- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.341
Kizlar meraba nasilsiniz bugün aklimi birseyler kurcaladi embiryolog bana egilme uzanma dedi misafirlerim vardi malum kimse bilmedigi icin uzanamasim ayakta kald egildim kalktim cok korktum transferimin 7.gununde oldu bunlar yani dun sizde bisey olur mu
KiZlar opudan ciktim bende cok sukur,, ama maalesef 7 yumurtam taoplandibos cikanlar olmus 10 lu rakamlarda bekliyorduk. Biraz moralim bozuldu ama doktor hepsi olgun merak etme dedi insallh hersey yolunda gider..
ALlah yardimcimiz olsun..
Kuzum ben artistik patinaja başlicam yakında sıkıntılanma hiçbişiy olmazzzzzz
Hoşşşggeelldddiiiinnnnnnn geçmiş olsun.maalesef dicek bişy yokki gayet güzel olması gerktiği gibi,şiödi önemli olan kaçı döllendi ve günlerce nasıl devam ediooo sıkıntı yapma sayın gayet ii
Kizlarrr cok sukur opum sorunsuz gecti cok az bi agrim oldu oda normalmis :) 15 yumosum toplanmiss yarin haber verecekler kaci dollenmis kaliteli diye :))))
benim fsh ve diğer hormonlarım normaldi canım, amh 1 in altı düşük.
sağol canım amin inşallah, senin de tutar ve olur inşallah
Kuzum ben artistik patinaja başlicam yakında sıkıntılanma hiçbişiy olmazzzzzz
Hoşşşggeelldddiiiinnnnnnn geçmiş olsun.maalesef dicek bişy yokki gayet güzel olması gerktiği gibi,şiödi önemli olan kaçı döllendi ve günlerce nasıl devam ediooo sıkıntı yapma sayın gayet ii
KiZlar opudan ciktim bende cok sukur,, ama maalesef 7 yumurtam taoplandibos cikanlar olmus 10 lu rakamlarda bekliyorduk. Biraz moralim bozuldu ama doktor hepsi olgun merak etme dedi insallh hersey yolunda gider..
ALlah yardimcimiz olsun..
tutunduysa ilk yarım saat ile 24 saat arasında tutunuyor zaten.ağır kaldırma ve çok yorulma ..eğilmekle bişi olmaz.ama ilk gün dinlenmeli mutaka
kaliteli yumurtaların olsun inşallah sayıya takılma az kaldı bebişlerine kavuşmana inşallah 1.kalite olurlar hepsi kalanınıda dondurursunuz inşalllllaaahhhh
Ayaklarımı karnıma çektim öle duruom o kadar ağrım var
Mide bulantım geçtiii şimdilik bi sıkıntım yokkkk ben ya üşüttüm bi güzel yada çok hoş bi adet beni beklioooo
Yok canim zaten o ilk gunlerimiz gecti seninle test gunumuz ayni :)oy canim hep tedirginim artik bebekle ilgili rüyalar görmeye başladım ne bi bel agrisi ne bi kramp ne sanci hic bisey yok :) sen ne yapion
kızlar bugün transferimin 9. günü kasıklarımda cok kasılmalar oluyo progestan kapsül kullanıyorum günde 3 defa rahimden atıyorum bu ilac kasılma yapar mı kullanan var mı cok korkuyorum. Bu arada dün test yaptrdım degerim 11.57 cıktı sizce güzel mi bu sonuc acil cvp bekliyorum yardım ederseniz sevinirim
bende ilk 5 gün igne kullandm daha sonra kapsüle gectim inş güzel sonucla alırz
bende ilk 5 gün igne kullandm daha sonra kapsüle gectim inş güzel sonucla alırz
Ayaklarımı karnıma çektim öle duruom o kadar ağrım var
Mide bulantım geçtiii şimdilik bi sıkıntım yokkkk ben ya üşüttüm bi güzel yada çok hoş bi adet beni beklioooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?