2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kuzum ben artistik patinaja başlicam yakında sıkıntılanma hiçbişiy olmazzzzzz

KiZlar opudan ciktim bende cok sukur,, ama maalesef 7 yumurtam taoplandi bos cikanlar olmus 10 lu rakamlarda bekliyorduk. Biraz moralim bozuldu ama doktor hepsi olgun merak etme dedi insallh hersey yolunda gider..
ALlah yardimcimiz olsun..

Hoşşşggeelldddiiiinnnnnnn geçmiş olsun.maalesef dicek bişy yokki gayet güzel olması gerktiği gibi,şiödi önemli olan kaçı döllendi ve günlerce nasıl devam ediooo sıkıntı yapma sayın gayet ii

Saol canim kalitesi belirleyici olan tabi ilk duyduumda cnm sikldi ama doktorumla konusunca gecti cnm tesekkur ederim saolasin

Kizlarrr cok sukur opum sorunsuz gecti cok az bi agrim oldu oda normalmis :) 15 yumosum toplanmiss yarin haber verecekler kaci dollenmis kaliteli diye :))))

hadi geçmiş olsun tatlım en önemli aşamayı atlattın darısı bana artık inşallah güçlü ve sağlıklı embiriyoların olur innnnnşşşşalllaaahhhh..

benim fsh ve diğer hormonlarım normaldi canım, amh 1 in altı düşük.

sağol canım amin inşallah, senin de tutar ve olur inşallah

anladım canım benim amh iyi o zaman fsh niye yüksek off çok karışık işlermiş bunlar yaa.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah bu ayy.

üşütmüşüm, grip ile nezle arası bişi oldum, ateşim var terliyorum, boğazım ağrıyor. bu çok kötü oldu. kızım çay yaptı içine karanfil, tarçın çubuğu, zencefil attı. limon sıktı onu içiyorum, valla bakımım kızıma kaldı, çocuk herşeye koşturuyor, hakkını ödeyemem, her yediğime karışıyor, lisede çocuk gelişimi bölümündeydi.her şeyi biliyor, üniversitede arkeoloji okuyor şimdi. ama sürekli şunu yeme, içme valla şişirdi beni.

Oy kuzum korkuyorum ne yapim allahim sana sigindik insallah emeklerimizi bosa cikarmaz sana da azicik kaldi

kızlar bugün transferimin 9. günü kasıklarımda cok kasılmalar oluyo progestan kapsül kullanıyorum günde 3 defa rahimden atıyorum bu ilac kasılma yapar mı kullanan var mı cok korkuyorum. Bu arada dün test yaptrdım degerim 11.57 cıktı sizce güzel mi bu sonuc acil cvp bekliyorum yardım ederseniz sevinirim

KiZlar opudan ciktim bende cok sukur,, ama maalesef 7 yumurtam taoplandi bos cikanlar olmus 10 lu rakamlarda bekliyorduk. Biraz moralim bozuldu ama doktor hepsi olgun merak etme dedi insallh hersey yolunda gider..
ALlah yardimcimiz olsun..

kaliteli yumurtaların olsun inşallah sayıya takılma az kaldı bebişlerine kavuşmana inşallah 1.kalite olurlar hepsi kalanınıda dondurursunuz inşalllllaaahhhh

Ayaklarımı karnıma çektim öle duruom o kadar ağrım var
Mide bulantım geçtiii şimdilik bi sıkıntım yokkkk ben ya üşüttüm bi güzel yada çok hoş bi adet beni beklioooo

tutunduysa ilk yarım saat ile 24 saat arasında tutunuyor zaten.ağır kaldırma ve çok yorulma ..eğilmekle bişi olmaz.ama ilk gün dinlenmeli mutaka

Yok canim zaten o ilk gunlerimiz gecti seninle test gunumuz ayni :)oy canim hep tedirginim artik bebekle ilgili rüyalar görmeye başladım ne bi bel agrisi ne bi kramp ne sanci hic bisey yok :) sen ne yapion

kaliteli yumurtaların olsun inşallah sayıya takılma az kaldı bebişlerine kavuşmana inşallah 1.kalite olurlar hepsi kalanınıda dondurursunuz inşalllllaaahhhh

Cnm inasallah oyle olur saol ii dilekelrin icin, ptesi belli olcakmis ins mutlulugumu paylasirim burda size.

Ayaklarımı karnıma çektim öle duruom o kadar ağrım var
Mide bulantım geçtiii şimdilik bi sıkıntım yokkkk ben ya üşüttüm bi güzel yada çok hoş bi adet beni beklioooo

yanılıyorsun bence, bu daha çok bebek tutunduğunda kasıkları aşağı doğru çeker, ona benziyor, sakin ol, bol su iç, istersen bir hırka giy sıcak tutar. hadi bakalım hayırlısı

Yok canim zaten o ilk gunlerimiz gecti seninle test gunumuz ayni :)oy canim hep tedirginim artik bebekle ilgili rüyalar görmeye başladım ne bi bel agrisi ne bi kramp ne sanci hic bisey yok :) sen ne yapion

en ufak bir belirtim yok. üstelik boğazım ağrıyor ateşim var. rüya bile görmüyorum. kafama takmamaya çalışıyorum. hiç bir şey yok çünkü.

kendimi biraz daha o moda sokmak için bebeğim ve ben dergisi aldım. ona bakıyorum, bir sürü şey değişmiş, fox life kanalında dans yarışması var amerikanın ona bakıyorum, düşünüyorum acaba çok mu yaşlandım diye... yani belirtiler dışında herşeye dikkatimi verdim, yoksa kafayı yiyeceğim.

Bence 8.gun icin 11 iyi deger ben igne olarak 5 gun kullandim onun icin tam bi bilgim yok

bende ilk 5 gün igne kullandm daha sonra kapsüle gectim inş güzel sonucla alırz

Ben de tablete geçtim ilk 7 gün iğne yapıldıktan sonra. Ama ben günde 1 defa alıyorum ve benimki normal suyla içilen tablet. Bence 9. Gün için değerin çok iyi. Bence hamikesin. İnşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…