2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

birazda sıkıntıdan galiba ya,evde otura otura sıyırdımm iyicepazartesi işe başlayacam Allahtan,kuzucukların telaşından herşeyi unuturum ben artık

9. günümüz yavrucum. Göğüslerimin üstleri, yanları, her yerleri acıyo.

Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt

vayyyy kraliçemmmmm :))) bende sabah sana bakındım ama yoktun. 2 aydır anneme gitmiyorum kadıncağıza yazık çok merak etti beni. ona gittim. annem köyde oturuyo yarım saat mesafemiz, ancak annem arabaya binemediğinden(midesi çok bulanıyo o yüzden) yanıma gelemiyo, benim gitmem lazım. ondaydımmmm :)))))))))))))))

kızlar yarın ikinci testimi yaptıracağım, ilki 35'ti bakalım ne olacak?

bu arada bende hiçbir hamilelik belirtisi yok. sadece ara ara kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi. benim de ne olacağım belli değil ama hiçbir belirti yok diyip üzmeyin kendinizi :)

bu gece bitsin hemen yarın gelsin istiyorum

inşşşşşşşşşşşş katlamıştır canım

dur, sakin ol, neden kötüsün bugün? Ilaçlar dengemizi alt üst etti, zor zamanlardan geçiyoruz. Imkanın varsa kısa bir yürüyüş yap. Neşeli bir film izle.

benmı yataktan sadece tuvalet ıcın cıkıyorum eşim izin vermiyor bıde korkuyorm ya olmsuz olursa dıye bebgm olsun okadar çok ıstıyorum kı ya olmazsa ya aynı şeyler olursa işte bunlar bni maaf ediyor dıyorm ilerde bişe olacagna şimdi negatifi görmek daha ıyı sanırım buna hazırlıyorum kendımı ama korkuyorm yıne de olsun istiyorum:18:

Canim senin yaşadığını biliyorsun ben de yaşadım. Düşündüğümde neqatifden değil de, hamile kalmaktan çok korkuyordum. Aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyordu. Ancak sonra kendimi güzel sonuca odakladım, yalnızca güzel ihtimalleri düşünüyorum. Aklıma kötü bir şey gelmek istediğinde de hemen aksini düşünüyorum. Yoksa bu kadar kısa bir süre içinde tekrar tedavi heyecanını duyamazdım. Sen de aklına hiç bir kötü şey getirme. İnşeAllah bu sefer her şey daha güzel olur. Nihayetinde bir kez hamile kalmışsın, bu çok güzel bir şey. Kendini boşuna üzme, bebişini de.

9. günümüz yavrucum. Göğüslerimin üstleri, yanları, her yerleri acıyo.

Benimkiler şişti az acıo ama çok diil yinede hassas

Hoş geçmedi bugünümmmmmmm canım ya ondan çok aktif değildimmmm patlicak gibiyimmmmm çok fenaaa
İyi yapmışınız ohhhh mis olmuşşşşş anne candır hele morsl için
Doktorunla konuşma fırsatın oldu mu yada planladın mı ne zaman konuşcağını gib biluöum sorularım var

Ay hadi hayırlısı inş bir an önce gitte yaz sonucunu merakla bekliyoruzzzzzz

Hepimiz aynı durumdayız desene aman valla herşeyin doğalı makbuldur derler ya boşuna dememişler işteeee cemaaat yatıo kalkıo oluo arkadaşşşşş

Selam kızlar meryem suresi okuma gurubu oluşturduk bu gece başlıyoruz listeye gelip sizde isminizi yazdırabilirsiniz..
Listeye giren okumak durumunda değil toplu dua edilecek her gece bir arkadaşımız tarafından sizlerde bu dua dan nasip alalım derseniz aşağıdaki linkten listemizi görebilir isminizi bana özelden yazarak dua ya katılabilirsiniz arz ederim

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-tup-bebek-gunlugumuz-11932.html

31 yaşım 3.denemem ilk ikisi özeldeydi ama başladık bitti tabi olumsuz ;( bu kez devlette deneyim dedim temmuzda başladık ama üç gün kullandım sonra iptal oldu şimdi de her an yarım kalacak diye korkuyorum...allah razı duaların için

canım ben bugün hepimiz adına okudum kuran akşam yine okurum için rahat olsun kötü düşünme.... inşallah bi aksilik olmaz ve hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
allah razı olsun canımm... benim için dua edenlerin rabbim dualarını kabul etsin sizin içinizden ne geçiyorsa allah onu gönlünüze göre versin!!

beni de ekler misinizzz adım şerife... ben de kayınvalideme söyleyim o da okusun hepimiz için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…