün bugün adet olacakmışım gibi ağrılarım ar eşime idrar testi al diyorum almıyo,inat işte

Benim de 9. günüm ve iki gündür var o ağrılar ( evde bir tane testim var aslında. Bu akşam elim gidecek sanki teste.

Son düzenleme:
eylülün 12 sinde transfer oldum canm 3.gün embriyosu 2 tane verdi doktor testide 8. Günü yaptrdm canm. Senin nasıl oldu canm

eylülün 12 sinde transfer oldum canm 3.gün embriyosu 2 tane verdi doktor testide 8. Günü yaptrdm canm. Senin nasıl oldu canm

Canim alintiyla cevaplaya tikla oyle cevap yaz oyle yaparsan sarı baloncuk olur benimde 14unde oldu ayni bende senin gibiyim 3.gun embiryosu benimde bebeklerim tutundumu die dusunup duruyorum ) benim test tarihim 26si canim sanirim 24u

Arkadaşlar, rüyamda bitkisel test diyebir gebelik testi yaptırdım, neyse artık o, sonuçsa negatifti. Acaba beynim beni negatife mi hazırlıyor? Salı günü yaklaştıkça durgunlaşmaya başkadım.

Canim alintiyla cevaplaya tikla oyle cevap yaz oyle yaparsan sarı baloncuk olur benimde 14unde oldu ayni bende senin gibiyim 3.gun embiryosu benimde bebeklerim tutundumu die dusunup duruyorum ) benim test tarihim 26si canim sanirim 24u

biz seninle beraber yaptıracağız testi, Allah yüzümüze baksın, inşallah nasip etsin

Arkadaşlar, rüyamda bitkisel test diyebir gebelik testi yaptırdım, neyse artık o, sonuçsa negatifti. Acaba beynim beni negatife mi hazırlıyor? Salı günü yaklaştıkça durgunlaşmaya başkadım.

kızımmmmm, canım yaaa, rüyaların tersi çıkar bilmiyormusun, hiç korkma, çok düşünmekten bunlar. ben senin pozitif olacağını hissediyorum inşallah canım.

canm telden griyorum ben slıntı ile cvplaya basıyorum ama olmuyo gene. Evet 24 ü test günüm ama eşim dayanamadı dün götürdü sonucu da 11.57 cıkonca aglamaya basladı baba olmayı cok istiyo. Neyse nerde yaptrdn bide kacıncı denemen canm

Amiiiiiin bitanem ins.su an için kanamam yok.tamam canim sıvı almaya dikat ederi

canımmm zaten cıkıncz bıde o gun cok az olur öyle fazlabişeee degl yanı olmzdysa olmaz cnm kanaman ama suyu ihmal etme ve bol proteın al üşütme sana demişlerdir

anne adayları ve sevgılı tüpçü annelerı bugun yumurtalarım toplandı malesefkı ohss suphesı taşıyorum ıns bısey olmazda ıyıce gelısıp transfreım olur :) sızde fraxporın dıe bı ıgne var onu olan varmı progestanın yanında?

korkmaaaaaaaaaaaaaaaa sakın bak şuan bebişin sennleyse onu üzmek istemezsin imibukadar kafana takma olurmu canım rabbm hepimize hayırlısını versin dua et bol bol

Arkadasim benim de 17.sinde 2.gun dondurulmus,3.gun transferi.benim hichir belirtim yok bi de ustune hastayim burun akintisi halsizlik.butun gun yattim.herkese gore belirtiler farkli oluyo.pozitif dusun.guzel haberlerini bekliyoruzz

ya doktoru zorlıycan kolaymı oyle her denemede bı dünya para ver bıde sansını düşürsünler benım kuzenime 3 adte verdıler bıtanesı tuttu zaten cogul gebelik tutgunda yanı 3 ve uzerı ıcın konuşuyorum doktorlar embrıo sonlandırıyorlar en fazla 2 tanesnın gelısıme devam etmesı saglıyolar. bu arada jujucum transfer zamanını sormuşsun benım ılk denemem 2 günde , 2 ve 3 denememde 3cu günde oldu bu denememde sonucu gorcez bugun yumurtalrım toplandı ıns 5.gune kadar ılerler ve kalıtelı olur zaten bı tutup doğsunlar ben onlara yapcagımı bılıyom

cnm bemimde 5.gün embriyosu ama banada salı gününe test verdi ama ben pazartesi yaptırcam,hastane okuluma yakın hemen gidip yaptırcamm

Benim de ayaklarım üşüdü hala da üşüyor :)) ben cok sükür pozitifi gordum ins sende görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…