- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.201
kızlar bende tüp bebek tedavisiyle meleğine kavuşmuş birisiyim.bende pco başlangici eşimde sperm azlığı ve morfoloji 1 idi.ama ok şükür kavuştuk.inş saglıklada alırız kucağımıza..buraya yazma amacım tedavim sırasında benim gibi olup olumlu sonucu alan var mı diye hep araştırırdım.sizlere yazmak istedim mevlam çıktığınız bu zorlu süreçte hepinize önce olumlu sonuç aldırmak ve sonrada meleklerini kucağına almak nasip etsin..sormak istedğiniz her konuda biliyorsam yardımcı olmak isterim..iyi akşamlar
Hiçte üzülmedim işte tamam mı
Hatta şu an ağlamıyorumdaaaa
Ben kafayımyedim sen bana bakma neden ağlıyorum ben de bilmiyorum utanmasam herkes beni teselli etsin bile diyebilirim
Bu hormon manyaklığını bi kenara bırakıp asıl gerçek düşüncelerimi sölicek olursam bu yola daha yeni çıktık herşeye yeni başladık inandık hep inanmayada devam asla yılmak yok hep beraber bu zamanlrıda aşıp yarın doğuma gidiyoruz dicez gerçekten inandığım bu bu ay yada önümüzdeki yıl bilmiyorum tek duam tez zamanda olması..7
Ayrıca bu havuza atılacaın gerçeğini değiştirmiyoooo işteeeee
iyi akşamlar şeker, yorma kendini iyice dinlen....bugün yaşadığım heyecanlardan yorgun düştüm. bu akşam erken kaçıyorum, herkese iyi akşamlar.
herkese çok çok çok teşekkür ederim. arkadaşlar biliyorum saçma ama ben gerçekten üzülmüyorum. hep eğer ilerleyen dönemde kötü haber alacaksam bugün negatifi görmek istemiştim zaten. Rabbim beni korudu sadece. üzülmeyin ve ağlamayın. ben gerçekten tek damla göz yaşı dökmedim. iyiyim.
beneklim benimmmm canım arkadaşım..... ben yumurtalarım ve naktim el verdiğince bu yolda devam edicem. ve dediğin gibi süper bi anne olcam ben. 32 yıllık hayatımda Rabbim ben ne istediysem hep istediğimden iyisini verdi, hamdolsun... ama her isteğimi, emin olsun ve bende emin olayım istediğimden diye muhtemelen, biraz bekletti beni, biraz zorladı, ama verdi... ben inanıyorum canım yine öyle olacak... o yüzden gözyaşınızı görmek istemiyorum. Rabbim beni daha büyük acılardan korudu. kaldıramayacağım bi yük vermesin diye bugün negatifi gördüm ben, hatta görmedim duydum.
Çok güzel yazmışsın bütün gün tek kelime yazmayıp beni gerdiğin için affettim gel kendiliğinden atla o zaman
Havuz 1metreden başlayıp 3 metreye gidio hem ben sana öğretirimçiçek ızgarada inegöl köfte istiom bide bu şartlarda
Topicte test günü sırası bende demi bu arada birden aklıma geldi sinir bastııı
Ayrıca ben benim merkezle komuştum pazar pazar acillerde sürünmek istemiyorum diye pazartesi kendi hastanemde yaptırcam
canlarrr aradılar, şimdi kapattım. benim için hayırlı zaman bu ay değilmiş. ilaçları bırakcakmışım. yaklaşık 10 gün sonra regl olurmuşum. sonrasını sonra oturup konuşup karar vercez. nazcım lütfen doya doya sevin. ben inanılmaz derecede sevindim senin için. inşallah benim için de dansözlerin oynatıldığı bi zaman olacak. ne haber alırsam alıyım hayırlısını alacağıma eminim demiştim. hayırlı haberle geldim :)
Canım o kadar sevindim ki senin için anlatamam. Annemle eşimebile verdim haberi. Allah kucağına almayı nasip etsin.
telefonum akılsız demiştim ama canım goncam, yarim herbişeyimin de whatsup yüklemedik biz, süperiz muhtemelen :) ki zaten olsa da ne yazcam, hatun aradı söyledi daha tel kulağımdaydı yazdım zatennnn
tamam ya atlarım ne var..... valla bizde köfteci yusuftaydık bugün, süper, ama sen illaki çiçek ızgara diyosan o da olur....
bide şimdi aklıma ne geldi, millet içinden ne biçim hatun bu üzülmedi bile doğru dürüst demesinbak o zaman böyle düşünüyolar diye üzülebilirim
Tatlım yarın test günün müydü senin ?
Seni ve o heyecanı çok iyi anlıyorum tatlım... Bu duyguyu yıllarca yaşadığımdan anlıyorum. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Insan kendini görüveriyor birden karşıdakinın yerinde.... Bu da bize güç, inanç, ümit ve direnç veriyor. Sonunda da istediğimiz yere gidiyoruz Allah'ın izniyle.
Aynı empati bazen de çok üzüyor bizi işte, bugün amayaya üzülmem gibisık sık çıkmaya çalıştım siteden bugün, kortum stres ve üzüntünün zarar vermesinden ama gerçekten üzüldüm çok
Bana 1 hafta önce bu günkü yaşadığım ruh hallerimi biri anlatsa kıçımla gülerdim, hayatta inanmazdım. Düşünsene yıllardır uğraşıyorum. bu 9. Ve son tüp denemem. Bu olmazsa anne olamayacağım diyorum. Doktor artık donör diyor, çünkü yumurta yok. Bu embriyonun o tek yumurtasını 7. Ay iğne ilaç ve 7 opu dan sonra zor buluyorum ve Allah büyük ya işte duyuyor çığlığımı ve umudumun bittiği bir anda tutunuveriyor bebek.
Ve ben sırf evde yatarken oyalanmak için birkaç gün önce girdiğim sitedeki (kaldı ki kimse kimsenin adını bile bilmiyor) tanımadığım bir kızın negatif haberine üzülüyorum ve hayalini bile kurmaktan vazgeçtiğim bu büyük günün sevinci burkuluyor. Birkaç gün önce sorsalar dı bana ne hissedersin diye dünya umurumda olmaz derdim.
Ama öyle olmuyor, neden biliyor musun karşıda kendimizi görebiliyoruz çünkü. Sen neden eşine annene söylüyorsun beni, çünkü kendini, kendi yaşayacağın mutluluğunu görüyorsun bende...böyle bir şey işte....
Ve ben hala aileme söylemedim (ki 1 ay daha söylemeyeceğim) arkadaşlarıma söylemedim, ama koşarak size haber verdim. İşte bu yüzden buradaki herkes çok içten ve samimi. Bu yüzden ailelerimizde bile paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz.
Ay, zatı duygusalım, seni de şeyettim sanırsamama sen bunlara hiiiiçççç takılmıyorsun şimdi.... napıyoruz, üzülsek de toparlanıyoruz hemen ve amayayı da, sevilmedimi de toparlıyoruz değil mi?
Sonra kendimize dönüyoruz ve içimizdeki bebeği düşüyoruz. Onu üzmüyoruz. Olumlu düşünüyoruz ve tes gününü heyecanla, mutlu ve umutlu bekliyoruz.
Darısı sana tatlım benim. senin sonucunu bekliyorum şimdi ümitle ve heyecanla. Hadi kutlayalım önce sonucunu, sonra sen bana kızacaksın daha, unutma.... :))
Yok canım yaaaa pazardıda pazartesi yaptırcam acillerde uğraşamam pazartesi kendi kliniğimden yaptırcam
www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi şunu imzana eklesen bizde görelim bebik ne durumda
saat kaçta yaptırcan??????
Sabahtan giderim zaten erkenden temizlikçi gelicek malum ev belediyelik çöp ev olduuuuuu
Çıkmadan yazarım gidiom dieeeeee
Ay ağzıma ekşi sular gelio mafoşdum bennn
hamilesin ozaman inşş:))
naz yumurta yokken nasıl opuya soktular seni demekki transferlerin çogu iptal oldu seninki farklıymış
Yok öle bulantı diil hazımsızlık yada üşütme gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?